No_LiMiT 81 Napisano Jun 28, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da pronadjem sliku moje, ovaj model u sustini samo crna sa bijelim. Trgovao davno i mislim da je vrijeme da kupim nesto novo. Svidja mi se jedna verzija hjc rpha 11, marvel fazon, ali jos se razmisljam to ili neku shoei, agv ili nesto trece, jedino me kod ovih jebe sto mi se dizajni uglavnom ne svidjaju ili neki dobar ispane bas u krv skup. Inace poredio sam cijene te kacige sto gledam, u Budimpesti i Becu mi izadje oko 550e, kod nas 75 hiljada u motoland, ili u x moto cini mi se 50 inesto sa popustom. Opet ne znam, zato sto bih vratio porez vani (mogu i kod nas u sustini al ne u xmoto npr), pa ne znam jel mi lakse po nekom porucit kacigu po izboru ili napravim izlet do Budimpeste neki vikend sa drustvom hmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2600 Napisano Jul 2, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan NOX N124 od prosle godine, i nisam nesto zadovoljan. Bucna je i duva odozgo pored vizira... Ali za te pare nisam ni mogao bolje da ocekujem. Tako da ce jos neko vreme ona da se vozi jer sam instalirao Bluetooth hands free u nju , pa ce da se promeni za neku bolju kad bude prilike. Dobra je sto ima crni vizir za sunce, koji bas cesto koristim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17347 Napisano Jul 5, 2019 Integrisan, 5138 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam se da probam LS2 u NS kada budem isao, par modela, jer mi MT po obliku glave nije legao. Nemam pojma jel mi glava intermediate oval ili long oval, ali round nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jul 5, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Motorcyclist said: Razmisljam se da probam LS2 u NS kada budem isao, par modela, jer mi MT po obliku glave nije legao. Nemam pojma jel mi glava intermediate oval ili long oval, ali round nije. Zasto ti nije legao? Mene je na prva 2 nosenja posle pola sata boleo potiljak, sada je poprimila oblik glave i nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17347 Napisano Jul 5, 2019 Integrisan, 5138 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, antic said: Zasto ti nije legao? Mene je na prva 2 nosenja posle pola sata boleo potiljak, sada je poprimila oblik glave i nema greske Bem li ga, mislim da je kaciga intermediate oval, posto sumnjam da je za round glavu, posto to retko ko i pravi. I sve kontam da mi treba long oval pa kontam da probam ls2 rapid u bg-u, nemam pojma... Jednostavno kad stavim, imam pritisak malo iznad cela. Sa starom kacigom nemam niti sam imao. Ovako mi se kaciga svidja stvarno, integrisane naocare stvarno koriste ujutru kad vozim itd, vizir dobar, postava ok al dzaba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17347 Napisano Jul 21, 2019 Integrisan, 5138 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Probao LS2 RAPID, sundjeri su dirty cheap i tanki, preskocio Posle nje Steam ili Stream? kako vec, stoji malo bolje od MT ali nije to to. Nisam uzimao u obzir KAPPA kacige ali cu probati prvi put kad idem za NS u MOTOLAND KV27. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ja poginuh sa Nolan 40.5 GT.Moram da trazim neku drugu,Uopste ne vredi koliko kosta.U tom opsegu od 250e ja mislim da ima mnogo boljih kaciga.Ova za mene je shit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan MT Blade 2, nije bučna do 120km/h onda je bučnija ali ništa preterano, meni je vrh legla.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano Jul 22, 2019 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan ja merkam ovaj blade 2 za sledecu kacigu. kakva je ventilacija, sistem kopcanja, sundjeri...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17347 Napisano Jul 22, 2019 Integrisan, 5138 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, KILEbg said: ja merkam ovaj blade 2 za sledecu kacigu. kakva je ventilacija, sistem kopcanja, sundjeri...? kao i thunder 3. btw nisam znao da moto land nema vise prod u ns...fail sad cu sipak probati kappa kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17383 Napisano Jul 22, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2408 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan i ja merkao i merkao MT i u zadnjem trenutku uzmem HJC... i nisam se pokajao, odlicna kaciga, tiha i udobna... evo druga sezona a i dalje je kao nova, i spolja i sundjeri unutra, samo vizire raznih boja menjam, imam ih vec tri... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 22, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo skoro, sluzi dobro a stoji mi bolje od shoei rf1200 koju sam isto probao, a dizajn vrijedi tih para vise naspram obicne, makar meni 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Shark Skwal 2 Jako mi je lepo legla i veoma je udobna. Naocare za sunce se spustaju duboko tako da ne blokiraju/presecaju vidno polje. Vizir se lako skida i uz kacigu se dobija pinlock. Kaciga poseduje LED osvetljenje sto se vidi na poslednje 2 slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano Avgust 9, 2019 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva ova fora sa led osvetljenjem samo sto bih ja pozadi stavio crveni led. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Avgust 9, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, KILEbg said: Zanimljiva ova fora sa led osvetljenjem samo sto bih ja pozadi stavio crveni led. Moguce je da se to uradi i hvala za ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silent_Bob 9 Napisano Avgust 19, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X-Cape 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre Duke-a sam koristio samo jet kacige pa nemam baš sa čime da poredim (naravno da je tiša od Jet-a i naravno da je ventilacija lošija). Ono što pouzdano mogu da kažem je da flip-up mehanizam i postava posle godinu dana ne pokazuju tragove habanja. Sve u svemu - ja sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 88 Napisano Avgust 30, 2019 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i Shoei X-Spirit 3 + transition Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Avgust 30, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Exo 500. Sve OK. Mozda malo bucnija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Septembar 1, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan LS2 FF327 CHALLENGER titanium Sta misite o ovoj,svidja mi se ovako na prvi pogled,zanima me kolika je buka...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Septembar 25, 2019 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan On 8.6.2019. at 12:43, Ćale je napisao: Došlo vreme za novu jer je stara već pokazivala kilometražu. Već sam pisao šta sve sam istestirao i na kraju ipak došao do zaključka da mi HJC jednostavno dobro “leži”. HJC RPHA 70. Probao je i pri višljim brzinama, jako OK. Dosta stabilna i iznenadjujuće tiha. Naravno kad je uporedim sa starom ali i nekim novim modelima drugih proizvodjača. Grafike su različite naravno. HJC ima i ugovor sa Marvellom pa se tu nadju i Batman i Ironman i slično. Ja sam više za diskretnije grafike pa mi je ova baš sela. I super jer je bila i na lageru. Dobra kaciga, sa unutrašnjim vizirom, emergency tab-om, pinlockom, ... laka, udobna a na kraju i sa veoma konkurentnom cenom. Današnji, to jest prvi utisci su pozitivni pa ajde da vidimo kako će biti i dalje. Nadam se samo da neće biti potrebe po testiranju jačine kompozita. Uzeh i ja pre neki dan identičnu varijantu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Septembar 25, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Btw ima neko kacigu na prodaju na mojoj otisla postava na par mesta nisam sad nesto pri kinti za novu a i sezona je gotovo skoro?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Septembar 25, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Overpressure je napisao: Uzeh i ja pre neki dan identičnu varijantu. Al ukus ti je za deset Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankom 41 Napisano Septembar 29, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: nova pazova Motocikl: Suzuki Vstrom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan scorpion EXO 490 black neon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo kupljena! Scorpion EXO 710 GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4684 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan MT Blade Reflection Drečavo žuta mi je lepša, a narandžasta još lepša, bolja, vidljvija. Nažalost, kad sam je kupovao, samo je ova bila u mojoj veličini. Dobra kaciga, samo je podbradak sranje, rašio se posle dve nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...