Yanco 2490 Napisano Maj 5 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, lencuga said: Kako da ne, svi se loze da kad porastu postanu vozaci vespi u kariranim pantalonama sa suvozacem pozadi, mozda ce bakice da se oduseve ali mislim da te generacije ne mrdaju vise. Da znaš da si maltene pogodio... od kad sam kupio Peugeot Django, skoro i da ne palim Hondu. Dal sam manji bajker zbog toga, ne znam, ali da li me to interesuje, to nimalo. Sve dok je 2 točka, pa makar bio i Tomos Tori, ti i ja smo "kolege bajkeri" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 795 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 772 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ova akcija apsolutno ima humanu i pozitivnu ideju. Vjerujem da 99,5% članova foruma ovo podržava. Insistiranje na "odgovarajućem" dres kodu, stilizovanom imidžu i motorima nekoga čini inferiornim za ovu priču i to proizvodi različite, često negativne, reakcije. Odatle i ovako oprečni komentari. Pratim ovu akciju od njenog prvog održavanja u BG. Da li me je akcija ponukala da odem na pregled prostate... nije. Zadnji post kolege @Arakis me je definitivno opredijelio za to i otići ću vrlo brzo posle praznika na kontrolu. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6018 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Guliver je napisao: Insistiranje na "odgovarajućem" dres kodu, stilizovanom imidžu i motorima nekoga čini inferiornim za ovu priču i to proizvodi različite, često negativne, reakcije. Odatle i ovako oprečni komentari @Yanco,ovo je odgovor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Maj 5 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Yanco said: Da znaš da si maltene pogodio... od kad sam kupio Peugeot Django, skoro i da ne palim Hondu. Dal sam manji bajker zbog toga, ne znam, ali da li me to interesuje, to nimalo. Sve dok je 2 točka, pa makar bio i Tomos Tori, ti i ja smo "kolege bajkeri" Potpuno te razumem, i ja od kad sam kupio KTM R1 stoji pod ceradom, i naravno svi na dva tocka a normalni su ljudi spadaju u kategoriju kolega . Na stranu online zajebancija 3 minutes ago, Guliver said: Zadnji post kolege @Arakis me je definitivno opredijelio za to i otići ću vrlo brzo posle praznika na kontrolu. Idi, ali ako ti spomenu cistoskopiju razmisli dva puta, nemoj ko ja da kazes "ma naravno sve sto treba" misleci da je deo opipavanja prostate najgore sto moze da ti se desi . Ako mora ok ali ako ne mora radije zaobidji. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Maj 5 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 5. 2024. at 13:10, gebee&co je napisao: Ono za feseraj se odnosi na likove koje sam video. Citirao sam samog sebe,jer sam ja pomenuo feneseraj.Da,ostajem pri tome.Zašto?Upravo što se komplet akcija pretvorila u ono što mislim.Ako je akcija da se podstaknu muškarci da se misli o zdravlju,zašto samo Beograd,zašto ne Kragujevac ili naposletku Jagodina.Mislim da viđene face sigurno nebi guluile do Jagodine.Jedino,ako južnije od Bubanj potoka muškarci nemaju prostatu.I ne mislim da je akcija loša,to nisam nigde napisao,ali je preokrenuta po meni,u nešto drugo.Ako je dres kod tematski,zašto muškarac sa šajkačom i jelekom nije džentlmen.....po naški.....bar jednom. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co ti baš ne kapiraš o čemu se ovde radi. Odgovorio sam ti već da je događaj međunarodnog karaktera pa odatle i dres kod kao i čitav vizuelni identitet. Kakva bre šajkača i jelek? Ako želiš da orgazuješ DGR vožnju sledeće godine u svom gradu, možeš da se prijaviš preko ovog linka: The Distinguished Gentleman's Ride WWW.GENTLEMANSRIDE.COM Side By Side Worldwide. Register now for The 2024 Distinguished Gentleman’s Ride and join us on... Takođe, ako želiš da organizuješ neki svoj Šumadija ride, možeš i to, ali ne pod DGR brendom. Nadam se da sam pomogao. