luckydreamer 0 Napisano Novembar 26, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki EN 500 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima,vozim En 500 1994.godiste od 37kW i zaista sam zadovoljan potrosnjom koja se krece od 4-4,5 litara sa suvozacem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luckydreamer 0 Napisano Novembar 26, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki EN 500 Prijavi odgovor kao problematičan pasuje od Opel Corse mada ima jos par modela koji zavrsavaju posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11074 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, u poslednje vreme se jako malo pise u ovoj temi, sto znaci da vlasnici EN-ova nemaju problema sa svojim ljubimcima! . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13408 Napisano Februar 7, 2014 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nista covece, ni ER, EN, KLE, GPZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ајд да ја напишем нешто, тек да тему дигнем из мртвила... Пре пар недеља одем ја до гараже да мало упалим машину, не би ли уље мало проциркулисало. Претходно паљење било без икаквих проблема, требало је и ово, но међутим... Монтирам ја лепо акумулатор, убацим кључ, прЕтиснем дугме, а он 'оће душу да испусти. Једва некако упалио, радио 5 секунди и стаде. Збуњено и у неверици бацим поглед око себе уз помињање мајки, сестри и осталих женских, а милих бића, кад доле имам шта и да видим. Лије гориво, цури на све стране. Ус..ао сам се у тренутку, рек'о ОДЕ КУЋА, јер што воли човек да запали пљугу кад тек седне на мотор, чудо једно. Е па неће то више тако... Елем, извадим кључ, сиђем са мотора и ајд' да видим шта се дешава. Скинем пластике са обе стране, како бих добио мало увида одакле цури. Из ер бокса само пичи. Закључујем, догодило се нешто потпуно невероватно: истовремено (!!!) су се сј...ли и славиница, која је пуштала гориво из резервоара када машина не ради (нема вакуума), и пловак карбуратора се узј..ао, па је преливао на све стране. Не будем лењ, сачекам да исцури шта је имало, скинем карбураторе, а оно све мокро, са свих страна: ер бокс, карбуратор, усис цилиндара, страва једна. Остао сам без 10ак литара горива. Очистио сам карб, чини се да пловак лепо шета, ни ваздух не пролази кроз улазни вод карба. Кад стигнем, монтирам и шаљем извештај. Уз пут, имам једно питање: зна ли неко где могу да нађем нову славиницу, или барем ову да однесем на сређивање у БГ-у? Претпостављам да може и од КЛЕ-а. Можда је потребно само гумицу заменити, нисам сигуран. До сада је умела да цурка по мало, ал' да скроз блокира, ово је први пут. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj coveka sa Vidikovca, vidik'membrane. Mislim da mu je i na forumu ime VIDIK. U 90% slucajeva crkavanja vakuum slavine su membrane, eventualno poliranje tela gde naleye gumica koja pusta gorivo. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11074 Napisano April 9, 2014 Drug član, 547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan heller - bice da je prethodni vlasnik prespojio svetla,tako da se pale istovremeno kad i motor. Isto tako i zmigavce, verovetno iz estetskih razloga. Ako ne znas sam da vratis na fabricko stanje, idi kod nekog elektricara da ti to sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni slavina nije zatvarala gorivo i narucio sam ceo set gumica iz luisa zamenio i nisam imao vise problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Koliko sam shvatio vasi mezimci nemaju automatski spaner lanca.?.Ako nemaju, dali moze da se ugradi isti sa nekog drugog modela, ILI nema potrebe za tim zahvatom?Stvarno su vam lepi motori i interesuju me, ili en 500 ili ltd 450.Koji mi vi preporucujete?Hvala i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11074 Napisano Avgust 23, 2014 Drug član, 547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko EN 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Septembar 24, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!!Ja takodje ulazim u sektu!!!Motor je jos uvek kod starog vlasnika i ceka me.Za neki dan je moj!!!Inace je 1998.a bice i slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Septembar 24, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan da ako znate nekoga da hoce bas dobru Diversiju s 600 imam jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 16, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nakon pauze od 10-ak godina evo i naslednika ... baziran je na ER-6n ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopilovicg 0 Napisano April 29, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki EN 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam EN500 '93 godište, planiram da izradim pak treger na njega. Da li bi neko mogao da postavi slike izgleda pak tregera, dimenzije i način montaže. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 6, 2015 Drug član, 2476 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan S ponosom predstavljam naseg novog ljubimca 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 247 Napisano Jul 6, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i puno kilometara da predjete. Koje je godiste? Evo i moje masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 7, 2015 Drug član, 2476 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 96to godiste, jos uvek sa blokadom na 20kw, kupljen od svabice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 13, 2015 Drug član, 2476 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pala i prva merenja potrosnje, 80%grad 5.7l, a sa 30% grada 4.6l, brzina 70km/h, sa suvozacem. Cini mi se da bi to trebalo manje da trosi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 13, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo. Mozda da odradis ciscenje i sinhronizovanje karburatora i stelovanje ventila, pa da spustis malo ali ovo nije puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13408 Napisano Jul 13, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Puno je, ne bi trebalo vise od 4.5L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 13, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa 4.6l mu je sa suvozacem. 5.7 je grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Jul 14, 2015 Drug član, 2476 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan De nije, pa kolko ce da trosi na 100-120kmh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je samo 500 ccm,dvoje i 120 km/h .... mora ubiti barem 6 -6.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 14, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vecina se vara kao ovo je 500 kubika mora da trosi mnogo manje nego 600. Ne mora. Narocito u poredjenju sa novijim motorima koji imaju ubrizgavanje. Pa na 120 ocekuj 6 litara. Ako te bas muci potrosnja jedino da odes da sinhronizujes i ocistis karbove i nastelujes ventile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13408 Napisano Jul 14, 2015 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zajebavajte, 3 kofera, devojka i ja oko 4.5 litara u povratku sa mora. Napumpajte gume, dobar prenos, ocistite kocione celjusti, promenite filter za vazduh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...