goja71 13 Napisano Octobar 1, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan Šta da se radi ako skuter treba da se registruje, a na valjcima prelazi 45km/h? Konkretno, reč je o Kymco Agility 4T koji je kupljen nov i ide preko 65km/h. Ništa na njemu nije dirano od kako je kupljen. Fabrički je takav. Pozdrav svima. Promenio Octobar 1, 2021 član goja71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Octobar 1, 2021 Ne silazi, 4978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да на карбуратор имаш навој за шрафич који ти изиграва блокаду. Стави то, региструј и извади.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Octobar 1, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tebi treba potvrda od proizvodjaca da skuter ne prelazi i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15137 Napisano Octobar 1, 2021 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Netacno, meri se brzina bez obzira, kao sto Krokodilo kaze ogranici pa posle skidaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goja71 13 Napisano Octobar 1, 2021 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Imam potvrdu al valjci će da pokažu brzinu. Znači karburator. Potražiću gde ide taj šraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Octobar 1, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da se meri brzina na tehnickom sad ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goja71 13 Napisano Octobar 1, 2021 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan Sad još uvek ne. Registrovao sam ga juče. Od sledeće godine stavljaju valjke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Octobar 2, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je sad registracija za moped?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5603 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 2511 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jozza said: Koliko je sad registracija za moped? Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Drugaru za automatik 9000. Rekao je da ga ni nece registrovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1774 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...pa da,kad je tehnički 6.500din.Sve u svemu 9 somića jeste ordinarna otimačina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5603 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 2511 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze brze idu babe na elektrobiciklama bez kacige, dozvole, rege, nego ja na tomosu. A tomos mu ko lutka, targa bela, al dzaba, okacice ga kao ukras u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Octobar 3, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan TugaПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goja71 13 Napisano Octobar 5, 2021 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan 6000 je meni bila registracija. A jel može neko da slika šraf na karburatoru koji služi kao blokada. Da znam za sledeću godinu da ga zavrnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 235 Napisano Octobar 5, 2021 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Svi u Kladovo na tehnički ! U NS najjeftiniji tehnički 4000 din, pa takse, pa osiguranje, pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Octobar 5, 2021 Ne silazi, 4978 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6000 je meni bila registracija. A jel može neko da slika šraf na karburatoru koji služi kao blokada. Da znam za sledeću godinu da ga zavrnem.Неки карбуратори га немају.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goja71 13 Napisano Octobar 22, 2021 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan E biće veselo sledeće godine. Biće pozdrav : "Srećno na valjcima"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Octobar 22, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ja na valjke ne idem, bojim se pada Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Octobar 24, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih neki jeftini kineski skuter od 49 kubika, gledam po oglasima ima da se nadju sa papirima i belom tablicom. Prepostavljam da procedura za registraciju je uradimo kod notara prenos, on vrati tablicu i saobracajnu i odjavi ga, meni da izbusenu papirnatu saobracajnu i ja pravac na tehnicki sa kupoprodajnim i izbusenom saobracajnom pa posle u SUP po tablicu i saobracajnu? Ili ima jos neka procedura posto su bele tablice?Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 24, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene interesuje, kupio Kymco avgusta na belim tablicama, da li vaze ili ne vaze ne znam. Kakva je procedura za prenos i ponovnu registraciju. Gde se informisati tacno, jer sam dobijao informacije polovicne ovako onako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15137 Napisano Novembar 24, 2021 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bele tablice zvanicno ne vaze, procedura je ista kao za sva druga vozila, mopedima se meri max. brzina i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 24, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan A belu tablicu gde vracam, u sup odakle je motor ili moze i kod mene u mestu prebivalista? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15137 Napisano Novembar 24, 2021 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @crni5653 mozes i u svom mestu prebivalista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 24, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1824 Napisano Decembar 6, 2021 Drug član, 1237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo jedno pitanje. Imam Sachs Madass 50, i istekla mi je rega pre nekih mesec dana. Koliko moze da ostane tako neregistrovan a da ne moram da vracam tablicu i odjavljujem ga. Znam da je za automobile 60dana pa se pitam ima li razlike za mopede sa zutim tablicama. Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Decembar 6, 2021 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 meseci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...