Jump to content

Moto Zajednica

Tarmix

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BG
  • Motocikl
    Suzuki GSF 600N

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Tarmix's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

22

Reputacija u zajednici

  1. Potreban nosac prednje leve kocnice za Bandita 600N, '99 godiste. Ponude na PM. Hvala i pozdrav! Ovako to izgleda
  2. Hvala na brzom odgovoru. ovako to izgleda.
  3. Pozdrav svima, kao sto naslov kaze, treba mi slavina za gorivo za Bandita GSF 600N, 1999 godiste. Ako neko ima ponudu, moze da mi poslaje mailom preko foruma. Pozdrav!
  4. Prijatelju gledam tebe ali vidim sebe. Činimi se da smo sličnih godina i ja upravo tražim makinu za sebe. I meni je ovo prvi ozbiljniji motor, pa se dvoumim između horneta i bandita. Tvoj bandit izgleda fenomenalno sve pohvale. Recimi kakvi su ti utisci o motoru i jesili ga ti farbao ili kupio takvog.

    Pozdrav

  5. Tarmix

    Suzuki bandit 600

    Cool, svratim do usca skoro uvek kad vozim, makar na jedno pice.....nekako mi se podrazumeva. Ko koga prvi vidi neka se javi .
  6. Tarmix

    Suzuki bandit 600

    Hvala, hvala! Ram je fabricka boja, nisam dirao, a rezervoar i plastika farbani, crna sa perlom. Nije sto je moj, ali super izgleda . Kakav bre kompleks? Pa i tvoj lepo izgleda samo bi mu stavio druge nalepnice, bele ili srebrne na rezervoar i obavezno 'Bandit 600' na plastici . E, svaka ti cast, ubode je iz prve! Samo sam znao da je Michelinka, video sam debeljka na njoj. Sto ne rece ovo drugo koju nedelju ranije....bas sam 'ajsno kad sam ga vise oborio u jednoj krivini....jbg. sta znaju deca sta je Bandit 600
  7. Tarmix

    Suzuki bandit 600

    To majstore, isto sam se osecao i ja kad sam ga uzeo pre par meseci i prvi put vozio! Okaci neke slike da vidimo kako taj zmajcek izgleda . Evo moga Bandita (ovaj levo...naravno )
  8. Mean baby! Daj jos slika
  9. Tarmix

    Kratke voznje

    Tako je matori! Nema opustanja, ne propustamo ni jedan vikend! Fino ste se skupili, prava mala banda! Na nas silna neka nevolja udarila, svako malo desava se neki peh od kako sam 'ajsno pre 10-tak dana. Resio sam da pocetkom Aprila odradim turu za skidanje malera. Idem prvo da se poklonim trofejima starog bikera trkaca koji nije od '73 pao, posle toga na moto skup u Obrenovac da se motor osvesta u crkvi, pa odmah posle pravac Divcibare da prodjem onu baksuznu krivinu...i to sve sam. Dao sam sebi zadatak, sada nema povlacenja. Ajde pozdrav, pisi i dalje kad budes vozio.
  10. Tarmix

    Suzuki bandit 600

    Potvrdjujem navode kolega, imam Bandita 600 '99, bez blokade, ali najvaznija ti je blokada koju imas u glavi. Bandit je odlican, mozes se jako lepo voziti sa njime, lako je upravljiv, nije skup za odrzavanje, lepo izgleda. Evo ti malo da se lozis Ako ga uzmes, neces pogresiti.
  11. Saucesce porodici nastradale i zaljenje za obe zrtve, nastradalom i vozacu motora kome zivot vise nece biti isti. U saobracaju ucestvujem cesto kao pesak, povremeno kao vozac automobila i motora. U svakom slucaju se trudim da ne ugrozavam one druge, ma ko to bio. Kad sam pesak, ne prelazim bahato ulicu pod predpostavkom da imam neosporno pravo, jer prvenstveno cuvam svoju glavu i ne znam da li se vozac zamislio, nesto mu odvuklo paznju na trenutak i sl (znam da meni kao vozacu ponekad misli odlutaju....jbg. desi se).Osim toga mnogo je jednostavnije pesacima sacekati malo nego seci kolima put i terati vozaca na kocenje i sl..... Isto kao vozac, kad vidim da je neko na ivici trotoara uvek malo usporim i spreman sam na reakciju kocenja...jer opet ne znas sta je pesacima u glavi, da li smatraju da ces po automatizmu stati, ili ne obracaju paznju na tebe, zamislili se itd.... Dakle, malo vise respekta sa obe strane, a kao vozaci pogotovo da budemo svesni da u naseljenom mestu svasta moza da se desi u trenutku...
  12. Dobrodosao druze! Ima nas gomilaaaa
  13. Dobrodosao! I ja sam poceo prvo sa zoljicom.....davno to bese, evo sad sam ponovo seo na 600 cc . Ali ti samo polako,.dodju stvari na svoje....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja