Mijat! 17 Napisano Septembar 5, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U traganju za pravim Prijavi odgovor kao problematičan Schuberth C4 Pro CarbonKada sam birao gledao sam nju i Shoi Neotec 2 i bila je moj favorit od samog starta. Sviđalo mi se što je kompaktnija i što je suptilnije izbrendirana. Proba je samo potvrdila izbor. Dosta je tiša od Neoteca. Udobna veoma. Odmah sam uzeo i komunikaciju i nešto kasnije i crni vizir i sada je to to.Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 5, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam nekuGivi Staru, flip up, odlicno sluzila. Pre nekih mesec dana sam uzeo LS2 Vortex Carbon, super je kaciga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Septembar 12, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Septembar 12, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, lestra je napisao: Danas stigla. Lep model-koja je bila cena kolega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Septembar 12, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu Motolanda je pisalo 19900 din ja mislim. Kad sam pozvao kazu na popustu je cena je 15900. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anya 61 Napisano Septembar 17, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 9/12/2020 at 12:21 PM, lestra said: Danas stigla. Dobar popust, nadam se da imaju jos modela na popustu koja se ne vide na sajtu, posto idem sutra do njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Septembar 18, 2020 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja dobio gratis pinlock i 20% na i70 pre mesec dana. 2019 pravljeno, vrv hoce da oslobode magacin. Skroz su korektni zapravo. Pitaj ih slobodno za pinlock, vrv jos traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Septembar 19, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @penumbra Vozio sam par puta rano ujutru,i uvece kad su temperature niske i ne videh potrebu za pinlokom. Mada ako me uhvati kisa, videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa Kappa kacigama? Mene konkretno interesuje KAPPA KV41 Dallas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
It'sTheCocoaCream 13 Napisano Novembar 1, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Moja prva kaciga, Shark Ridill 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
It'sTheCocoaCream 13 Napisano Novembar 1, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, koliko sezona nosite kacigu pa promenite? Ima li neko pravilo ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Novembar 1, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od odrzavanja, ja sam prethodnu nosio tipa 7 godina, unutra je odlicna i dalje, ali spoljasnjost ne izgleda bas dobro zbog ogrebotinica raznih, od granja, kamencica, svega i svacega. Znaci funkcionalna je i dalje, ali sam resio da uzmem drugu a ova da bude rezerva. Dakle, pravila nema, zavisi od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Novembar 2, 2020 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, It'sTheCocoaCream said: Inace, koliko sezona nosite kacigu pa promenite? Ima li neko pravilo ili? Ja menjam na 5 god. Vodim racuna i odrzavam je ali sundjeri se stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Novembar 2, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nema pravila i ja ne menjam na vreme... Zavisi to i od kacige i od upotrebe. Primetićeš kad je za zamenu, ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Novembar 2, 2020 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Shark je mama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Novembar 2, 2020 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N87 već 3 godina. Vrlo zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 781 Napisano Decembar 6, 2020 Zainteresovan, 640 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Vi koji nahvaliste N87, tesko vama ako sam se zajebo :). 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 781 Napisano Decembar 15, 2020 Zainteresovan, 640 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Probao danas i cini mi se da sam pogresio. Bucnija od moje stare N104 evo (flip up). Verovatno je trebalo samo da narucim novu unutrasnjost, ali kad sam video cene... rekoh, aj nova kaciga. Steta sto su na N100 5 promenili oblik i nije mi odgovarala. Bacen novac u vetar. Posto je full face nema sansi da koristim slusalice za muziku, jedino sto mi preostaje su oni cepovi za usi, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17811 Napisano Decembar 15, 2020 Integrisan, 5256 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj me nervira sto su tanki sundjeri na obrazima, tako da cu videti za sledecu sezonu da napravim zahvat-dodam sundjere i usijem postavu na postojece da ih podebljam malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17364 Napisano Decembar 15, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan NOLAN N90-2 Ko Moja prva Flipup kaciga, tako da ne mogu da je upoređujem sa drugima. Meni izuzetno udobna, nije glasna previše, malo teža (1.700 grama). Nema Pin Look dodatak i magli kada je kiša i kada je ispod 10 stepeni. Imam je tek nekoliko meseci i za sada sam zadovoljan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Decembar 16, 2020 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Decembar 26, 2020 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Do kraja ove sezone nosio Suomy "troy lee " design, pre tri dana kupio Scorpion Occulta exo510. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 282 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio se sa HJC RPHA 70. Pre toga nosio Scorpion Exo 510. Valjda ce biti manje buke sa HJC jer Exo510 mi je bila stvarno bucna kaciga.Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1783 Napisano Januar 2, 2021 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion EXO-490 (3-4 godine). Odlicno mi lezi ali je dosta bucna pogotovo na putnim brzinama, gde je uglavnom koristim. Opsti kvalitet materijala i naleganja delova dobar, steta sto je tako bucna jer je cena pristojna. Da li duplo skuplje kacige nude duplo veci komfor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 117 Napisano Januar 2, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J91 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.9.2020. at 20:19, penumbra je napisao: Ja dobio gratis pinlock i 20% na i70 pre mesec dana. 2019 pravljeno, vrv hoce da oslobode magacin. Skroz su korektni zapravo. Pitaj ih slobodno za pinlock, vrv jos traje. Uz model HJC i70 ide i pinlock fabrički u pakovanju, samo su ti namontirali umesto tebe ( ni sir u mišolovci nije besplatan ). I ja sam pre godinu dana kupio istu, i pratio sam cene ovde i preko, pa sam video i spisak šta dolazi uz kacigu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...