dragicadj 25 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto pokrenula stvari ovde u i oko Zrenjanina. Mada sam ja malo drugacijeg misljenja,ja sam za kvalitet ne za kvantitet. Mi smo prosle godine napravili oko tridesetak paketica,ali su paketici bili stvarno bogati. Ja sam licno pazarila slatkise i igracke,i imala sam spisak dece po kojem sam kupovala. Tako da je svako dete dobilo nesto sto je primereno njegovom uzrastu i polu. Nadam se da cemo ove godine sakupiti vise para i obradovati vise malisana. Sad sam pocela pripreme puno ranije,i ukljucujem u sve i druge ljude pa mislim da ce sve biti puno bolje. U svakom slucaju zelim vam svima puno srece! :-* :-* :-* Ko ce jos od ZR klubova ucestvovati? Prosle godine su ucestvovali mk Wrong way,Road flyers,Tri sesira,u pregovorima sam sa jos jednim klubom koji ce najverovatnije ucestvovati. Ucestvovace i motori iz Melenaca (osnivanje njihovog kluba je u planu). A ima i ljudi koji su ucestvovali a nisu ni iz jednog kluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pablo, Igor i drugari bi vec trebali da znaju koliki su troskovi Bg ekipe i koliko bi mogli da pomognu ostale gradove u Srbiji. Živim za dan kada će biti tako, no praksa je drugačija. Mi prvo moramo da dogovorimo šta ćemo da radimo pa žickamo pare okolo. Naše pare, pare BJB-a su toliko male da nisu dovoljne ni za opstanak Foruma a ne nešto više... A kada se pripremi akcija onda se pojave ljudi koji kažu: ''da, ozbiljni ste, u to što radite hoću da dam svoj novac''. Sem dobrih predloga, ovakvi ljudi dobre volje su uvek dobro došli. A da nam nije članova verovatno se sa takvima ne bi ni sreli, nego pomažu ljudi, pitaju po firmama, kontaktiraju poznanike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ah pa zar ne moze svako da izdvoji 500 dinara...Skupilo bi se onda i.... mada kako vi kazete, ja do sada nisam nista organizovao ovako krupno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 15, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi 500 dindži sasvim odgovaralo, a ako treba i još nešto- tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 16, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine smo učestvovali sa po 1.000din, mada je i to stvar ličnog izbora i mogućnosti, pre svega. Koliko ko može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste se dogovorili za datum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 16, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ja sam lupio cifru 500dinara, smatram da i 1000din nije neka prevelika suma novca, jer kad pogledate, koliko damo za gorivo godisnje, tih 500din ili 1000 su stvarno nista ?jer se slazete ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 16, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Saglasan i za 1000, ono je bio samo odgovor na predlog člana ZeljaYZF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može 1000. Ko je blagajnik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan E sad, nas par se slazemo, a ostali, tj vecina ? Mislim da bi bilo pametno da neko od admina otvori temu za prikupljanje novca, tj. ko bi zeleo da ucestvuje u akciji...Polako se blizi, treba uzeti sve to i organizovati se ? ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 17, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne sekirajte se nista, plan je napravljen i sve je definisano. Otvoricemo temu za to u sledecih dan-dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 19, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nas clan Direktor je dobio zadatak da organizuje ovogodisnju Deda Mraz akciju, tako da ce vam se on uskoro javiti sa konkretnim planom u vezi akcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Direktore, sem uobičajenih radnih obaveza da li ima nekih novih okolnosti koje bi mogle da iskomplikuju stvar? Da rešavamo unapred, da nas nešto ne iznenadi. Ja sam već kupio prednju kramponku iako prognoza koja je do 15. decembra kaže da će biti magle, sneg je pre toga 7. što znači da će za akciju biti suv kolovoz. A i u taj sneg 7. sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a ja, opet, sumnjam u prognozu, poucen dosadasnjim iskustvima...i to u svaku duzu od jednog dana. Naprosto je tesko ista preciznije