piki 11110 Napisano Jun 28, 2021 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj Zoki u miru,sad su ti sve granice otvorene,reče mi pre par godina da ga pluća muče jos od Južne Amerike i da nikako da se sredi,ali ipak izgleda srce nije izdržalo.Zadnji put se sreli na x-cross-u na Tari i tad se žalio na pluća.Prošao je svuda i nije žalio ništa za putovanja,tako i treba da ga pamtimo. @drs ono njegovo je Suzuki nije Kawa,taj motor smo vraćali iz Južne Amerike svi zajedno 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Jun 28, 2021 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan NIsam upoznao coveka osim virtuelno ali kroz pustolovine i nacin zivota sam stekao utisak da se u nekom momentu jako razocarao u ljude i otisnuo se nomadskom i samotnjackom zivotu Ne znam da li gresim a nije ni bitno u svakom slucaju zao mi je 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jun 28, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @piki @drs Motor sa slike je Suzuki (DR 650 SE) koji najviše vozio poslednjih godina, a Kawazoki potiče od kawe KZ 1300 koju je doneo iz Amerike, preradio i vozio godinama. Promenio Jun 29, 2021 član doktor 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Вечна ти слава добри човече,нажалост нисмо се лично познавали али та доброта кроз његове путописе се осећала. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Jun 28, 2021 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 27.10.2013 - Povlen, Debelo brdo Zoki, počivaj u miru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16129 Napisano Jun 28, 2021 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @doktor , @piki Hvala za ispravku. Znao za taj detalj ali smetnuo s'uma. Fotka je sa Kepijade 2016. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano Jun 29, 2021 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav velikom putniku.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 29, 2021 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima. Žao mi je. Imao se rašta i roditi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Jun 29, 2021 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je laka zemlja... pocivaj u miru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 29, 2021 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj ti duši i putuj druže nebeskim prostranstvima , pozdravi nam tamo moto braću 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Jun 29, 2021 (promenjeno) Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj snimak sam gledao nebrojano puta, i svima koji nisu iz moto sveta im pustao da odgledaju, da bi razumeli lepote putovanja motorom: Osećam se kao da je umro neko koga sam jako dobro poznavao... i kao što reče na kraju snimka: "Jednog dana ćemo svi imati kuću". Konačno je imaš... Živeo si ispunjen život, neka ti su ti široki putevi nebeski, Kawazoki... Promenio Jun 29, 2021 član Yanco 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 29, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru dobri Zoki... gledao sam njegove pustolovine i sa iščekivanjem čekao nove postove baš sa proputovanja iz Južne Amerike...čovek se rodi sa ovolikom željom za putovanjima i takvim darom da putovanje na kraj sveta učini tako jednostavnim.. kao što kaže, bez plana, samo krene kad mu se poklope kockice... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Jun 29, 2021 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Jun 29, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Вјечан Помен!Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jun 29, 2021 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,danas je bila sahrana Zokiju. Da vam dam par sitnica o njegovom zivotu: Moze da se snimi bar 10 filmova o njegovom zivotu.Koliko god vam skromno izgledao,on je ziveo zivot milijardera.I te milijarde je i imao.Obisao je ceo svet,vozio najbolja kola,motore,ucio o voznji na stazi od profesionalaca,pre 40 godina.Kada smo se vozili sa njim,50 kilomera je trebalo da se samo nauci kako on salta.Vozio je motor kao retko ko u nasoj zemlji.Prezuvao je gume stalno,bilo sta da vozi.Imao je dvorac u Cacku,zidan po projektu engleskih dvorceva.Svaka soba je bila prica za sebe,objekat koji se vidja jednom u zivotu.Drago mi je sto sam video neke od tih soba.Najebao je u Juznoj Americi od nekih bakterija koje tako zive u ljudima,a za nas su bile nepoznate.To mu je ubrzalo smrt.Covek koje je imao najnovije motore i pre 40 godina,Rolls Royce -a,mustanga,Pontiac,Chevrolet Camaro,itd itd itd.Kada sednemo negde u Cacku ili bilo gde u Srbiji,a njemu se u jednom momentu ne svidi drustvo,on sedne na motor i ode do Trebinja ili Zagreba da popije kafu. Mnogo smo Zoki od tebe naucili i o voznji i o samoj svrsi zivota,putuj druze,vecna ti slava,drago mi je sto sam imao cast da se sa tobom druzim i vozim!!! PUTUJ BRATE!!!! 39 2 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2602 Napisano Jun 30, 2021 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Bajkeru ... Divio sam mu se dok sam gledao dokumentarac ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16514 Napisano Jun 30, 2021 Integrisan, 4945 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jul 1, 2021 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Zbogom druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jul 1, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Kroz njegove putopise sam "doživeo" neke delove sveta... Laka mu zemlja i neka počiva u miru. Promenio Jul 1, 2021 član DonToni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sabah 5 Napisano Jul 1, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Teslic Motocikl: Dl 650,Z1000,NX 650... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sabah 5 Napisano Jul 1, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Teslic Motocikl: Dl 650,Z1000,NX 650... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sabah 5 Napisano Jul 1, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Teslic Motocikl: Dl 650,Z1000,NX 650... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, sabah je napisao: Koliku sam samo zelju imao da vas upoznam..... :(:(:( Srbija-Japan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jul 2, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Широки ти путеви Господњи 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sabah 5 Napisano Jul 2, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Teslic Motocikl: Dl 650,Z1000,NX 650... Prijavi odgovor kao problematičan On 28.6.2021. at 14:49, dvlns je napisao: NIsam upoznao coveka osim virtuelno ali kroz pustolovine i nacin zivota sam stekao utisak da se u nekom momentu jako razocarao u ljude i otisnuo se nomadskom i samotnjackom zivotu Ne znam da li gresim a nije ni bitno u svakom slucaju zao mi je Pozdrav Gledao sam vise puta njegov dokumentarac "Od Srbije do Japana na suši" Imao sam strasnu zelju dase snjim upoznam na mom proputovanju u njegovom mlinu, valjda buducem restoranu, koji je uredjivao. Zelja mi se nije ispunila :(:( Zadnja dva tri dana razmisljam o tim "dimenzijama" ljudi i, kao i vi, mislio stali ga je nagnalo da "pobjegne" od kuce sa 21 godinom i 70 dolara u dzepu. Ovo vise nije ni bitno... jednostavno mi se javi zelja da ovo sto trenutno mislim i mapisem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sabah 5 Napisano Jul 2, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Teslic Motocikl: Dl 650,Z1000,NX 650... Prijavi odgovor kao problematičan On 28.6.2021. at 15:54, doktor je napisao: @piki @drs Motor sa slike je Suzuki (DR 650 SE) koji najviše vozio poslednjih godina, a Kawazoki potiče od kawe KZ 1300 koju je doneo iz Amerike, preradio i vozio godinama. Pozdrav Dali mi mozete, ukoliko znate, da date profil na FB, instegramu, od nekog njemu najbližih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...