sasa ns 1 3067 Napisano Jun 25, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan osnovni princip razrađivanja kaacige je gledanje televizora zimi sa kacigom na glavi.Može i leti ako si u frižideru. Poenta je da zaštita vizira i etikete ostaju na svom mestu da bi se kaciga posle mogla preodati kao nova. Pre 4 godine sam 3 kacige kupio sa probanjem, kao dobre su pa ih posle prodavao i gubio pare-Četvrta nije položila ni uz gladanje tv-a ali sam makar manje para izgubio na njoj. Probaj nekako da sabiješ obrazine.Da staviš nešto u kacigu i podupreš obrazine da se stisnu.Probaš svaki dan 2 puta da vidiš šta se dešava pa tako namincaš sebi na meru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 107 Napisano Jun 26, 2023 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS Ja je nosim vec godinu dana,mslm da nije nista popustila.Послато са SM-A336B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Jun 26, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi steže ova kaciga obraze, iako sam uzeo XL a, po teoriji, treba mi L (glava 61). Pitanje za vlasnike: hoće se raširiti obrazine, baš su "mesnate"?Neće.. I kod mene je isto, pisao sam u ovoj temi ranije da je takav "kroj". Moja nije popustila ni milimetar evo već dve sezone. Steže obraze ko i prvog dana...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8124 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, drugari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...