RankoBg87 2830 Napisano Nedelja u 12:30 Drug član, 1682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prvobitno sam hteo CB, malo lepsi, sposobniji, hteo sam nesto sto moze bez problema da drzi 140 i da moze da ima jos, onda sam video i + sto ima ostavu, kao pocetnuku su odgovarali modovi voznje. Uhvatilo me da menjam motor, gledao skuplje modele al onda se setim ostave kod Nc-a pa odustanem, sad me nesto hvata da prodam mog i uzmem nov Nc Al i to ce da me prodje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2547 Napisano Nedelja u 12:34 Drug član, 1110 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Život je kratak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2830 Napisano Nedelja u 12:50 Drug član, 1682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A znam, motor vise koristim po gradu i okolini tako da mi ovo moje cudo zavrsava posao, nudio mi drugar malog Stroma, jaci je sposobniji al opet sam vise za Transalp ako bi menjao za skuplje. Sto nisam uzeo CB je kriv uvoznik, nisu imali na stanju i bilo je poruci pa kad stigne a nit sam ga video uzivo nit vozio a Nc-a vozio i znao sve o njemu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16777 Napisano Nedelja u 13:17 Integrisan, 4983 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecno. Tezak izbor, morao bih probati sve da bih se odlucio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 619 Napisano Nedelja u 13:41 (promenjeno) Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, kome je bitan autoput svi ti motori su bolji izbor. Glavne prednosti CB/NX po mom misljenju su univerzalnost i agilnost. Moze bas brzo/dinamicno da se vozi u krivinama, zabavan je svuda, a usput dosta moze i van puta. NC je ipak osetno manje sposoban van puta i tezi 20kg+. Takodje CB/NX zahteva da se ide u obrtaje, jer ako ga vozis do 6000 obrtaja, ni ne koristis 15ks sto imas gore, do skoro 9000rpm. Dok NC dosta ranije ima svu snagu, vec tu na 6500. Promenio Nedelja u 13:46 član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2830 Napisano Nedelja u 13:50 Drug član, 1682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve tacno, zato i postoji toliko razlicilicitih modela, Vozio sam Transalpa, isto mora da se vozi visoko a ima 90ks, NC cima u svim ob al zato i zamre brzo, vozio sam se sa dosta jacih i bas kazu kako se brzo ispalim kod preticanja. Cb bi bio dobar da ima masinu od 750cc e tu bi bio mozda vrh onog sto bi nudio, dobar za put, dobar za off. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1286 Napisano Nedelja u 13:52 Zainteresovan, 844 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, RankoBg87 je napisao: Cb bi bio dobar da ima masinu od 750cc e tu bi bio mozda vrh onog sto bi nudio, dobar za put, dobar za off. To ti je u sustini Transalp. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 619 Napisano Nedelja u 14:04 (promenjeno) Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Meni stvarno ne fali snage na CB500X-u, kao metak je u vecini uslova i sa svim prtljagom - ali u dva slucaja primetim da ne bi bilo lose jos 10-15ks, ako nekog vozim, ili na velikoj nadmorskoj visini (2000m+), ali nije strasno. I brzi putevi su mi ok do 150kmh - A Autoput, ako je bas jak vetar, spustim na 120-130kmh, tu moze da zasmeta malo manja tezina motora. Promenio Nedelja u 14:05 član Blackened 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2547 Napisano Nedelja u 19:50 Drug član, 1110 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @motoze Koji si paket odabrao,da li si doplaćivao za komfort sedište ili je ono u osnovnoj opremi (kao što nije slučaj kod novog x adv 750)..Vidim da u reklami imaju i grejače ručica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 118 Napisano Nedelja u 20:34 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Džim Džarmuš je napisao: @motoze Koji si paket odabrao,da li si doplaćivao za komfort sedište ili je ono u osnovnoj opremi (kao što nije slučaj kod novog x adv 750)..Vidim da u reklami imaju i grejače ručica.. @Džim Džarmuš samo fabricka opcija, ostalo cu dokupiti po potrebi, vec sam kupio kofer Givi 52l, kontam još uzeti kreš barove, štitnike ruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...