Yanco 2540 Napisano Maj 5, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Maj 5, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Maj 5, 2021 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavao čoveka, čuo i čitao sve dobro, tuga . Uplaćeno... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1987 Napisano Maj 5, 2021 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Maj 6, 2021 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Slično pitanje je bilo kad je preminuo Davor... Da li Borisova žena ima posao? Ako ne, da li bi neko mogao da se raspita/zna već, kakva je situacija, šta zna da radi, i da li neko iz Kule ili Vrbasa ima neku poziciju odgovarajuću ili zna nekoga ko traži radnicu? To bi pomoglo mnogo više od ovoga što uplaćujemo, da imaju nekakav stalni prihod. (naravno, ne umanjujem značaj ovakvih jednokratnih uplata). @Surla85 koliko sam skontao, bio si blizak sa Borisom, tag čisto da vidiš poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Maj 6, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ima posao samo nije neki bog zna sta placen. Ipak svi znamo koliko kosta zivot mesecno a kolika su nam prmanja. Dvoje male dece,zena i da hoce poslepodne da radi dodatni posao ne bih mogla,ipak treba deca da budu sa roditeljima,ili sad u ovom slucaju sa jednim a ne da provode dane sa babama i dedama. Mi cemo sad trenutno pomoci nesto,ali tu treba finansijska pomoc jos 15godina dok deca ne odrastu i pocnu sami zaradjivati... Sad je tako kako je,dalje cemo videti kako tece zivot... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama. To stoji za pomoć, dug je vremenski period. Šta mislite da napravimo neki fond, recimo, opet sve na dobrovoljnoj bazi, ali recimo jednom godišnje da skupimo kao što skupljamo za praznike za klince u domu ili nešto treće, ovde da skupimo za klince naših poginulih/preminulih kolega, to su sve "naši" klinci, ljudi koji su ostavili trag... Lupam sad i ja, al neka se skupi bar da im se kupe knjige za školu i par patika, opet je nešto, neka pomoć. Ok, ovo i nije tema da se diskutuje o toj ideji, ako se još neko slaže, da izdvojimo u posebnu temu, može se ovaj post odavde prebaciti. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Maj 6, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,tema je dobra, ovde su akcije i pomoc Motociklista. Evo i ovde da postavim tekst iz druge teme. Kopirao sam supruginu poruku-Ivaninu. Slobo od srca zahvali svima na forumu na pomoci za mene i decu. Ne znam da li ti je Greg javio detalje sto se tice udesa, ali da znas i da znate, Boris je uleteo u makazice. Uspeo je da prodje pored traktora prilikom preticanja automobila ali je zakacio prikolicu koja nije imala nikakvo obelezje (reflektujucu traku ili sta god je potrebno da ima) i on je udario svom tezinom u nju dok je motor klizao. Posto je kisa padala a mozda mu se i vizir zamaglio moguce da je zbog toga nije video s obzirom da nije imala nikakvu signalizaciju. Kacigu je imao i spala mu je sa glave, Ivica i ja smo je videli. Toliko za sada,ja i dalje ne mogu da ih isitujem za detalje. Sta je bilo bilo je,ovo sam postavio zbog vas koga je zanimalo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15882 Napisano Maj 6, 2021 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio.... i opet cu za metar dana isto. Surla, kog uzrasta su deca? Pitam zbog garderobe, odvojio bi, poklonio.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Maj 7, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 316 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama. To stoji za pomoć, dug je vremenski period. Šta mislite da napravimo neki fond, recimo, opet sve na dobrovoljnoj bazi, ali recimo jednom godišnje da skupimo kao što skupljamo za praznike za klince u domu ili nešto treće, ovde da skupimo za klince naših poginulih/preminulih kolega, to su sve "naši" klinci, ljudi koji su ostavili trag... Lupam sad i ja, al neka se skupi bar da im se kupe knjige za školu i par patika, opet je nešto, neka pomoć. Ok, ovo i nije tema da se diskutuje o toj ideji, ako se još neko slaže, da izdvojimo u posebnu temu, može se ovaj post odavde prebaciti.Odlicna ideja, apsolutno.Ima nas dosta, nek uplati kad ko moze, garderoba i ostale stvari takodjeSent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Maj 7, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Satelis je napisao: Uplatio.... i opet cu za metar dana isto. Surla, kog uzrasta su deca? Pitam zbog garderobe, odvojio bi, poklonio.... 2017 godiste. 4 godine,ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 7, 2021 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je zao iako Borisa nisam licno poznavao. Prebaceno na racun ovo sto cu dobiti za vakcinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Maj 7, 2021 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan uplaćeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15882 Napisano Maj 7, 2021 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Surla85 je napisao: 2017 godiste. 4 godine,ove godine. Hvala, javim se za koji dan sta sam prikupio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Maj 7, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, PaPaja je napisao: Mnogo mi je zao iako Borisa nisam licno poznavao. Prebaceno na racun ovo sto cu dobiti za vakcinu. Bili smo kod tebe svratili sa Skodom i prikolicom,ako se secas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno i Boze zdravlja bice jos.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 7, 2021 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo kod tebe svratili sa Skodom i prikolicom,ako se secas ?Jao, to je on Jebemti životSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17550 Napisano Maj 9, 2021 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7.5.2021. at 9:27, Surla85 je napisao: 2017 godiste. 4 godine,ove godine Joj, * ti zivot... Uh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je bilo reakcija na moju poruku, smatram da može ideja da se realizuje... Da li bi BJB kao zajednica (pravni subjekt) mogla da otvori račun u banci, pa da se na njega uplaćuju pare, da bude namenski za ove stvari? @Pablo? Lako može da bude transparentno, x. dan u mesecu stanje na računu, uplate od prošlog meseca (zbirno, nema potrebe poimence), i ako se nešto para povuklo i svrha, to se dogovaramo u temi za to.. Naše je da se trudimo da uvek bude nešto parica tu, da možemo relativno često da ispomažemo klince. Dosta nas je ovde, svi smo ujedinjeni kad su ove stvari u pitanju (nema lanac vs kardan, yamaha vs honda....), verujem da može svako po malo da doprinese, što novčano, što garderoba koju su njegovi klinci prerasli. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Maj 10, 2021 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Maj 14, 2021 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno...Sent from my SM-G985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...