Mr_Wolf 2314 Napisano Februar 18 Drug član, 855 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisi pogrešio, pod pretpostavkom da elektronsko ogibljenje radi bolji posao od običnog. Jedva čekam da čujem utiske. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1635 Napisano Februar 18 (promenjeno) Drug član, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Gigo! Postepeno se penješ krilatom Hondom na lestvicu više, dogodine na goldwing Sad ide onaj malo teži deo, iščekivanje isporuke. Iskreno se obradujem kada neko sa foruma kupi novu mašinu, gledam juče sliku Hayabuse što je kolega kupio i ja bio srećan. Promenio Februar 18 član vucko23 3 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8346 Napisano Februar 18 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vucko23 je napisao: dogodine na goldwing hahahhahaaaa, kada se sa goldwingom bude moglo provlačiti između kola po gradu ja bih ga već sada terao, uz goldwinga moraš imati i jedan motorić kao privezak za po gradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2788 Napisano Februar 18 ODUSTO OD DIJETE, 2716 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj zet čeka novu Forcu, povratak na dva točka a dalje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 58 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ponosni sam vlasnik crvene Nt od avgusta prošle godine. Kupljen nov u Delti, 10k prešao sa njim ... Glavna zamerka naravno ogibljenje i sedište. Sedište sam presvukao a za ogibljenje sam se opredelio za hyperpro oprugu. Glavni problem mi je sag tako da mislim da ću da rešim problem sa ovim. Imam pitanje da li se gubi garancija promenom zadnje opruge? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1126 Napisano Nedelja u 18:35 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da nije neko od vas doplatio comfort sediste? U Delti nemaju na stanju, kazu naruci pa ces dobiti a nije to parce plastike pa da li ce biti lepo ili nece... ne mogu da uzmem napamet Ako mi ne odgovara dzabe am ga kupovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 58 Napisano Nedelja u 20:17 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Presvuci ga kod nekog ko radi sedišta. Brze će biti gotovo a i reklamiras ako ti nešto ne odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1126 Napisano Ponedeljak u 05:16 (promenjeno) Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam tu opciju, moj kum radi sedista i to vrhunski... Ne zelim da se grebem a on nece da mi naplati, vec mi je radio na proslom motoru... bice to krajnja opcija, ako ne nadjem da probam hondino U stvari nije zbog grebanja nego ako mi nesto ne legne ne mogu da mu reklamiram Promenio Ponedeljak u 05:26 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 58 Napisano Ponedeljak u 21:56 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sve te razumem ali je to po meni najbitnija stavka za promenu. Vidim imaš i suvozača, biće ti više nego zahvalna Koliko si prešao sa NT?Sent from my SM-S928B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1126 Napisano juče u 05:53 (promenjeno) Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Stefan_kv je napisao: Sve te razumem ali je to po meni najbitnija stavka za promenu. Vidim imaš i suvozača, biće ti više nego zahvalna Koliko si prešao sa NT? Sent from my SM-S928B using Tapatalk Evo zakazan prvi servis na 940km... Zena se ne buni za sediste, samo da ima ona mala grba napred da je ne svlaci na vozaca. Comfort sediste nema onu kosinu gde se spajaju sedista, malo ali znacajno duze od obicnog. 100e kosta zadnje i oko 130 prednje... nije to nesto skuplje od prerade A ne moram oba odjednom... Promenio juče u 05:57 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 58 Napisano juče u 09:23 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo zakazan prvi servis na 940km... Zena se ne buni za sediste, samo da ima ona mala grba napred da je ne svlaci na vozaca. Comfort sediste nema onu kosinu gde se spajaju sedista, malo ali znacajno duze od obicnog. 100e kosta zadnje i oko 130 prednje... nije to nesto skuplje od prerade A ne moram oba odjednom... Za cenu jednog možeš da presvuces oba, a pošto imaš kuma, a kum nije dugme, kilo rakije i udobnost na nivou Sent from my SM-S928B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...