rex 432 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Danas vozio panteliju na tehnicki.kaze covek da ga postavim na valjke za zadnje tockove od auta.posto pantelija tezak ostavio sam njemu da on rizika.upali valjak I vidim da ga baca levo desno I izgura ga sa valjka.tocak se nije okranuo Ista prica I sa prednjim.konstatacija da su mi kocnice ocajne.prodjo nekako tehnicki al sad poceo da me grize crv.dali uopste moze da ispituje kocnice na auto valjku.inace do kuçe par puta kocio I on se ponasa normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 466 Napisano Jun 30, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Za nas paore, sta je "pantelija"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17108 Napisano Jun 30, 2021 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to tehnicki na kome ti teras na valjke? Ako vec ne znaju bolje da i ne teraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Jun 30, 2021 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pravilnik o merilima za merenje sile kočenja kod motornih vozila WWW.PARAGRAF.RS PRAVILNIK O MERILIMA ZA MERENJE SILE KOČENJA KOD MOTORNIH VOZILA ("Sl. glasnik RS", br. 86/2014) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Pantelija je st 1100 tezak junacki. Mislim da ih je bila frka od tezine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 30, 2021 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja produžio registraciju pre 2 nedelje. Samo sam im predao motor na ulazu i sačekao u čekaonici. Nisam gledao šta rade na tehničkom a iskreno nije me ni interesovalo. Nemam pojma kako su proverili kočnice, valjda isto na te valjke, kako drugačije. Sve gotovo za pola sata. Platio i vidimo se dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 30, 2021 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan ,I meni nisu pravili problem,vise me zbunilo sto three da su.mi.kocnice lose,a gledao sam kako valjak.izbaci total koji.se ne okrece.po cemu.onda znaju da su lose kocnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17108 Napisano Jun 30, 2021 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da inace uskoro poskupljuje tehnicki samo da znate za oko 1000din. Info sa tehnickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14586 Napisano Jun 30, 2021 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da je pogresno upisana masa vozila a za izracunavanje kocionog koeficijenta deli se rezultat ostvarene sile na valjcima sa masom vozila (+ 75kg prosecna tezina vozaca). Meni je dosao GSXF 750 sa 400kg upisanom masom, mogu kocnice da "izuvaju" % ce uvek biti mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14586 Napisano Jun 30, 2021 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Motorcyclist je napisao: Da inace uskoro poskupljuje tehnicki samo da znate za oko 1000din. Info sa tehnickog. Samo valjci za mopede/motocikle su skoro 6000€ pa ne cudi cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Jun 30, 2021 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas na tehnickom imaji posebni valjci za motore. Manji i uzi. A sa jedne strane je sipka za koju Se mozes drzati onaj ko testira motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 1, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ускоро и код нас, неки су их поставили већ. @bdada цена ваљака више није 6000€, није преко 2000-2500€ од кад се праве код нас. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14586 Napisano Jul 1, 2021 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd rado bi kupili po toj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 1, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Рекоше ми да су наши момци са неког факса ископирали тај уређај и урадили тестирање и атестирање код нас и да су странце убили ценом. Извини ово је рекла казала, немам поуздане информације, али ћу се распитати. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Petrovic 77 Napisano Jul 4, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Istina je da je tehnički pregled za motor totalna sprdačina... Ja registraciju radio pre 2 dana, dovezao motor na teh.pregled i baja se isto nije usudio da ga stavi na valjke Morao ja sve sam... Valjci za automobile i teretni program + kanal pored desne noge. Čisto da ako padneš to bude onako muški 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17108 Napisano Jul 4, 2021 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da taj kanal je hit... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 4.7.2021. at 10:05, Dejan Petrovic je napisao: Morao ja sve sam... jel se ponudio da plati pola tehničkog, jer si ga ti radio? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17108 Napisano Jul 5, 2021 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od utorka kamere da vidim kako ce onda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14586 Napisano Jul 5, 2021 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Onda ce inspektori kaciti fanny video, uz kaznu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Petrovic 77 Napisano Jul 5, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel se ponudio da plati pola tehničkog, jer si ga ti radio? Naravno da nijeПослато са SM-A202F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Jul 6, 2021 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par meseci sam ovo isto gledao kada su radili tehnicki na mom motoru... Zamalo covek da padne sa sve motorom... Bas me interesuje da je pao kakav bi onda bio scenario... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jul 7, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da onda oni placaju popravke.problem je sto valjci za auto to I jesu.do sad mi nisu ni stavljali motor na valjke.a pantelija ima ok 320kg I generalno je tezak za manevrisanje u mestu. Promenio Jul 7, 2021 član rex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Jul 7, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/5/2021 at 11:48 AM, bdada said: Onda ce inspektori kaciti fanny video, uz kaznu Kad se sad nisam izvalila preko stolice ...verujem da je samo greška u kucanju.. fanny je britanski sleng za pi**ku...i naravno crtani film u glavi gde inspektori kače video... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Koliko nas j*** sa tehničkim, može se desiti i funny i fanny video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14586 Napisano Jul 7, 2021 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Kalesin engleski k'o maternji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...