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Maj 5 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ide i moj komsija par puta vec, cepanica jedna bez IKAKVIH manira Napravio neki kao retro motor, prslucic i tregere, izgledom bar da se uklopi, a "dzentlmen" kao Borat! 2 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8424 Napisano Maj 5 4_tocka_i_karoserija, 1871 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, N.F.S. je napisao: ... ide i moj komsija par puta vec, cepanica jedna bez IKAKVIH manira Napravio neki kao retro motor, prslucic i tregere, izgledom bar da se uklopi, a "dzentlmen" kao Borat! Ali se bar distinguish-ovao od commoner-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6018 Napisano Maj 5 (promenjeno) Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Urban Rider je napisao: ne pod DGR brendom. Nadam se da sam pomogao. Meni jesi.Lakse je bilo u startu napisati da taj brend podrazumeva to i to i kraj price. Promenio Maj 5 član ivica744 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Maj 5 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da, najlakše mi je reći da ja ne kapiram,i da je to međunarodna manifestacija,pa stoga,mora i takvo oblačenje,i da ja ,ako želim, mogu da organizujem u Jagodini ,ali pod drugim nazivom.Ali ne dobih odgovor ,zašto sve mora u Beogradu.Onda se logički nameće,da mi južnije nemamo prostatu.Jer,ako je akcija podsticanje svesti,treba akciju proširiti, a za šajkaču i jelek,sam možda nespretno dao primer.A u stvari,zašto šajkača i jelek sa kravatom smeta.Deluje,da teram uz direk,ali ne,ozbiljan sam,i pravu definiciju je u stvari dao @lencuga jer po difoltu se nameće odbojnost,jer zaboga sve je u Beogradu,i samo su tamo urbani,koji kapiraju nove trendove, a mi južnjaci ništa ne kapiramo i pritom nemamo prostatu.Jebaga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Maj 5 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao nameru da na današnji dan pišem bilo šta po ovom pitanju,ovo zadnje što sam iserendao,to je.Neću pisati više,Priznajem,da ne kapiram,da sam eto needukovan,i to je.Svima želim zdravlje i sreću.....od srca......i... ma odoh u tri ...čke materine.Ponela me emocija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14064 Napisano Maj 5 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Vidi @gebee&co, Beograd je specifican po tome da veoma veliki broj muskaraca ima suicidne misli i trpi nasilje u porodici, mi iz ruralnih sredina kad zena pocne da zvoca znamo kako da je vratimo u normalu, njima to ocigledno iz nekog razloga ne polazi za rukom (ili cak ni rukom ). Stoga je Bgd pravo mesto za takvu manifestaciju 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, gebee&co je napisao: Ali ne dobih odgovor ,zašto sve mora u Beogradu. Vožnje su organizovane u Beogradu i Nišu jer su se organizatori iz Beograda i Niša prijavili za domaćine vožnje preko linka koji sam ti poslao. Uslove i dres kod određuje DGR i možeš slobodno da ih kontaktiraš i pitaš zašto ne može jelek i šajkača. Jel ima još nešto nejasno? 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Maj 5 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, N.F.S. said: ... ide i moj komsija par puta vec, cepanica jedna bez IKAKVIH manira Napravio neki kao retro motor, prslucic i tregere, izgledom bar da se uklopi, a "dzentlmen" kao Borat! Nešo, baš to se i traži i to je cilj manifestacije: Da se i cepanica bar jednom godišnje oseti kao gospodin 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6018 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan E jebi ga sad ako odelo cini dzentlmena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Maj 5 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ivica744 said: @Yanco,ovo je odgovor. Nije za poredjenje, ali se može uhvatiti neka paralela: Ako si ikada bio u pozorištu, onda znaš da ne priliči ići u siledžijki, bermudama i jadrankama. Možeš ići tako ako želiš, ali će ti biti neprijatno ako iole imaš razuma (kad pišem TI, ne odnosi se na tebe konkretno). Veruj mi na reč, niko se ne oseća inferiornim na DGR vožnji, samo si stekao pogrešnu sliku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 5 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, gebee&co je napisao: Priznajem,da ne kapiram,da sam eto needukovan,i to je. Kako sad needukovan kad si zamenio homokineticki iz prve . