N.F.S. 22202 Napisano Septembar 29, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo odgovora, pun kofer nabrojanog 8000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6092 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Baterija i punjac dodju oko 2500din. Obicno se neki Parkside aku alati prodaju bez baterija i punjaca, a u istom periodu budu na akciji punjac i baterija. Postoje dve vrste baterija Parkside, a to su 12v i 20v, kao i odgovarajuci punjaci za njih. Osnovne baterije su 2Ah, a jace su od 4Ah. Svi alati istog napona koriste te baterije odgovarajuceg napona bilo da su 2 ili 4Ah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Octobar 4, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam licno pre za varijantu na struju nego na bateriju. Elem, od sledeceg ponedeljka ako nekog zanima: https://www.lidl.rs/p/sve-za-udobnu-voznju/elektricni-udarni-odvijac-pdsse-550-a1/p37132 2 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Octobar 4, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Biti ce moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6092 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam takav na kabl i zadovoljan sam. Samo cini mi se da sam ga pre godinu dana platio skuplje bar 1000din. U Lidlu. U svakom slucaju je pre godinu dana dinar vise vredeo nego danas, tako da je ovo odlicna kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, N.F.S. je napisao: Hvala! Biti ce moj I moj Znaci, upravo gledam Lidl (pratim ovaj udarni odvijac), kopiram link i trazim forum da postavim link, kad ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Octobar 4, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, francuz69 said: Ja sam licno pre za varijantu na struju nego na bateriju. Elem, od sledeceg ponedeljka ako nekog zanima: https://www.lidl.rs/p/sve-za-udobnu-voznju/elektricni-udarni-odvijac-pdsse-550-a1/p37132 da l' bi ovo moglo da se koristi za odvijanje srafa prednjeg lancanika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Octobar 4, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj na baterije odvija bez ikakvih problema a 100Nm je slabiji (10kg slabiji udarac) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6092 Napisano Octobar 4, 2021 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, sasha. said: da l' bi ovo moglo da se koristi za odvijanje srafa prednjeg lancanika... Moze, odvijao vise razlicitih. Za sekund. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 321 Napisano Octobar 4, 2021 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Parkside mi treba akku odvijač, jel zna neko koliko često toga ima, npr hoće biti narednih par meseci? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17649 Napisano Octobar 4, 2021 Integrisan, 8358 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 28.9.2021. at 13:28, slave74 je napisao: Taj od 400Nm uglavnom odvija sve, i jako je dobro sto ti ne treba fiksiranje dela koji se okrece pri odvrtanju/zavrtanju. Ja imam onaj na 220v i 500Nm pri odvrtanju, dok je pri zavrtanju mislim 180Nm.Marka Parkside iz Lidla. Onaj na baterije mi sigurno ne bi zavrsio posao kao ovaj na kabl. Kvacila od motora, magnet radilice . kvacilo motorne testere , tockovi itd se super brzo i bez muke odvijaju i dotezu s takvim alatima. Imao sam jednom prilikom problem sa zardjalim vijcima tockova, koje nije hteo sve da odvrne. A bogami i polugom je bilo tesko. Stoji od reči do reči. Imam ovaj od 400Nm, na baterije. Moja procena (po zadnjoj osovini na maloj Beti) je da je realni moment od nekih 150Nm. Ali, točak, korpa kvačila, prednji lančanik... sve ide bez problema. Za amaterske povremene poslove ima OK i od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Octobar 4, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam parkside udarni odvijac, na struju, 220V, za gedore, kupljen u Lidlu, 5500-6000din, pre .. ne znam, oko godinu dana. Mislim da mu je udarni moment odvrtanja 500 Nm, a zavrtanja 100 Nm. Na mom skuteru odvrce bez greske. E, 'problem' je u tome sto meni u manualu pise .. ne mogu da se setim, ali 137 Nm za moment zavrtanja matice na radilici i nesto slicno na kvacilu, dakle on je tu slab. Medjutim, meni je bitnije odvrtanje, a ja ga posle dotegnem moment kljucem tako da mi vrsi posao. Promenio Octobar 4, 2021 član ParadajzTurista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi011 2 Napisano Octobar 4, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, francuz69 je napisao: Ja sam licno pre za varijantu na struju nego na bateriju. Elem, od sledeceg ponedeljka ako nekog zanima: https://www.lidl.rs/p/sve-za-udobnu-voznju/elektricni-udarni-odvijac-pdsse-550-a1/p37132 Ja sam uzeo aku na oglasima ovaj na bitove sto je 180nm i mogu da kazem da je zverina odlican je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi011 2 Napisano Octobar 4, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, plumber.ns je napisao: Parkside mi treba akku odvijač, jel zna neko koliko često toga ima, npr hoće biti narednih par meseci? Imas na kupujem prodajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi011 2 Napisano Octobar 4, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.9.2021. at 12:10, N.F.S. je napisao: Evo odgovora, pun kofer nabrojanog 8000din. Sad ga na oglasima prodaju sa punjacem i baterijom za 11 do 14000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Octobar 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 2 ova od 400 nm kupio. Za 8000 je u pakovanju baterija, punjac i 4 nasadna kljuca (duboka). Kljucevi su crni ali nisu kaljeni. Kljuc 17 je pukao na odvrtanju felne na golfu, ali je drugar pomagao liku koji je sjebao gumu i tukao je dobro da otpusti. Sjebao gedoru (tim pistoljem). Ja ga koristim u ne bas amaterskim, vise u polu profi (svakih dan dva po par puta) i radi mi posao. Edit: Pojave se cesto i bez baterije i punjaca. Samo pistolj. Ne znam cenu iskreno... Promenio Octobar 4, 2021 član abarth_maniac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 843 Napisano Octobar 5, 2021 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 352 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio ovaj na struju ako valja za odvijanje tockova na autu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Octobar 11, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja upravo uzo! Ostaje da vidimo kakav je: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Octobar 11, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja! Da stane ova kisa pa da odvijam sto/sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Octobar 11, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I to mi je kao poklon stigao! Ona je moju zelju cula i sa dezurstva otisla da kupi, presretan sam i zahvalan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Octobar 11, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar znak da je gospodji stalo do tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sto smo govna, nego sto smrdimo... Lidl je pored moje firme. Bio sam tamo u 8:05, vec ispred mene na kasi govna koja u kolicima nose po 10 odvijaca. Tacno da nisam uzeo, uzeo bih jedan iz kolica, pa makar se pobio. Tako da.... uzeo sam i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Octobar 11, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nakupci burazeru... pun ih KP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Octobar 11, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Supruga je uzela pakovanje mesa iz tudjih kolica, dvoje je pokupovalo sve! Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4941 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, fala na info. Ugrabih i ja primerak za sebe U Kg, Linda pored Rode, trenutno ima bar još 15-ak komada u rafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...