Zarkela 1991 Napisano Nedelja u 20:12 Drug član, 1253 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad cuo za tu marku. Birao bih izmedju LS2, Scorpion, HJC ili Nexx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 277 Napisano Nedelja u 20:53 Zainteresovan, 189 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Savet za kacige do 200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20215 Napisano Nedelja u 20:58 Integrisan, 6317 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma te jeftine LS2 su meh... Probao. Ima marki koje ne postoje kod nas i na izgled i zavrsna obrada im je bolja od nekih poznatih za duple pare. HJC je opcija isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2339 Napisano Nedelja u 21:14 Drug član, 1188 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam se vratio na dva tocka ponovo pre par godina uzeo sam LS2 i meni licno manje vise svi modeli koje sam probao (ne flipup, samo full face) odlicno pasu na moju telecu glavuzdu. E sad, ono sto bih licno gledao je da li mi je udobna i ako mogu naci neki "crash test" iste. Sve ovo ostalo je svirajne one stvari, dal je ova boja, dal je onaj crtez... Sledecu cu uzeti neku flurescentu, zutu da sijam u mraku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4807 Napisano Nedelja u 21:31 Drug član, 2505 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Vitez Koja je napisao: Savet za kacige do 200e Ima hjc ok kaciga za cak mozda i malo manje al ni ls2 nisu lose kako kazu kolege. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 611 Napisano Nedelja u 21:41 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Savet za kacige do 200eJa bih opet preporučio Shark. Ja sam S700 nosio 7 godina. Bučna je, loša ventilacija, ali kvalitet je super. Sundjeri su i posle 7 godina u dobrom stanju, i za sve to vreme sam menjao samo vizir(i to skoro, zbog ogrebotina). Koristio sam je kao jedinu kacigu.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20215 Napisano Nedelja u 22:54 Integrisan, 6317 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni LS2 ne lezi kalup, HJC da. Ako ne uzmem HJC, rizikovacu sa nekom na dobrom popustu preko ako ne odgovara lako cu je prodati za iste pare ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 516 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle par godina eksploatisanja kacige MT Revenge doslo je vreme za novu. Nije bas top model za 2025godinu ali nadam se da cu biti zadovoljan. U cetvrtak mi stize pa ce biti vise fotografija i licnih utisaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...