stikis 745 Napisano Jun 20, 2022 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6/14/2022 at 1:02 PM, termogedzo said: Jel se zna kada i da li stižu u Deltu? Od aprila sam na spisku, ali od tada samo odlaganja. Poslednji put mi je rečeno da je zaustavljena proizvodnja... Ja koje imam info iz Delte da je proizvodnja obustavaljena za ADV kao sto kazu kolege iznad. Isao sam do Delte i Yamahe skutera nigde nema od 50 do 500ccm skutera nema. Navodno u avgustu treba da stigne xmax nesto ali kao videcemo. Kazu stiglo Tmax 20kom skoro da su se pobili ko ce da uzmem. Tako kazu ako su lagali mene i ja lazem vas. Ja samo i dalje ne mogu da varujem da ovaj ADV nema temperaturu motora na displeju. I ako mi je on bio 1. zelja, sada mi se nekako xmax vise svidja. Ali opet ako ovo s(r)tanje nastavi da traje ima da vrtim pedale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Jun 21, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim dosta adv 350 u oglasima sa malo km. Da nisu ljudi razocarani skuterima pa ih brzo prodaju? Ili su skontali da mogu zaraditi gotovo 1000e i vozikati motor par meseci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jun 21, 2022 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Milllan 83 said: Vidim dosta adv 350 u oglasima sa malo km. Da nisu ljudi razocarani skuterima pa ih brzo prodaju? Ili su skontali da mogu zaraditi gotovo 1000e i vozikati motor par meseci? Možda pohlepa, očigledan je deficit na tržištu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4788 Napisano Jun 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 3657 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I skuteri izgleda postali neka valuta, za čuvanje novca od obezvređivanja. Kao nekad marka\evro ili nekretnine. Na pr. moj lowcost skuter je danas po cenovniku skuplji 700€ nego što sam ga kupio prošle godine. A koštaće izgleda i još više kad roba stigne, sudeći po cenama u okruženju, kod Hrvata itd. A parice od prodaje starog motorina, koje sam sačuvao za letovanje, obezvređene su realno bar 30%, za 1 godinu. Pa sad ti gledaj ko je ovde lud. Promenio Jun 21, 2022 član boza_kg 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Jun 21, 2022 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ista stvar u Nemackoj. Trazi 7600e za adv bez kofera. Ima 2-3 komada,ocigledno je zarada u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Jun 22, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da nema 350 adv-a u Srbiji? Eno na PA 5 u oglasima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Jun 24, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vratimo se motoru iz naslova teme. Pobrisao sam off. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Septembar 7, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stvarno nije jasno da kupis motor za 6000e, pa stavis u oglase na 8000e... Jel ima ovaca, a ja to ne vidim... Ili je vrhunski bezobrazluk po sredi? Mislim, uvek bilo, kupio sam nesto, ne pase mi... Zaebao se...Spusticu cenu za koji euro nize od novog... Koja je ovo sad prica, logike nigde ... Daj ljudi, sacekajte prolece, porucite nov, nek ovi preprodavci izduvaju kako dolikuje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Septembar 7, 2022 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, cikamike je napisao: Meni stvarno nije jasno da kupis motor za 6000e, pa stavis u oglase na 8000e... Jel ima ovaca, a ja to ne vidim... Ili je vrhunski bezobrazluk po sredi? Mislim, uvek bilo, kupio sam nesto, ne pase mi... Zaebao se...Spusticu cenu za koji euro nize od novog... Koja je ovo sad prica, logike nigde ... Daj ljudi, sacekajte prolece, porucite nov, nek ovi preprodavci izduvaju kako dolikuje... Isti slucaj u Nemackoj. Nov se moze poruciti,isporuka maj mesec po ceni od 6500e. Traze od 7000 do 8500 za polovan. Kraj sezone,bolje cekati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 84 Napisano Septembar 9, 2022 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da nije ok ali meni je jasno, sve je otišlo u qrac... Ja sam prelomio da kupim ADV kada mi je čovek rekao da traži za NC700 2012 sa pređenih 50k+ 6500e... Koja je cena tog NC-a bila 2012? I da, cene su vrhunski bezobrazluk, a ima i ovaca pa im se može. U svakom slučaju ja lično nikada ne bih dao više para za polovan nego što je koštao nov pa makar prešao i samo 3000km. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Decembar 7, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ga juče u Delti, komad koji je prešao nekih 6000. Trenutno vozim SW400 2006. Imam 193 I 120kg. U odnosu na SW ne mogu da kažem da imam više mesta, možda imam duge noge ali na oba mi cevanice dođu blizu plastike, ali ne udaraju. Na položaj sedenja nemam zamerke, da ispružim noge ne mogu ni na jednom skuteru koji sam vozio. Bila je i mala kišica dok sam vozio, ponaša se korektno sasvim, nisam se osećao nesigurno ni u jednom trenutku, zaštita od vetra je u odnosu na SW katastrofa što se primeti na autoputu, po gradu dok sam vozio nije bio neki problem. Dosta je bučniji u odnosu na SW, verujem da je to zbog broja cilindara, za mene sasvim lepo ubrzava do nekih 70-80, posle malo slabije čini mi se u odnosu na SW. Nadam se da će nekome značiti moje iskustvo, ja verujem da ću ga pazariti u sledećoj godini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Decembar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima zašto biraš ADV pre nego Forzu? Pitam jer i ja gledam šta da uzmem, ali je meni ipak Forza favorit, nekako deluje praktičnije, sa