mikserkg 14 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNA KACIGA.NEMAM NIKAKVIH ZAMERKI.ZA SVAKU POHVALU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 7, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Exo-1000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Exo-1000 kako ti se svidja exo 1000 ja planiram da je pazarim malo me kopcanje nervira ali mi deluje ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Exo-1000 kako ti se svidja exo 1000 ja planiram da je pazarim malo me kopcanje nervira ali mi deluje ok Izvi za mali off, ali ako mislis na duplu "D-Ring"-kopcu, jeste da je zakopcavanje malo komplikovanije, ali je to, i pored svoje jednostavnosti, jos uvek apsolutno najsigurniji i najpouzdaniji sistem vezivanja kaciga. Jeste malo "drndanje", ali je sve je stvar navike. I moja kaciga ima "D-Ring"-kopcu i ona mi uliva mnogo vecu sigurnost nego neki sistem za "brzo" otkopcavanje i zakopcavanje. Uostalom, sve vrhunske kacige, pogotovo one koje se koriste u moto-sportu, imaju "D-Ring", sto nije stvar cene vec neprevazidjene pouzdanosti. Pozdrav i cuvaj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 14, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko kaže da je komplikovanije? Evo ja ću u pivo da kopčam Duble D ring kopču za nekoliko sekundi. A budi siguran da ta kopča ne pušta. Mene ne interesuje ni jedan drugi način vezivanja kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko kaže da je komplikovanije? Evo ja ću u pivo da kopčam Duble D ring kopču za nekoliko sekundi. A budi siguran da ta kopča ne pušta. Mene ne interesuje ni jedan drugi način vezivanja kacige. Slazem se. Ni meni ne treba vise. Sto se tice komplikovanosti, dao sam kolegi za pravo da je za nijansu "komplikovanije" (sporije) od nekog brzog sistema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Novembar 22, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan pa ok jeste da deluje sigurnije ali meni se vise cini da je na neke kratke relacije necu kopcati uopste dok se ne naviknem. Verovatno je stvar navike u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan pa ok jeste da deluje sigurnije ali meni se vise cini da je na neke kratke relacije necu kopcati uopste dok se ne naviknem. Verovatno je stvar navike u pitanju Ne bih da ti popujem , svako je najvise odgovoran prema samome sebi, ali: Bilo kakav incident, pri bilo kojoj brzini je potencijalno smrtonosan, jos vise sa nevezanom kacigom sto je skoro isto kao i da je nema na glavi (osim da je policajac vidi zbog moguce kazne). Ja licno, ne vozim ni 100 m, a da ne vezem kacigu (isto dupli D-Ring). Mozda je najbolje da ti dam primer kolege koji ti je 2 posta ranije vec napisao svoje misljenje o zakopcavanju. To je "NenadG", ranije je bio pod nikom "Robin Hood", evo ti link, mislim da je poucan: Udes u Brankovoj ulici. Mislis da je on isao na dugu relaciju? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Novembar 23, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na savetima ja sam se odlucio da cu kacigu da uzmem a na kopcu cu verovatno vec navici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 23, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Sa airoh force sam presao na Nolan N85 Monca i mogu vam reci da sam prezadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Shoei Qwest paragon-Tc6 http://www.shoei-europe.com/upload/models/p28_paragon%20tc-6_m.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Novembar 24, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_1024349b0492e183819df7481c4f7dfd4f/shop/shop_article_big.php?IMG=215023_410_FR_11&TITLE=215023 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markorr 0 Napisano Novembar 24, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: KS Motocikl: gsxr 600 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pridružim Sveže kupljena kaciga SHOEI XR1100 u Louis-u Wien prošlog vikenda. Sa dodatnim vizirom ima da budem kao "The Stig" Polako skupljam opremu još da kupim motor i ima da bude ako nije tajna koliko si platio ovu prelepu kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Novembar 24, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pridružim Sveže kupljena kaciga SHOEI XR1100 u Louis-u Wien prošlog vikenda. Sa dodatnim vizirom ima da budem kao "The Stig" Polako skupljam opremu još da kupim motor i ima da bude ako nije tajna koliko si platio ovu prelepu kacigu? Ne nije tajna. Kacigu sam platio 381 euro (15% popusta za vikend pred noc Veštica), vizir je bio 89.96 euro (10% popusta za N.V) na ukupan iznos od 470.96 imam povracaj poreza 55 eura. Takođe pošto imam njihovu karticu skupio sam određen broj poena koji mogu da iskoristim kao popust u sledecoj kupovini u iznosu od 14.10 euro. Tako da me je kaciga i vizir na kraju došli 401.86 euro. Što ja mislim da je dobra cena za SHOEI kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 6, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Almighty na osnovu tvog iskustva pazario sam isto n85, samo onu classic verziju sa pinlockom. nadam se samo da nije mnogo bucna, nisam imao uslova da probam pre kupovine. sve u svemu, nek nas sluzi 5 godina koliko je garancija i ja cu biti zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RideHard 8 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: CB 900F Bol D'or '82. / CBR 1000F '96. Prijavi odgovor kao problematičan Moja XR1100 Diabolic Divinity 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Samo Shoei, do groba ! XR 1100 Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RideHard 8 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: CB 900F Bol D'or '82. / CBR 1000F '96. Prijavi odgovor kao problematičan Samo Shoei, do groba ! XR 1100 Uploaded with ImageShack.us dobro se uklopio iridiumski vizir sa ovim perla bojama na kacigi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Samo Shoei, do groba ! XR 1100 Uploaded with ImageShack.us dobro se uklopio iridiumski vizir sa ovim perla bojama na kacigi Mozda sam je kod tebe kupio ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion EXO 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Mart 3, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan shark S900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Mart 3, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Airoh, slika na avataru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Shoei XR-1100 i Nuvo Morpho Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan bmw sistem helmet 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 16, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Od pre par dana: Scorpion Exo 500 Air Run Black Chameleon Rezervna: HJC CS 12 Lotus Red Suvozačica: Uvex Xenova Metalic Black Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...