srbac 2461 Napisano Jun 19, 2022 Andragog, 5037 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jack Miler i Zarko u fabriku, Banjaja padavičar i Martin u Pramac, pošteno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Jun 19, 2022 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, Zarco je najbolje plasirani Ducati u generalnom poretku, 3. mesto i ima 11 poena vise od Bastianinija koji je na 4-tom. Bastianini je konstantan u pm, ili pobedi ili bude 12-ti ili padne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cudne trke danas. U svim kategorijama lideri otisli u 3 lepe ispred konkurencije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Jun 20, 2022 Andragog, 5037 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Od Ducatia nikad nista. Kako tretiraju vozace, tako ce im i biti. Ktm još gori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14626 Napisano Jun 20, 2022 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da da nikad nista osim ovoga a trend u 2022 se nastavlja The passion for Ducati has never been greater. With 59,447 motorcycles sold worldwide, 2021 is the best year ever WWW.DUCATI.COM Ducati concluded 2021 with a record figure of 59,447 motorcycles delivered to customers all over the world and achieving an increase in sales of + 24% over 2020 (48,042) and... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5361 Napisano Jun 20, 2022 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, srbac said: Jack Miler... ... već potpisao za KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Jun 20, 2022 Andragog, 5037 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da je potpisao. Potpisao je i Peko ali cvrc.... Bolje da je Honda napustila Moto GP nego Suzuki... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1728 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 2334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Da da nikad nista osim ovoga a trend u 2022 se nastavlja The passion for Ducati has never been greater. With 59,447 motorcycles sold worldwide, 2021 is the best year ever WWW.DUCATI.COM Ducati concluded 2021 with a record figure of 59,447 motorcycles delivered to customers all over the world and achieving an increase in sales of + 24% over 2020 (48,042) and... Mislim da je ovo "titula" koju Dukati pre svega juri u Moto GP. Sve dok Dukati vazi za "najbolji" motor na gridu cilj je ispunjen... Sve je podredjeno tome. Ne daj boze da se stvori slika da je neki od Dukatijevih vozaca glavni razlog za uspehe... Odmah ce da leti... Jorge je najbolji primer. Cim je onomad bacio motor u sljunak, mogao je posle toga titulu da osvoji, za njega vise nije bilo mesta u crvenoj ekipi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Jun 20, 2022 Andragog, 5037 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ducati ih u SBK dobro dere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Jun 20, 2022 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Martin nešto počeo da se kurči, kao ako neće biti u fabričkoj ekipi (Ducati) ima druga fabrika koja je zainteresovana (Honda) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Jun 20, 2022 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Martin je izjavio da hoće ful fabrički motor, a da mu nije bitno i ako ostane u Pramaku. A Ducati se izjasnio da će Martin i Bastijanini imati iste motore, s tim što će jedan biti u fabričkoj ekipi, a drugi u Pramaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Jun 20, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Djusi_998 je napisao: Martin je izjavio da hoće ful fabrički motor A šta sad, kao nema? Promenio Jun 20, 2022 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Jun 20, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stefan Bradl “It’s a shame that a company like Honda can’t build a fairing that can cool the rider and the bike,” said Marc Marquez’s replacement Stefan Bradl. “After following people for the first few corners, I couldn’t brake because my right hand, the lever, became so hot and I couldn’t control the bike. “After a couple of laps, I had to drop back to get some fresh air for the bike and for my body. I just tried to finish the race, it was physically more than on the limit and I also have a burn on my right foot because it was so hot. It’s not acceptable to have this situation, we need to improve it..” Promenio Jun 20, 2022 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4488 Napisano Jun 20, 2022 Svrati cesto, 3589 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MOTOM je napisao: A šta sad, kao nema? I da ima, nije isto voziti za Pramac ili fabricki tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Jun 20, 2022 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ni meni to nije jasno. Bila je priča od početka sa će imati fabrički motor. Zašto nije isto voziti za fabrički i Pramak? Ako bi mi dali isti motor i istu kintu, tačno bi me bolelo levo ćoše što nisam u crvenom kombinezonu ili u ljubičastom ili belo crvenom. Šta više, verovatno bih i više voleo da ostanem tu gde sam gde već znam celu ekipu i kako funkcionišu kao sistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4488 Napisano Jun 20, 2022 Svrati cesto, 3589 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Djusi_998 je napisao: Iskreno, ni meni to nije jasno. Bila je priča od početka sa će imati fabrički motor. Zašto nije isto voziti za fabrički i Pramak? Ako bi mi dali isti motor i istu kintu, tačno bi me bolelo levo ćoše što nisam u crvenom kombinezonu ili u ljubičastom ili belo crvenom. Šta više, verovatno bih i više voleo da ostanem tu gde sam gde već znam celu ekipu i kako funkcionišu kao sistem. Najkrace, zato sto vozac koji nije u fabrickom, zvanicnom timu, nije osvojio sampionat zadnjih 40 godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7723 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 3185 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Fredi said: Najkrace, zato sto vozac koji nije u fabrickom, zvanicnom timu, nije osvojio sampionat zadnjih 40 godina. ...jbte, ko je osvojio da nije bio u fabričkoj ekipi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Jun 21, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rosi 2001. Marko Melandri i Sete su bili blizu. Promenio Jun 21, 2022 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4488 Napisano Jun 21, 2022 Svrati cesto, 3589 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Njega sam zaboravio, mada je to uslovno jer je imao veliki deo Duanove ekipe na celu sa Jeremijom. I max. paznju HRC-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Jun 21, 2022 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bio privatnjak, ali sa fabričkom podrškom, kao što danas imamo tim Ducati Pramac, ili KTM Tech3, znači voze ovogodišnje motore, imaju fabričku podršku, ali ne u fulu kao fabrički timovi, imaju manje inžinjera, delova itd P.s. jedan je Rossi Promenio Jun 21, 2022 član Disko Nindža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Jun 21, 2022 Andragog, 5037 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne dobijaju upgrade.... Svake godine na početku sateliti krenu dobro, kako se blizi kraj sezone, nema ih nigde. Bastiani pobedio dve trke, sada ne moze da se sastavi.... zaboravio da vozi čovek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Oliveira ide u RNF Aprilia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Jun 21, 2022 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Fredi je napisao: Njega sam zaboravio, mada je to uslovno jer je imao veliki deo Duanove ekipe na celu sa Jeremijom. I max. paznju HRC-a. Naravno, na papiru je bio sat. tim, tako se vodi. To da su cela ekipa i motor presvučen u druge boje bili čista fabrika manje više svi znaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4488 Napisano Jun 21, 2022 Svrati cesto, 3589 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam napisao 40 god. Mislio sam na Lukinelija i Uncinija. Njihov to jest status Suzukijeve ekipe 81 i 82 godine bio je neobican. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Jun 21, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan RNF Aprilia 'secured' Miguel Oliveira, reveals Manuel Peccino and Chicho Lorenzo WWW.MOTORCYCLESPORTS.NET Miguel Oliveira's future is assured in the Aprilia satellite tea... Kažu Raul je verovatno drugi Promenio Jun 21, 2022 član MOTOM 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...