Jump to content

Moto Zajednica

17. Moto GP , 2 Covid sezone, Portimaaoooo, Portugal 2021

Recommended Posts

• Ne silazi, 6042 postova
Pre 2 sati, to crank je napisao:

Nigde ne piše da apeks mora da se pogodi. Ne bi ni uznemirio Garciu da Foggia nije upao ispred.

A i od kada tacno onaj ko obilazi na kocenju gleda da pogodi apex, sustina je da se postavi izmedju vozaca kojeg obilazi i apexa a to je Binder pokusao u odnosu na Garsiju. Isto je to uradio Akosta u odnosu na Fodju i samo ta cinjenica da su to dva odvojena obilazenja skoro sinhrona bi trebala da bude dovoljna da Binder ne dobije kaznu.

Ali ovo je politicka odluka da se malo umire Leopard i Fodja mada nemaju zasto da pizde. Bindera zabole za kaznu, Akostu zabole za kaznu, Fodju zabole za kaznu al moci ce da pise na nekom forumu da bi sigurno bio sampion samo da nije bilo Bindera :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5014 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000
22 minutes ago, lomitelj said:

Sad se slikaju zajedno a pre... Pre bi se potukli.

Zna se ko je prvi počeo. Stonerova jedina krivica je bila što je bio brži te 2007. godine, a to se nikako nije svidelo "navijačima" Recimo pobeda u Engleskoj, čovek pobedio čisto i nadmoćno a publika buuu, buuu... Posle je došla čuvena Laguna Seca 2008 gde najveću odgovornost snosi direkcija trke koja nije kaznila rosija, bar sa kaznom vraćanja pozicije itd.

Promenio član MOTOM
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1538 postova
Zna se ko je prvi počeo. Stonerova jedina krivica je bila što je bio brži te 2007. godine, a to se nikako nije svidelo "navijačima" Recimo pobeda u Engleskoj, čovek pobedio čisto i nadmoćno a publika buuu, buuu... Posle je došla čuvena Laguna Seca 2008 gde najveću odgovornost snosi direkcija trke koja nije kaznila rosija, bar sa kaznom vraćanja pozicije itd.
Sve je to istina, ne sporim niti branim bilo koga ali ovo dokazuje da vreme leči sve te gluposti.
  • Podržavam 1

Ma dajte ta fotka i treba da sluzi samo kao marketing, eto klali smo se ali smo ljudi. I Lorenco je dao izjavu kako je Rosi ne znam sta ali u superlativu.

Aj ako cemo sad iskreno sta mislite da bi se desilo za 7 dana u Valensiji da Markez dodje do Rosija da se slikaju isto ovako?

• Drug član, 831 postova
  • Motocikl: motora bez trenutno
Tu se pobrinuo MM da Rosi ima isti feeling ko Stoner 2008 me. Obišao je Rosija na isti način, na istom mestu, i još ga zezo malo dal treba da mu da neku kintu za autorska prava, jer to je Rosijeva verzija obilaženja u vadičepu

pre 4 minuta, lomitelj je napisao:
pre 13 minuta, MOTOM je napisao:

Sve je to istina, ne sporim niti branim bilo koga ali ovo dokazuje da vreme leči sve te gluposti.

Ali u ono vreme kada se Stoner povlacio on je kao razloge navodio upravo stvari za koje je Rosi bio zasluzan. To da li Stoner misli da je indirektno Rosi prekinuo njegovu karijeru zna samo on ali u nekoliko navrata je jasno iznosio stavove o Rosiju i njegovom ponasanju i nakon penzionisanja

Ma dajte ta fotka i treba da sluzi samo kao marketing, eto klali smo se ali smo ljudi. I Lorenco je dao izjavu kako je Rosi ne znam sta ali u superlativu.

Aj ako cemo sad iskreno sta mislite da bi se desilo za 7 dana u Valensiji da Markez dodje do Rosija da se slikaju isto ovako?
Nije valjda da rasteš u opasno ogorčenog dedicu koji će biti spreman da se svađa oko nečega što je bilo pre pola veka? :) Ja verujem da su oni svi posle trkačkog staža spremni da opraštaju. MM je još uvek aktivni vozač i kada bi to sada uradio, ispao bi neviđena ljudina u mojim očima, iako sam đedov navijač.

@lomitelj znam sigurno da je 2015 Stoner izneo nedvosmislen stav o Rosiju kada je imao incident sa MM 

Cini mi se da je i skoro izneo takodje stav ne secam se tacno povoda. 

Ne verujem da se stvari prastaju tako lako kada su ogromne pare u pitanju a jos vise i kada je super ego koji svako od njih ima uzdrman

A i Markez je "pruzao ruku" koju Rosi nije prihvatio ne zaboravi

• Drug član, 2291 postova
  • Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory
Ducati dere sto u GP-u sto van njega. Rastura u supersport kategoriji, BMW i Aprilija su mu najblizi. Japanci bolje da se trgnu sto pre...

Ubise u GP-u! Vozackih titula (jedina u sustini bitna titula) imaju na bacanje vidim!