prognozirati bez obzira na napredak tehnologije, narocito na tako dugacak period. Nije da nisam optimista, ali kako kazu, pesimista je optimista sa iskustvom, pa tako i ja, jelte. Nebitno, krecemo sa akcijom bez obzira, samo cekamo Direktora da zavrti dirigentskom palicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Novembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12451 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 19, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, kao što već znate, IgorXT i ja smo zaduženi od strane rukovodstva za organizaciju i koordinaciju akcije BJB Deda Mrazevi 2008/2009. Akcija je planirana za nedelju 28.12.2008. Definitivno se ide u Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici. Plan same akcije bi trebalo da bude isti kao prošle godine što se tiče mesta okupljanja, vremena okupljanja i polaska kao i rute kojom idemo sa jednom malom promenom. Za ovu akciju planiramo da u najavi koju budemo dali medijima pozovemo ljude da dođu sa decom da nas isprate a mi bismo delili deci slatkiše i balone (manje-više, u zavisnosti od sredstava kojima budemo raspolagali) PLAN: 9:30 – okupljanje ispred skupštine grada 9:30-11:00 – deljenje slatkiša okupljenoj deci, snimanje, slikanje itd. 11:00 – polazak 12:00 dolazak u Dom Ovo su stavke koje treba organizovati: Sakupljanje novca Kao i prošle godine, davaćemo po 1000 dinara (manje ili više – koliko ko može a želi da učestvuje) Novac možete da nosite Igoru u auto školu Vir u bloku 45 (Jurija Gagarina 235) ili meni u YUBC (Bul. Mihajla Pupina 10g/s1) Sakupljanje će biti vremenski ograničeno. Sa sakupljanjem priloga krećemo odmah a poslednji dan kada mogu da se daju pare je 21.12.2008 da bi mogli na vreme da organizujemo kupovinu robe za paketiće (molim vas nemojte čekati poslednji trenutak). Dole ćete naći dopis koji šaljemo firmama, potencijalnim sponzorima i donatorima koji možete da skinete i date vašoj firmi ili da ga šaljete na druge adrese (nemojte spamovati nikoga već šaljite samo ljudima koje znate i za koje mislite da bi mogli da pomognu). Mediji Medije ćemo organizovati Vuja, Gremlin, Shejtan i ja. Naravno ako bilo ko od vas ima siguran prolaz u nekom od medija neka nam obavezno javi kako bi bili što bolje pokriveni. Napravićemo najavu i saopštenje koje ćemo poslati svim medijima u četvrtak 25.12.2008 da bi izašla najava u petak ili subotu. Akcija je u nedelju 28.12. tako da smo u ponedeljak u svim novinama Kulturno Umetničko Društvo Probaćemo ponovo da obezbedimo KUD Dimitrije Tucović sa Banovog Brda Autobus Prevoz odnosno autobus za novinare i KUD će da organizuje Busman Policijska pratnja Kao i do sada, policijsku pratnju će da organizuje Pablo Kupovina i pakovanje paketića Za kupovinu imamo od 21. do 24. a pakovanje će biti u sredu 24. Pakovanje ćemo organizovati kao i prošle godine u Viru tako da ćemo poslednje nedelje pozvati sve ljude da dođu u Vir i da to završimo. Sve ovo smo već radili tako da ne bi trebalo da bude problema. Ako imate bilo kakvu primedbu, savet ili predlog slobodno nas kontaktirajte. Direktor – Nikola Petrović 064/167-70-75 direktor@bjbikers.com IgorXT - Igor Despot 064/110-80-54 Napomena: Ukoliko neko nemoze da donese novac licno moze ga poslati postanskom uputnicom na adresu auto-skole . Za Despot Igora Akcija Deda Mraz Auto Skola "VIR" Jurija Gagarina 235 11070 Novi Beograd Humantiarna Akcija.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Novembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12451 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sve je savršeno jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na moje novce i dobru volju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Novembar 21, 2008 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Cim budem krenuo ka gradu eto me u viru da dam pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan racunajte i na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8716 Napisano Novembar 21, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Napravicu motorom djir do auto skole vir ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ok.potvrjujem svoje ucesce(novcano +pomoc ako zatreba) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...