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8424 Napisano Maj 5 4_tocka_i_karoserija, 1871 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, ivica744 je napisao: E jebi ga sad ako odelo cini dzentlmena Pa još distinguished. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10128 Napisano Maj 5 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Čitam postove. Kao Nušić da je pisao. Eeee, Srbijo . . . .nema te na cel' svet 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3096 Napisano Maj 5 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, gebee&co je napisao: ,zašto sve mora u Beogradu. Brate moj…da me ne shavatiš pogrešno. Evo pitanje na tvoje pitanje pa mi daj odgovor… zašto Sremčica a ne recimo Vršac, Kovin, dečije odeljenje i DB IMZ-a, zašto ne decija Neurologija koja zbrinjava sijaset bolesti, Zvečanska o palijativnom zbrinjavanju dece i bolestima u smislu Onkologije ne želim ni da pominjem. Govorim o Beogradu jer je sistem centralizovan…gadi mi se ali je tako. Prosto vas nekolicina ne kapirate poentu i sve je ok. Samo nije u redu da se natuca neko kao pitanje tipa “pederi”, šajkače”, “narodna nošnja” i td. ista je stvar kao sa Sremcicom, sakupi se nas sijaset odradi se dobro delo a svake godine imamo preko odela deda mrazova klubske prsluke, morone koji turiraju i divljaju pa ovoliko nisu pljuvani i pominjani u temi. A stavi bilo koje autistično, anksiozno ili depresivno dete pored motora koji urla pa ćeš videti reakcije…svako zavijanje gasa na toj manifestaciji pobija celu suštinu i poentu organizacije a niko to ne pominje niti se bavi time. Ovde razapeste jednu plemenitu organizaciju na svetskom nivou. Iskreno nije u redu…ne mislim na tebe lično već generalno. Baš smo govna…onako dvoaršinska. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Best je napisao: Čitam postove. Kao Nušić da je pisao. Eeee, Srbijo . . . .nema te na cel' svet Komentari su kao da naziv teme glasi "Zašto mrzim Distinguished Gentleman's Ride i zašto sam manje bajker/Srbin ako učestvujem u istoj"... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Maj 5 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @mick samo ću tebi da odgovorim,iako sam rekao da neću pisati.Upoznali smo se na ,,Koti"i sve što ovde pišeš mi se sviđa.Smatram te za srčanog momka na mestu,sa ispravnim stavovima,i realnim pogledom na svet koji nas okružuje.Ja nigde ne napisah da sam protiv,da tu manifestaciju razapinjem,naprotiv,samo sam protiv načina i osoba koje se teatralno pokazuju,i više puta to napisao,postalo je nešto sasvim drugo.....za mene,podvlačim,za mene. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Maj 5 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co evo tvog Jagodinca, krenuo sa kolegom na Distinguished Gentleman's Ride... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 940 Napisano Maj 5 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, mick said: ...a svake godine imamo preko odela deda mrazova klubske prsluke, morone koji turiraju i divljaju pa ovoliko nisu pljuvani i pominjani u temi... Eto doslo vreme kad vozacima motora smeta sto drugi vozaci motora zavrcu gas... Naopako.Meni, kad neko zavrce ako zasmeta ja se pomerim u stranu malo dalje i uzivam.U zivotu mi nije palo na pamet da nekog takvog nazovem moron.Ali to dosta govori o tebi, bice da se dobro uklapas sa onim... "dzentlmenima". Jasno mi je jedino da u slucaju sa decom treba biti bas pazljiv i uzdrzan, tu se skroz slazem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ivica744 je napisao: Meni jesi.Lakse je bilo u startu napisati da taj brend podrazumeva to i to i kraj price. Nema na čemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...