više prostora ispod sedišta i boljom zaštitom od vetra (koja vidim da ti je bitna). Promenio Decembar 7, 2022 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4788 Napisano Decembar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 3657 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima duge noge, njemu je jasno zašto Edit: a nije loš ni ovaj Givi vizir, čini mi se: https://www.carpimoto.com/EN/Bike_Honda_ADV-350/Specific/Brand_Givi/WindShields/WindScreens/29430_D1197ST-GIVI-Windscreen-D1197ST-for-Honda-X-ADV-350.htm Promenio Decembar 7, 2022 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Decembar 7, 2022 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ADV ima više mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4788 Napisano Decembar 7, 2022 Drug član, 3657 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pda. Nije neka razlika u gabaritima vozila, ali ADV ima nekako bolje organizovan prostor, sedi se više u sredini skutera, pa je komotniji za krakate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Decembar 7, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, QmBGD je napisao: Mene zanima zašto biraš ADV pre nego Forzu? Pitam jer i ja gledam šta da uzmem, ali je meni ipak Forza favorit, nekako deluje praktičnije, sa više prostora ispod sedišta i boljom zaštitom od vetra (koja vidim da ti je bitna). Iskreno, Adv mi se više sviđa nego Forza. do duše, Forzu nisam ni probao niti sedeo na njoj, ono što sam našao na netu je da je ADV zbog svojih šatro off-road karakteristika zapravo udobniji za grad, odnosno bolje upija rupe i slično. A realno ću ja skuter i vozim po gradu 90% vremena. Čisto subjektivni neki osećaj je da je ADV za mene bolji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Decembar 8, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, boza_kg je napisao: Ko ima duge noge, njemu je jasno zašto Edit: a nije loš ni ovaj Givi vizir, čini mi se: https://www.carpimoto.com/EN/Bike_Honda_ADV-350/Specific/Brand_Givi/WindShields/WindScreens/29430_D1197ST-GIVI-Windscreen-D1197ST-for-Honda-X-ADV-350.htm Ako ti treba vizir, imam ja Givi u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Decembar 12, 2022 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/8/2022 at 8:37 AM, Baniša said: Ako ti treba vizir, imam ja Givi u ponudi. Treba meni, pošalji mi kontakt na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Decembar 12, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, termogedzo je napisao: Treba meni, pošalji mi kontakt na PP. +381621790781, javi se molim te na whatsapp ili viber jer nisam u Srbiji trenutno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Decembar 12, 2022 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ima još koji komad ADV350 u Stojanovu ili u Nišu kod dilera Honde. Dobili su u novembru isporuku iz Delte, tako sam ja došao do svog primerka. Prijavio sam se u Delti još u aprilu, ali ništa nije bilo za prodaju u Delta salonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SugarMan 14 Napisano Decembar 12, 2022 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Kymco Downtown Prijavi odgovor kao problematičan On 7.12.2022. at 18:04, QmBGD je napisao: Mene zanima zašto biraš ADV pre nego Forzu? Pitam jer i ja gledam šta da uzmem, ali je meni ipak Forza favorit, nekako deluje praktičnije, sa više prostora ispod sedišta i boljom zaštitom od vetra (koja vidim da ti je bitna). Meni se isto svidela forza estetski, otišao sam u deltu i shvatio koliko je mali skuter, vozim kymco downtown koji ima više mesta nego forza. A i downtown mi je mali. Seo sam na adv 350 što se tiče prostora za noge ne može da se poredi. Jedino je smor pošto je nov skuter pa ne može polovno da se kupi relativno povoljno. 7300 za skuter je jaka cena to je moje mišljenje nekom nije. Da sam niži uzeo bih ga na keca Promenio Decembar 12, 2022 član SugarMan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Januar 6, 2023 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao, odmah sam sravio Givi vizir. Prvi utisci, lepo leži, ima dosta mesta za noge. Da, čuje se zveckanje kofera, ali nije strašno. Više me nervira neka buka koja dolazi sa strane usisa dole levo. Bio u Delti, probao njihov primerak, isto se čuje. Zvuk se ne može dobit na štenderu, samo kad se da gas u vožnji, na otpuštanju gasa nestaje. Mašina je sama po sebi vrlo tiha, ali taj zvuk dole levo kvari utisak. Pogledaću oprugu levog zadnjeg. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je legao taj vizir. Dva puta sam išao do salona da gledam Forzu i ne vredi, koliko god da mi se sviđa, pri blagom, manje od pola zakretanju kormana udara u nogu. Kaže prodavac u salonu: "možemo da ti skinemo to, svakako su "samo" komande za telefon". Nema opciju podizanja istog. ADV 350 mi sada ipak menja poziciju u glavi i postaje sve realnija opcija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4788 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 3657 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne vredi, ne može slonče u lonče Gledaj ADV ako si već nameračio Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoću Hondu, onda ADV, koji mi se mnogo manje sviđa od Forze i dalje, ALI to bolje ogibljenje na ADV mi je veliki plus, kao i položaj sedenja. Na Forzi je baš nisko korman i ne može da se podigne (prema rečima prodavca). Na Xmax se isto smestim jako lepo. Čak nemam predugačke noge iako sam 188cm, ali na Forzu ne ide... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...