Dexterr 1973 Napisano Octobar 20, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto postoje ljudi koji vole enduro motore,kao sto postoje ljudi koji vole r motore,kao sto postoje ljudi koji vole kros motore,ne razumem sta vam je cudno sto neko voli skutere? Čista ljubomora, nego neće da priznaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel1201 9 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: uzice Motocikl: ducati multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan ovo je neta najlepse sto sam do sada video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Decembar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan extra izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 24, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda ovaj skuter ali ja ga nikad ne bih pazario, Nekako nije mi ni skuter, a nije mi ni zujalica.. Ovo je stvarno za nekoga ko samo zeli da se pokaze. Pre bih uzeo "obicnog" Burgmana nego ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13674 Napisano Decembar 26, 2010 Ne silazi, 7611 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Proterajte ga bakljama iz kafea! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 28, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne da se tako lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Al vozi skuter od 50 ccm onako radi fore. Al ovo je glomazno, ja nikad ne bih kupio. Druga stvar, vozio bih ja skuter, neki manji ali pored jedne Yamahice R1 ili Kawe, sto da ne. Budimo realni, ljudi kupuju skutere daju silne pare, onda nabiju cvike i prave se vazni. vidim ti si opasna muskarcina,sav brz i lud,pre bi vozio ovu masinu od skutera,nego tvoje kinesko govance... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 12, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ulazite bezveze u neku zone rasprave i da ne pocne da se tema jer o ukusima i vrednostima ne treba raspravljati.. Samo odgovor kineziologu: Koliko ja znam ima ljudi koji voze zujalice u papucicama i samo sa cvikerima na glavi (u najboljem slucaju kaciga ali u ruci), a s druge strane vidjao sam isto tako istu sortu i na skuterima. Ima ljudi koji imaju para i jednostavno im se moze da kupe skuter od 10.000 eur jer ne vole klasicne motore, ima i onih koji su ljubomorni pa pljuju po njima,.. razlike postoje i uvek ce postojati zato kazem o tome uopste ne treba raspravljati. Sto se mene licno tice, meni oni ne smetaju jer kad jednom padnes shvatis da kaciga ipak treba da stoji na glavi, a papuce su ipak za plazu. p.s. Zar mi nismo proterali ovaj model iz kafe-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Januar 12, 2011 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vas molim da pre nego sto pocnete da pisete neki post pogledate koje godine je pisan onaj na koji dajete odgovor. Posebno ako taj nema veze sa temom i predstavlja mlacenje prazne slame. Plasim se da se ponovo ne prikljuci neko pa da otpocne rasprava. U skorije vreme cu obrisati postove koji nemaju veze sa temom. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 13, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas tako i napisao, da se ne pokrece uzaludna rasprava. U svakom slucaju mislim da je pametnije zakljucati temu jer smo ovaj model "proterali" iz caffe-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3120 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1193 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li ja jedini kome je ovaj skuter ruzan sa velikim R? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 23, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Jesi. :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 1, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Al vozi skuter od 50 ccm onako radi fore. Al ovo je glomazno, ja nikad ne bih kupio. Druga stvar, vozio bih ja skuter, neki manji ali pored jedne Yamahice R1 ili Kawe, sto da ne. Budimo realni, ljudi kupuju skutere daju silne pare, onda nabiju cvike i prave se vazni. bez ljutnje budimo realni... ma da prave se vazni.... a lik sa R1 j i STR Bana dosao malo onako da tetki da lek...sa nekom plavusom u tangama na repu da joj seva mindza...ma da budemo realni on se ne pravi vazan...nije dao silne pare...i sigurno nema cvike od bar 200 evrica... svako ko voli da vozi neka vozi ono sto moze ili zeli....a ako ima para pa neka mu to je njegova stvar... da ne sirim temu ukusi su razliciti i glupo je nekoga omalovazavati da ne kazem prozivati kako je glupo ovo ono i kako se neko nesto... pozdrav i bez ljutnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...