Jovan Ristic 5421 Napisano Avgust 2, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan zanimljiv motocikl koji je u početku imao dosta uspeha u prodaji, ali je nažalost MZ na kraju morao da prestane sa proizvodnjom zbog finansijskih problema. MZ 1000S - Poslednji trzaj MZ-a - BJBikers.com BJBIKERS.COM Malo ljudi zna za projekat koji je bio poslednji pokušaj MZ fabrike da se vrati na stare puteve slave. Projekat je nosio naziv MZ 1000S. Promenio Avgust 2, 2021 član Jovan Ristic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Avgust 2, 2021 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Одличан трзај, штета што је био задњи. Недостаје ми и MZ и CZ(ЧЗ) и наравно TOMOS са којим сам растао и у возачком и у мајсторском смислу. Много је надежних брендова угинуло некако не ухвативши корак са временом.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Avgust 2, 2021 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Treba naglasiti da je agregat pozajmljen iz Yamahe TDM 900, pa su ga povećali na 1000ccm. MZ je u tom periodu tesno sarađivao sa Yamahom i koristio i njen agregat petoventilac XT660 za modele Scorpion i Baghira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5421 Napisano Avgust 2, 2021 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Biker-Boy je napisao: Treba naglasiti da je agregat pozajmljen iz Yamahe TDM 900, pa su ga povećali na 1000ccm. MZ je u tom periodu tesno sarađivao sa Yamahom i koristio i njen agregat petoventilac XT660 za modele Scorpion i Baghira. Jeste, samo su ga dosta prerađivali pa se nekako smatra kao njihov i ako je baza TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15698 Napisano Avgust 2, 2021 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ga je cena omela na putu ka uspehu. Koštao je više od japanskih motocikala te kategorije. Sećam se kako sam se oduševio kad sam ga video u nekom magazinu i zaprepastio kad sam pročitao koliko košta. Da li neko zna koja je bila cena? Ja ne mogu da se setim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не знам за некада, али сада мало скупљи од ГС-а 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Avgust 2, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Nikada ga nisam uzivo video I cuo...a bas bih voleo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6033 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Uživo jako respektabilno izgledao, još bolje u Naked izvedbi.Propali su jer su sve razvijali sami, htjeli su imati “svoj” proizvod.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Avgust 2, 2021 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, propali su zbog previsoke cene to jest pogresne politike firme, jednostavno ne mozes posle 40 godina pravljenja jeftinih prostih 2T motora da odjednom promenis imidz i pravis skupe motore sa skupim komponentama po skupoj ceni, to ne ide, trebali su polako postepeno da urade tu tranziciju, da izbace nekoliko modela sa pristupacnim cenama, da daju sumnjicavim kupcima vremena da se priviknu na nov imidz. Bas steta sto su pukli, meni su se bas svidjali oba modela 1000S i 1000SF SuperFghter. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3043 Napisano Avgust 3, 2021 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Meni su se nvrvtn sviđali svi njihovi modeli iz tog perioda, i 1000s, i Baghira, i ... A sviđaju mi se i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Avgust 3, 2021 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam negde u MOTO PULS-u kada je izasao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Avgust 3, 2021 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan MZ su pojele banke i krediti, ali on i te kako postoji. U Nemačkoj je i dalje aktivan MZ Motorrad Cup i dosta je popularna klasa. To mu dođe nešto kao kod nas Tomos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8151 Napisano Avgust 3, 2021 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Imam osećaj da će Kinezi da ga vaskrsnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Avgust 3, 2021 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пробали су Турци али слабо.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5421 Napisano Avgust 3, 2021 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Motorcyclist je napisao: Imam negde u MOTO PULS-u kada je izasao. Dobro si me podsetio, mislim da imam i ja taj broj moto pulsa. Moram posle potražiti da vidim šta su oni tad pisali o njemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Avgust 3, 2021 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, gebee&co je napisao: Imam osećaj da će Kinezi da ga vaskrsnu. Pa ako su uspeli Benelija da vaskrsnu, mogli bi i eMZu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5421 Napisano Avgust 3, 2021 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Biker-Boy je napisao: Pa ako su uspeli Benelija da vaskrsnu, mogli bi i eMZu Ako vaskrsnu Tomos, džabe ću da im radim PR 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Avgust 3, 2021 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: Pa ako su uspeli Benelija da vaskrsnu, mogli bi i eMZu Bolje sa nista nisu dirali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6033 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako su uspeli Benelija da vaskrsnu, mogli bi i eMZuUskrsli su oni Fantic i SWM a možda i još koju firmu a sigurno su kupili prava od još par.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato što ljudi imaju živu love a ne prebacuju brojke s monitora na monitor k'o ovi u vrlom zapadnom svijetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8151 Napisano Avgust 4, 2021 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ,,Jawu" uzeli.Imao sam svojevremeno nov Etz sa diskom, onaj zvuk 2T motora neponovljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6033 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jawu su jamili IndijciPoslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8151 Napisano Avgust 4, 2021 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan E to nisam znao mislio sam Kina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan On 8/3/2021 at 9:33 PM, Jovan Ristic said: Ako vaskrsnu Tomos, džabe ću da im radim PR Puch treba da vaskrsnu,Tomos je samo bleda kopija,i to samo zato što je Janez Puh poreklom slovenac,iz Austro-ugarske! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5421 Napisano Avgust 4, 2021 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, triton je napisao: Puch treba da vaskrsnu,Tomos je samo bleda kopija,i to samo zato što je Janez Puh poreklom slovenac,iz Austro-ugarske! Jeste, nastavili su Push tradiciju. Jedino im je trkački program bio prilično originalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...