Jump to content

Moto Zajednica

Đorđe85

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Inđija
  • Motocikl
    Kymco Downtown 300i

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Đorđe85's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ćao drugari, nov sam ovde pa mi ne dozvoljavaju još postavljanje oglasa pa bih zamolio za malu uslugu da ako znate nekoga da traži ovakav motor da mi se javi, nisam preprodavac, motor je lično moj, uzet prošle godine, mnogo ljubavi i novca uloženo u njega ali je nažalost vreme da ga prodam, meni više stoji a nekome će značiti puno. Va sve ostale detalje molim vas kontakt na 065 864 88 45
  2. @Savamalac meni su oba otišla tako da još bolje. Ajde kolim te šibni mi njegov broj, da ga ne tražim posajtu ili @Satelis može tvoj broj telefona?
  3. @Savamalac e reci mi samo jel imaš još uvek kontakt od toga što ti je menjao led u faru i koliko te još to izašlo? Molim te, imam isti problem, picajzla sam, ne znaš koliko me ubija u pojam to što ne radi led.
  4. @SavamalacI za koliko si ga na kraju prodao?
  5. Mene interesuje gde ima da se uzme za isti motor produženi vizir u kvalitetu a da nije original jer sam video da original košta od 12 do 150 000, moj je fabrički žut ili požuteo skroz pa i po ivicama, poliran ali je i dalje žut ali priznajem ima puno mikronskih pukotina.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja