Blaza 9623 Napisano Avgust 21, 2021 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A ne mogu preskočiti ni domaćine, svaka im čast na gostoprimstvu, i organizaciji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8292 Napisano Avgust 21, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć dobra svirka, jedino onaj Đorđe David utripov'o da je u zvezdama granda, patetika do bola, seronja. Mada dobro se dere za svoje godine još ga služi glas. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16357 Napisano Avgust 21, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ne propustite kupanje u Srpskim Toplicama ili gornjem šeheru, termalni bazeni uz samu reku Vrbas, fantasticno... Mi sad došli... Edit: Ne jurcajte kroz grad, asfalt je blago rečeno katastrofa, kliza motor kao po ledu... Promenio Avgust 21, 2021 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Avgust 21, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Više liči na industrijski pod nego na asfalt Baš je nezgodno na motoru, i kružni tok zna biti neprijatan u tom slučaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Avgust 21, 2021 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski moto skup. Organizacija na visokom nivou. A motora nikad vise. Mozda najveci skup u regionu. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 21, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Bome...pomjeraju granice 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 21, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, video, stigao kući malo pre. Organizatoru svaka čast ali ovo je jednostavno preveliko za moj ukus. Pa zašto sam onda danas prešao 580 km? Pa zbog moto majice i banjalučkih ćevapa na Vrbasu Da, toliko sam lud/glup. Severna Bosna žešća smaračina za vožnju do te mere da sam u povratku išao preko Tuzle i Majevice da bar 2 krivine oborim makar i po mraku 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Avgust 22, 2021 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Nemoj ćevape sa lukom po ovoj vrućini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 22, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nego sa ledom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Avgust 22, 2021 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Al zato čim se pređe Drina, odvrne se se gas... sama ruka zavrće, zna put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16357 Napisano Avgust 22, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stigli večeras oko 6h, stajali više puta da klopamo, pijemo kafu i divimo se lepotama Bosne, a jesmo i terali muški, ko da smo ukrali motore... Tri dana i skoro 1000km kojekude, Kawa bila na visini zadatka, taj motor me svaki put iznova iznenadi koliko je dobar. Edit: Mitas sport force + držao do jaja, al sam ih za 1500km već načeo do pola... Jos jedna ovakva vožnja i gotove su. Promenio Avgust 22, 2021 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2619 Napisano Avgust 23, 2021 (promenjeno) Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Oduševljen sam organizacijom i brojem motora i definitivno najveći moto skup u regionu, u kampu je bilo takvo zezanje i upoznao nove ljude iz drugih moto klubova. Čuo sam da najavljuju sl godine 4 dana skupa i definitivno ću doći i sl godine . Promenio Avgust 23, 2021 član Biker Boy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 23, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je motoskup, ali mislim da je ipak u Trebinju bilo vise motora ove godine, svakako oba treba posetiti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Organizatorima stvarno svaka cast. Meni se dosta svidelo sto su motori bili napolje i nisam morao da slusam vrrrr pa pa pa pa celu noc. Kampovali nismo ali sledece godine ako idemo kampujemo sigurno, ne jebavam se vise sa bukingom i smestajima i neodgovornim stanodavcima. Zna li se el se naplacivalo nesto kampovanje i da li je bilo tuseva? Ako su dvojica cimera iz MK RIO Lazarevac na forumu pozdrav od lika koji slomio migavac i kofer Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2619 Napisano Avgust 25, 2021 (promenjeno) Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, x-man said: Organizatorima stvarno svaka cast. Meni se dosta svidelo sto su motori bili napolje i nisam morao da slusam vrrrr pa pa pa pa celu noc. Kampovali nismo ali sledece godine ako idemo kampujemo sigurno, ne jebavam se vise sa bukingom i smestajima i neodgovornim stanodavcima. Zna li se el se naplacivalo nesto kampovanje i da li je bilo tuseva? Ako su dvojica cimera iz MK RIO Lazarevac na forumu pozdrav od lika koji slomio migavac i kofer Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Petak prvo veče kampovanja nismo mogli spavati od zatucanih njuški koji su celu noć turirali i pucali motorima iako smo bili onako fino nalizani... Dotle da je jedan batica tipa u 5 ujutru mrtva tisina, pali onako hladan motor i pun gas krvnički da ga satre do kraja... Bile su 2 tuš kabine povezane na cisternu i najveći propust po meni na ceo kamp samo 2 toi toia (wc-a) ... Na sigurno preko sto i nešto kampera, gde je u subotu popodne već bilo nemoguće ići u wc. Katastrofa ... Ali atmosfera i druženje među kamperima... ludilo ! Sigurno ću i sl godine kampovati, i da kampovanje se nije naplaćivalo. Promenio Avgust 25, 2021 član Biker Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Avgust 26, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan E hvala puno na informacijama.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 26, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Biker Boy je napisao: Petak prvo veče kampovanja nismo mogli spavati od zatucanih njuški koji su celu noć turirali i pucali motorima iako smo bili onako fino nalizani... Dotle da je jedan batica tipa u 5 ujutru mrtva tisina, pali onako hladan motor i pun gas krvnički da ga satre do kraja... Bile su 2 tuš kabine povezane na cisternu i najveći propust po meni na ceo kamp samo 2 toi toia (wc-a) ... Na sigurno preko sto i nešto kampera, gde je u subotu popodne već bilo nemoguće ići u wc. Katastrofa ... Ali atmosfera i druženje među kamperima... ludilo ! Sigurno ću i sl godine kampovati, i da kampovanje se nije naplaćivalo. Takome ja pozelima da mu klipnjaca istrci iz bloka motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 26, 2021 (promenjeno) Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dobro kažeš, nit je previše pijan da zaspe ko klada, nit je blago pijan da ima pažnje prema ostalima. Treba naći načina kako "uspavati" takve likove... Promenio Avgust 26, 2021 član ZoraNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 29, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Banja Luka 08.2021 MK STRSLJEN 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 29, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak puta iz Banje Luke na zapad..Novi Grad... Usce Une u Sanu Restoran Gradska plaza Ada .Vlasnik Zoran Umicevic je"biker friendly" nije naplatio postavljanje satora pored samog restorana ..Zoran u sali kaze "Ako neko zna bolje mesto za odmor od ovog, neka nam kaze da nas nasmeje" Nacionalni park Una Japodski otoci 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Octobar 8, 2021 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16357 Napisano Octobar 9, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, VR46 je napisao: A nas nema nigde, a? Promenio Octobar 9, 2021 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Octobar 10, 2021 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Nema,vi ste mnogo brzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Octobar 23, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li vratiti termin kao sto je bilo, za kraj maja sledeće godine ili će opet biti neki avgust ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8292 Napisano Octobar 27, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Joj imenjače đe ti ode, do iduće godine ko živ ko mrtav, jebu nas sa ovom koronkom pa ne vade. Dobro će biti ako do godine bude uopšte skupova. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...