B.S 37 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Provozah se do sad moran jedno pitanje da vam postavim posto mi je ovo prva full face kcuga a vidim da ima jos kolega ovaj mode. Naime skroz zatvoren vizir i jasno na preko 50 osecam dotok vazduha u visinlni obrva , a svi ventovi su zatvorenu... Ovako na oko pase i dihtuje al da li je normalno kad je sve zatvoreno da vetar probija vizir odozgo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Octobar 8, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan shark s600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Octobar 9, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Provozah se do sad moran jedno pitanje da vam postavim posto mi je ovo prva full face kcuga a vidim da ima jos kolega ovaj mode. Naime skroz zatvoren vizir i jasno na preko 50 osecam dotok vazduha u visinlni obrva , a svi ventovi su zatvorenu... Ovako na oko pase i dihtuje al da li je normalno kad je sve zatvoreno da vetar probija vizir odozgo? Probaj da menjas u toku voznje polozaj sedenja, menjaj visinu cisto reda radi. Meni se desava zato sto sam visok da mi pod nekim uglom vizir motora zavija tako vetar da se podvlaci pod bradom i duva gore prema ocima. Tako mi se letos desilo da mi uleti neko trunje u oci pa sam zavrsio na dezurnoj ocnoj klinici Napravi i mali test da vidis pusta li oko vizira. Uzmi kompresor i neka ga neko uperi u tebe i da vidis da li i gde probija. Ali ja tipujem na ono prvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5970 Napisano Octobar 10, 2013 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ B.S Kupis zastitnik od vetra za bradu i resen problem. Ja sam je prve nedelje vozio bez i identican problem sam imao! Stavio stitnik ( nikad ne mogu da se setim kako se on u stvari zove ) i nema vise problema! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 10, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Airoh Speedfire DEVIL..i zena ima istu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Octobar 11, 2013 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do juče Od juče Airoh definitivno ide u penziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Octobar 11, 2013 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Kyon h510-3 Ne magli, samo prvih par puta kad dunem u nju, nije bucna, ne duva kostala svega 50 E nova na sajmu.Homologovan Kinez od 1450 grama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 11, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Od lepse polovine: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Octobar 14, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Marushin 888 RS ET Shivan II Doragon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan malo poznati brend kod nas Astone, model roadstar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Octobar 20, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Arai tour X3-KTM SNIPE kad se vozi SM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Octobar 24, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Do skoro AGV Hot Rod a od skoro Scorpion EXO 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heartless 17 Napisano Octobar 24, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kula Motocikl: Colibri T12/Sprint Phantom,Knight Adams 125,T 14 TLS,APN4,APN6 ECO,Automatic a3ms, Prijavi odgovor kao problematičan NOX jet 211 mat crna 1050g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Octobar 24, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan LS2 ff370 easy, od mene preporuka flip-up, integrisani vizir za Sunce, za 10000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano Octobar 31, 2013 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan airoh ar300, malo suska i skripi, ali jedina prava zamerka je sto nema suncani vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 31, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Poslje 7 godina skoro svakodnevnog nosenja ode AWA Sport integral u penziju, skuterska kaciga koju sam razgazio do maksimuma i koja mi bez vezanja ni po jacem vjetru nije mogla ostat na glavi. Probao sam Grex i Nolan(udaram bradom), Airoh(XL mi preuska), Scorpion(onako), LS2(nikako), pa sam u finale bio prinudjen da kupim ovo Onako, nije losa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Octobar 31, 2013 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @arnyman zasto si odustao od LS2? ja bas razmisljam da uzmem, deluju mi ok, ili gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 31, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Djeluje ok, nisam nesto odusevljen izradom, sto je sasvim normalno s obzirom na cjenu. Mene je samo odbilo to sto mi na glavu pasuje ko kartonska kutija, znaci nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Novembar 19, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Шарк Еволајн 2 Прекључе, на 5-7 стрепени се показала јако добро. Видећемо шта ће бити летос. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 20, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od pre neki dan LS2 FF351 mat crna 1300 +- 50 gr, prvi utisak fenomenalan, pogotovu za cenu, od gomile kaciga koje sam probao ova kao da je livena po mojoj glavi, veoma tiha i lagana obzirom da mi je ovo prvi full face posle par flip upova, jos da se naviknem da ne pokusavam da otvorim prednji deo, jedina zamerka sto nema onu zastitu od vetra ispod brade, no smislicu nesto, i obavezno cu dokupiti neki vizir verovatno srebrni, sveukupan utisak fenomenalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest TDM900 Napisano Novembar 25, 2013 Prijavi odgovor kao problematičan SHOEI XR 1100 Diabolic Divniti.Šta reći o ovoj kacigi sem VRH VRHOVA !!! Imam je već 2g.i probana na dužim turama(i do 750km u cugu)i ! ? kao da nisam ni imao ništa na glavi,kad sam je skinuo,kao da sam GLAVU skinuo.Prevod:Kad je staviš na glavu POSTAJE i SASTAVNI DEO TELA nema se osećaj da je na bila glavi,A NEMA ni,šuštanja,zujanja,pištanja itd,itd.Naravno kolko para tolko muzike i nije mi bilo zao što sam je kupio(pre 2g.naleteo na oglasu za 220e)u fulu sa tamnim vizirom(koji treba obavezni imati). Idealna za sve prilike video link : Dali si vozio na oko 5 stepeni i jel ti magli antifog iznutra ...ne izmedju antifoga i vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gari018 0 Napisano Novembar 28, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Moja kaciga od ove sezone- SHARK S700S SCOTT REDDING replika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 28, 2013 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan KBC VR-2R,kaciga top,top,americka takmicarska met mladin 8 putasampion superbajka sa njom,troslojni sel,prvo fiber,karbon ,a odgore kevlar,nemoguce zamagliti,vizir zbog konstukcije blago oborena ivca celim obimom ,pa vise vrsta ojacanja deluje za 3klase bolji od drugog najboljeg,cak se nekako i bolje vidi kroz njega nego bez njega-cudna pojava ali vise ljjudi potvrdilo,i kao i sve americko -veoma jeftino samo 400 eura u evropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Novembar 29, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan Full face Bandit, fiberglass. Jet...isto fiberglass, zaboravio firmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 30, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prosle godine kupio ovu HJC polovnu ali je stvarno kao nova, sa providnim i zatamnjenim vizirom za 50eura... kupio sam je bez probanja i imao srece da mi savrseno stoji za moje potrebe je odlicna, kako za toplo, tako i za hladnije vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...