Banjac10 0 Napisano Jun 2, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Drusto, gde mogu da nabavim original vizir za kymco downtown, da li neko zna cenu (ne interesuje me novi givi itd, samo fabricki) ili da li neko zna da li se moze ispolirati, obzirom da je dosta matirao (pozuteo)? Hvala i pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jun 3, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se ispolira, naravno. Gde ima da se nabavi ne znam, mozes da kontaktiras Ivana koji pravi vizire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kako se polira i ko se time bavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4746 Napisano Jun 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 3625 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da to može da se polira, zavisi od materijala od kog je vizir napravljen. Šifra originalnog vizira je 6422A-ACD5-E00-T01. Proveriti da li mogu da ga nabave distributeri (www.kymco.rs, www.skuteribeograd.com...) ili Dejan ex KDM (on verovatno najbrže i najjeftinije), ali original vizir nije baš jeftin. Ima i sasvim OK zamenskih, a jeftinijih. Promenio Jun 3, 2021 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jun 3, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir se polira bez problema. Jedino ako Kymco koristi bas neku losu varijantu pleksija koja pozuti iznutra zbog UV zraka. Ali obicno to nije slucaj, zutilo se javlja kao rezultat mikronskih povrsinskih ogrebotina u koje ulazi prljavstina pa se javlja neki vid oksidacije u kombinaciji za UV zracima. Ja sam polirao nekoliko parova potpuno zutih farova, posle tretmana ko staklo. @Savamalac proces je jednostavan ali mukotrpan jer traje. Obicno ljudi rade sami u kucnoj radinosti. Hoces da se upustas pa da objasnjavam? Video sam oglas na KP da neki decko polira vizire: KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne nikako. Zapravo sam lose pitao, vaznije je ko polira. Hvala na linku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe85 0 Napisano Octobar 7, 2021 U prolazu, 5 postova Lokacija: Inđija Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje gde ima da se uzme za isti motor produženi vizir u kvalitetu a da nije original jer sam video da original košta od 12 do 150 000, moj je fabrički žut ili požuteo skroz pa i po ivicama, poliran ali je i dalje žut ali priznajem ima puno mikronskih pukotina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Octobar 7, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan pravi i povisenu varijantu, raspitivao sam se skoro. Cena mu je 75-80 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Octobar 7, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Šta znači povišena varijanta? Jel se misli na onaj poštarski vizir koji štiti i kacigu ili na standardni originalni vizir Kymca koji je takođe prilično visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Octobar 7, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ne ispadne da reklamiram coveka, samo prenosim sta je on meni poslao: Standardni: Cena je 55e bezbojan 60e dim toniran Povišeni koji ide samo kao bezbojan 75-80e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Octobar 7, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala na odgovoru. To je taj povišeni vizir koji štiti skoro celo telo.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4746 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 3625 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad ne bih uzeo tonirani. Smanjuje vidljivost, taman da ne vidiš lepo rupe ispred, u gradskoj vožnji. Ovaj je baš dobar, ali i košta: Givi D294ST Kymco Downtown 125i/200i/300i&X-Town 125/300 Windshield Clear, Motardinn WWW.MOTARDINN.COM Givi D294ST Kymco Downtown 125i/200i/300i&X-Town 125/300 Windshield - Clear.Compatible Models:KYMCO DOWNTOWN 125I-200I-300I (09 > 17).KYMCO , motorcycle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Decembar 1, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan On 7.10.2021. at 19:41, boza_kg je napisao: Ja nikad ne bih uzeo tonirani. Smanjuje vidljivost, taman da ne vidiš lepo rupe ispred, u gradskoj vožnji. Brate ti i ja smo izgleda jedni od retkih koji volimo velike vizire.. Meni dzaba skuter ako nema veliki vizir koji mi 100% stiti grudi i lice od vetra... Vozim do 0C⁰, a vizor od kacige nikad ne zatvaram.. Ne znam samo ti veliki viziri na skuterima koji su kao Downtown...da li stite lice lepo...ili ipak duva po malo...posto su nekako daleko ispred...? Nikada nisam probao ni jedan takav..nazovi GT skuter.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...