"van njega" a gde je to?

pre 5 minuta, Motorcyclist je napisao:

Ducati dere sto u GP-u sto van njega. Rastura u supersport kategoriji, BMW i Aprilija su mu najblizi. Japanci bolje da se trgnu sto pre...

U supersport ce od sledece sezone kada ulete na R6 sa 955 ccm :)

Mislim da sve te konstruktorske titule ne vrede ni kao pola one prave titule

Promenio član dvlns

• Integrisan, 5047 postova
1 minute ago, rastkojokic said:

Ubise u GP-u! Vozackih titula (jedina u sustini bitna titula) imaju na bacanje vidim!

"van njega" a gde je to?

Van njega je brale moj u testovima supersport motocikala:

Ovi voze i znaju vise od tebe pa mozes pogledati, cool je video.

1 minute ago, dvlns said:

U supersport ce od sledece sezone kada ulete na R6 da 955 ccm :)

Mislim da sve te konstruktorske titule ne vrede ni kao pola one prave titule

Govorim o "civilnim" supersport motociklima.

Kao ljubitelj japanaca, skidam kapu Ducatiju i Audiju na odlicno uradjenom poslu u zadnjih nekoliko godina. 

Od motocikla koji se ponasao kao da sednes na bika, zveketala itd. dobili smo najbolju supersport masinu na putu. 

Kad se samo setim testova negde 2005-2010... A vidi ti sada. Ducati, BMW, pa onda japanci.

• Ne silazi, 5014 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000
23 minutes ago, Motorcyclist said:

Još samo da vozači pokupe titule. A Yamaha ove godine na jubilej nikad bolja. Titule vozača u MotoGP, u skoro svim važnijim nacionalnim šampionatima: BSB (T. Mackenzie), AMA (J. Gagne), MFJ (Nagasuga) možda i WSBK, znači odvalili

Promenio član MOTOM
  • Sviđa mi se 1

Just now, MOTOM said:

Još samo da vozači pokupe titule. A Yamaha ove godine na jubilej nikad bolja. Titule vozača u MotoGP, u skoro svim važnijom nacionalnim šampionatima BSB, AMA, MFJa možda i WSBK, znači odvalili

Sto se vozaca tice, nadam se da ce sledece godine Markez da odvali malog LGBT Francuza. 

• Drug član, 2291 postova
  • Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory

Ne razumem otkud "civilni" motori odjednom u prici!? Cak i tu ne znam po kojim parametrima oni deru konkurenciju... Ducati je bio na ivici bankrota do nedavno inace ;) Ali to je crna rupa u koju je besmisleno ulaziti.

A sto se tice moto takmicenjima koja iole nesto znace Ducatija i BMW-a nema nigde na vidiku ;)

Ovi voze i znaju vise od tebe pa mozes pogledati, cool je video.

Ti likovi znaju onoliko koliko im promoteri plate i u kakve hotele ih dovedu na promocije... Od toga najvise zavisi njihovo misljenje. Suditi o motorima preko youtube influensera je isto kao i suditi o alkoholnim picima na osnovu promoterki koje ih reprezentuju.

Nema veze ne postoji to svakako vise jer 600 niko vise ne pravi. 

Ducati je za min 50% skuplji od bilo kog japanca i dok je tako imace uvek isti broj korisnika.

Predhodnih skoro 10 godina u amaterskom i nize rangiranom trkanju BMW je bio preko 70% a poslednjih godina R1 uzima to polako ponovo.

U USA Suzuki ima oduvek bazu a u UK Kawasaki. Ducati i Aprilija su uvek bili i uvek ce biti egzotika na stazama pa i na ulicama

1 minute ago, rastkojokic said:

Ne razumem otkud "civilni" motori odjednom u prici!? Cak i tu ne znam po kojim parametrima oni deru konkurenciju... Ducati je bio na ivici bankrota do nedavno inace ;) Ali to je crna rupa u koju je besmisleno ulaziti.

A sto se tice moto takmicenjima koja iole nesto znace Ducatija i BMW-a nema nigde na vidiku ;)

Ti likovi znaju onoliko koliko im promoteri plate i u kakve hotele ih dovedu na promocije... Od toga najvise zavisi njihovo misljenje. Suditi o motorima preko youtube influensera je isto kao i suditi o alkoholnim picima na osnovu promoterki koje ih reprezentuju.

Zasto ne bi bili u prici civilni supersport motocikli??? Na to sam i mislio a u GP-u su i vise nego odlicni. 

@dvlns Ja i dalje verujem u promene u ljudima. Šta da ti kažem? Razumem i posao i marketing i sve to, vrlo dobro znam ali opet, verujem u ono dobro u svima. Niko nije poginuo niti ostao bogalj, daleko bilo, zbog bilo čijih grešaka i (ne)namernih poteza tako da verujem u spuštanje lopte pod stare dane. Meni je Lorenco najbolji primer. Bio je skoro pa diva pre a sad? Fotka se, malo ovde, malo onde, koga briga za trkanje, za "rosiste" i "markiste". I što da se ne uslika negde zagrljen sa bilo kim sa grida? Sa svima gotiva.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja