lomitelj 5814 Napisano Septembar 12, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Automatski se produžava dok se ne pojavi sledeći vlasnik UK pasoša.Au pa napadaće se on još dosta. Upala mu kašika u med. Vozi, pada,obnovi ugovor... Lepo, lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 12, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E Ujedinjeni Kingdome, ako su Vam Cal i Lowes najbolje što imate, dođe mi da zaplačem. Ustvari, ko Vas jebe! Promenio Septembar 12, 2021 član mixa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Septembar 12, 2021 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ma druga kasta totalno. Sofuoglu i Razgatioglu (i Erdogan) su treiler trash. Treba da odeš u Istanbul za vreme Ramazana. Pola ekipe šljema pivo u sred dana, jebe im se za zatucane.Pivo se računa kao hrana, kalorično je pa užinali malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 12, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li MM opet imati svoj momenat i samog sebe pobediti ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 543 Napisano Septembar 12, 2021 (promenjeno) Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Taka Bastianini svaka cast Promenio Septembar 12, 2021 član Boban EN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1704 Napisano Septembar 12, 2021 Drug član, 2306 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan MM ceka poslednji krug dva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Septembar 12, 2021 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Napeto ko u mideru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 543 Napisano Septembar 12, 2021 Pažljivo prati, 624 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti kakva zadnja dva kruga hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Septembar 12, 2021 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan TOOOOO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 12, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1704 Napisano Septembar 12, 2021 Drug član, 2306 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan JBT Pecco!!! Kakva pobeda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Septembar 12, 2021 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Lako je Peku kad je duh Dovicioza uz njega...bar sam tako čuo na SK! 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16274 Napisano Septembar 12, 2021 Ne silazi, 1209 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iskovano u vatri! To je pobeda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 12, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ihaaaaaa. Konačnooooo Promenio Septembar 12, 2021 član mixa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Septembar 12, 2021 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast MM-u na vožnji, respekt za prikazano, ali navijao sam za malca danas 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5505 Napisano Septembar 12, 2021 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li su oni normalni?! Najzasluženija moguća pobeda za Banjaju. Ovaj ga napadao kao pas kad hoće da ujede. Svaka čast i Markezu, vozio na čist adrenalin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 12, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala im obojici! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 12, 2021 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, to crank je napisao: Jeste čuli Foggiu? "Öncü is breaking so late but my bike is so fast on the strate" Pošteno dete! Мало хумора. Реакција у боксу од Фође на победу у последњим метрима 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1704 Napisano Septembar 12, 2021 Drug član, 2306 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Hvala im obojici!E bas tako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 12, 2021 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sve nešto za malo, ali danas ga konačno kresnu. Napinjao je Mark koliko je sada mogao, kad je krenuo da ga načinje, pomislio sam da će pokleknuti u nekom momentu. Ali nije se dao i zato bra'o. Još Đokara večeras da otrese i ljepota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 12, 2021 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zarco dobio arm pump od 900 km magistrale. E moj Zarco... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Septembar 12, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da gledam direktne prenose....pa nađem snimak, diskutabilnog kvaliteta, ali dovoljno dobar da vidim šta se događalo. Bagniaia...dečko, svaka čas'. Marquez se guzio, pokušao šta se moglo, ali Ducati ide (i koči) za sve pare. Nije bilo dovoljno ni srce, ni znanje, sve šampionske titule i još koješta da se danas bude ispred. Reko' da se neko ne prekoči pa da ode mas' u propas'...srećom to se nije dogodilo. Kako rekoh, nemam baš jasnu sliku...ali mi deluje da je režiser slabo šta drugo imao u kadru, sem ove dvojce. Sa punim pravom. Bili su u posebnoj trci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Septembar 12, 2021 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bio je i Lekuona u elementu i Enea...ali slabije su prikazivali...ja sam posložio kaldionicu bas kako treba, naravno bez mladog obrvana, jer sam njega i milerčinu bio prekrižio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 107 Napisano Septembar 12, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja navijao prvi put za Markeza,samo da prestignem Minu na kladionici al ne da se.Bravo za oba al Banjaji svaka cast.Vreme je bilo.Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1450 Napisano Septembar 12, 2021 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan E sad jbga...jel to MM dva puta u poslednjem krugu cepao zelenu povrsinu? Mrzeo bih kada bi sad to odlucivalo o pozicijama, al sto kaze neko pravila su pravila...znao ih je pa koji q se vozao po zelenom Inace ekstra trka...posebno me odusevili (pored Banjaje) i Lecuona i Bastianini. I Esparagus odlican cetvrti, i Mir nezadovoljan trecim....svi odlicni i trka stvarno uzivanje bila za gledanje. Zivo me interesuje hoce li MM-a skinuti sa trona u amerikama? Mislim da hoce... E da...i 8. pobednik ove sezone...covece!!! U trojkama bas ne navijam za Fenatija ali mi ga danas bilo posebno zao...jbte baksuza. I trojke umesto da se zakuvaju u borbi za titulu ono ispade corak do kraja i mali Acosta se na kraju poslednji smejao. U dvojkama...Gardner za sada prepametno marsira ka tituli ali ovaj Raul nije za otpisati...jbte operisan pre 5-6 dana. Lowes je komedija...jblo ih ostrvo kad od onakvih ludih trka na ostrvu gde pasti znaci zamalo poginuti, a oni padaju kao kruske cim nisu na tim opasnim stazama. U cemu je tu fazon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...