Jump to content

Moto Zajednica

Kymco Agility + 300

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 456 postova
  • Motocikl: Kymco Downtown 300i
Počelo je da mi se para sedište na šavu. Verovatno ću ga dati na presvlačenje, moguće i neke prepravke kad prođe sezona, ali sam privremeno stavio ovu kinesku mrežicu sa Temu-a. Veličinu sam ubo izgleda (6XL ) ali ne leži baš sjajno, tj. ne prati liniju sedišta.
20250927-155011.jpg

Jel se igrao neko možda sa ovakvim i sličnim presvlakama? Kako to lepo zategnuti da čučne?

Jedna od najmanje kvakitetnih stavki na Kymcu je izgleda sedište. Godinama sam vozio Italijane, sada Hondu, i jedini problem sa sedištem sam imao na Kymco Downtown. Ajd što mi se od sunca iscepalo, nego što je toliko teško bilo očistiti ga, jednistavno se oseća pod rukom da nije kvalitetno napravljeno.

Za razliku od drugih sklopova na Kymcu, plastike su odličnog kvaliteta recimo itd.

:mobilizator:
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 363 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X
Pre 3 sati, boza_kg je napisao:

Imamo mi ovdašnje dobre majstore/meštre za sedišta. Čuo sam se već sa Srđanom iz Surčina, reče mi da misli da može i da mi pomeri naslon unazad, na uštrb suvozačkog dela, pa da dobijem još prostora. A i naopako su ga napravili fabrički, suvozački deo je veći nego onaj za vozača. Nego, potrajaće to sigurno 10-ak dana ili više, a treba mi skuter svakodnevno, pa ću kad to kad zahladni to da šaljem i rešavam.

A u međuvremenu, nervira me šav koji se para, kao da mi na licu stoji :) Pa eto to da rešim privremeno ovom navlakom.

Pade mi sad na pamet da zalepim iznutra na plastike sedišta ove samolepljive držače i zategnem vezicama na nekoliko mesta, možda i uspe. Probaću.

Neće to uspeti, batali. Samo nova presvlaka a do tada guraj ovako da ne gledaš. Ako ti je sedište ok ergonomski, sama zamena presvlake bez prerade i nekog fantaziranja sa materijalom ne košta mnogo, sa Srđanom je svaki dogovor moguć

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 4571 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

OK mi je sedište ergonomski, nije ništa propalo, dovoljno je i udobno, samo se eto materijal na šavu pocepao.

Našao sam kod Grka, imaju već gotovu presvlaku koja menja fabričku (sve ima za Kymco u Grčkoj!), nije ni skupo, al ipak bih kod Srđana, da proba da mi prepravi, da još dobijem malo prostora za noge i ruke, ako je izvodljivo.

agility_300_1_3white_1.jpg

https://motok-seats.com/store/global/index.php/comfort-seats-seat-covers/seat-cover-kymco-agility-300-350.html

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 158 postova
  • Motocikl: Sym HD300 QJ800 SRT

Grci su zakon za ovu dodatnu opremu,Sym I Kimco NEMA sta NEMA,Za Kineze Jos nema toliko ali kaze Grk da bice uskoro dosta narocito Zontesa I Sto me posebno zanima za QJ...Inace za Sym za 200$ brdo Sam nakupovao

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja