bajker71 9976 Napisano Decembar 18, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, punisa 16 je napisao: Kocka do kocke kockica. Ja ne znam koji je koeficjent aerodinamičnosti tih motora ali su svi kocke,daljinski upravljači su danas aerodinamičniji od njih Ovi motocikli, sa kraja 80-tih i početka 90-tih su stvarani i modelirani uz korišćenje aerodinamičkih tunela i nisu imali loš koeficijent aerodinamičnosti (CX). Konkretno ova Yamaha FZ deluje zastarelo sa tim pravougaonim farom kao 15-to inčni monitor. U praksi to je bio veoma brz i potentan motocikl, niskog težišta i niske siluete i bio je pogodan za dužu vožnju većim brzinama. Takođe, zahvaljujući toj aerodinamici, nije bio osetljiv na bočne udare vetra kao što je slučaj sa mnogim savremenim, laganim motociklima velikih bočnih silueta na kojima se visoko i uspravno sedi. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 18, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 18, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 18, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 18, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 18, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 19, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 19, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 19, 2021 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Decembar 19, 2021 član markez123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 19, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 19, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 19, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 19, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 19, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3748 Napisano Decembar 19, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moze se reci da su oblik pravougaonika,kvadrata i kocke doveli do savrsenstva na tim motorima Verujem je sve sto @bajker71 kaze tacno,ali meni su nakaradni svi sem Honde 1000F koja mi se oduvek svidjala jer je joj je dizajn tako tečan i skladan. Ovo sve ostalo mi ima neke prekide i neki nesklad koji i danas vidim na motorima i koji su cak sastavni deo danasnjeg dizajna,samo sto je sve oblije pa je prihvatljivije. Inace se slazem i da je danasnji dizajn visokih "kobilastih" motora, uspravnog sedenja potpuno u neskladu sa sportskom naravi motora i meni je najmilija kategorija sport-touring koja je kao sto se zna danas na marginama ponude svih proizvodjača a neki tu kategoriju vise i nemaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Decembar 19, 2021 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 90-ih su sportaci bili u modi, a danas su in putne endurače. Ja isto volim sport-touring, ali tržište traži drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16853 Napisano Decembar 19, 2021 Integrisan, 4995 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2551 Napisano Decembar 19, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se i ja priključim temi.A evo i jednog mog iz tih godina.Nije baš u originalu ali svaki moj motor je malo bio i biće personalizovan...Polagao A kat.na FZ.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9976 Napisano Decembar 19, 2021 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Deki Katana će da nam se naljuti. Niko da postavi sliku pa ću da ispravim ovaj propust! Promenio Decembar 19, 2021 član bajker71 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Decembar 19, 2021 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Model iz 1999.Moj broj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 19, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, markez123 je napisao: au sto si me sada ubacio u nedoumicu da li da skidam stitnik lanca ovaj plasticni nekako mi ogoljeniji zadnji kraj deluje vise sportskije tako da i zlatni lanac vise dolazi do izrazaja au sta mi napravi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2551 Napisano Decembar 19, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan au sto si me sada ubacio u nedoumicu da li da skidam stitnik lanca ovaj plasticni nekako mi ogoljeniji zadnji kraj deluje vise sportskije tako da i zlatni lanac vise dolazi do izrazaja au sta mi napravi Jeste lepse, ali i prska svuda od spreja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markez123 53 Napisano Decembar 19, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: fgh Motocikl: honda cb Prijavi odgovor kao problematičan Bolje kad se vidi lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Decembar 19, 2021 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Bivsi, kacio sam vec u nekoj temi.Sadasnji je istih godina ali nemam sliku trenutno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 19, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jedna stvar koja mi kod novih motora jaaako ide na kurac su satovi, tj nedostatak istih nego umesto satova natakare ogroman ruzni kockasti ekran u boji... a ono em ruzno ko kurac, em ne vidis nista danju, neprakticno, fukncionalnost nula.... Sreca pa ima jos par pravih motora koji se opiru toj retardiranoj modi, Hayabusa, ZZR1400... Promenio Decembar 19, 2021 član Disko Nindža 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...