Bole37 5065 Napisano Jun 27, 2021 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ode jos jedna legenda. Pocivaj u miru,siroki ti putevi nebeski. 1 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6027 Napisano Jun 27, 2021 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi??Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 463 Napisano Jun 27, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je što ga upoznah pre koju god u Trebinju....Pokoj mu dusi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Jun 27, 2021 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Zoki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4251 Napisano Jun 27, 2021 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem... Šta je život - danas jesmo - sutra ko zna gde smo... Pocivaj u miru Zoks... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Jun 27, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam gledao emisiju o njegovom putu u Japan, mislim da ima YT. Nisam ga poznavao, ali se vidi da je upečatljiv, poseban lik, pravi iskreni bajker. Počivaj u miru druže ...Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 618 Napisano Jun 27, 2021 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog njegovih putopisa i vožnje do Japana sam poželeo da kupim svoj prvi motor i da možda jednom probam da obiđem barem deo mesta u kojima je on bio. Prijao mi je njegov samotnjački stil avanture. Baš mi je žao, iako ga nisam lično poznavao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 27, 2021 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. Iskreno saučešće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jun 27, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da covek umire dva puta, jednom fizicki i drugi put kad ga neko zadnji put spomene. Bice on jos dugo tu. Laka mu zemlja. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Jun 27, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 27, 2021 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam njegove putesestvije, inspiracija za mnoge. Laka mu zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 27, 2021 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Njegovi putopisi su mi bili jedni od najomiljenijih tema na ovom forumu ikad,velik pustolov i inspiracija. Iskreno saučešće 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Jun 27, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam na njegovom profilu i nisam mogao da verujem. Baš mi je žao. Počivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16590 Napisano Jun 28, 2021 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3093 Napisano Jun 28, 2021 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog čitanja njegovih putopisa sam se i učlanio na Forum..Počivaj u miru, široki ti nebeski putevi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Jun 28, 2021 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja. Čitao sam njegove putopise i slušao dogodovštine uživo, legenda od čoveka.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 28, 2021 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja... zna li neko jel bolest ili ..? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Jun 28, 2021 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Нек му је лака црна земља. Неко је на његовом профилу на фејсбуку написао да је срце узрок. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Secam se trenutaka iscekivanja dok je putovao u Japan i dok je obilazio Juznu Ameriku. Svaki cas sam na fonu proveravao sta je pisao i kako smo skupljali prilog za povratak motora za Srbiju. Ljudina. Upamticu ga po izreci ,,Kazes da si bogat , a gde si putovao" Zao mi je sto ga nisam licno upoznao. Kawazoki putuj putevima nebeskim 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jun 28, 2021 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja i neka mu Bog oprosti grehe... p.s.verovatno ce me sad ljudi napasti kako nije mesto da pitam ovo, ali moram... da li je to onaj lik koji je bio umesan u kradju i trazenje otkupa za neki motor? Bilo je to pre nekih 7-8 godina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja,,,, baš sam rado čitao njegove putopise.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Jun 28, 2021 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zoki legenda, još dugo će se pričati o njegovim dogodovštinama. Čovek čiji su život bili motori i putovanja. Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16157 Napisano Jun 28, 2021 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Njegova Kawa Suzana, priroda, šator; omiljeno okruženje. U pozadini slušaoci kojima priča o dogodovštinama. Neka su ti široke neke druge staze. Promenio Jun 28, 2021 član drs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jun 28, 2021 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja...legenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja... legenda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...