tomamega 464 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 456 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Počelo je da mi se para sedište na šavu. Verovatno ću ga dati na presvlačenje, moguće i neke prepravke kad prođe sezona, ali sam privremeno stavio ovu kinesku mrežicu sa Temu-a. Veličinu sam ubo izgleda (6XL ) ali ne leži baš sjajno, tj. ne prati liniju sedišta. Jel se igrao neko možda sa ovakvim i sličnim presvlakama? Kako to lepo zategnuti da čučne?Jedna od najmanje kvakitetnih stavki na Kymcu je izgleda sedište. Godinama sam vozio Italijane, sada Hondu, i jedini problem sa sedištem sam imao na Kymco Downtown. Ajd što mi se od sunca iscepalo, nego što je toliko teško bilo očistiti ga, jednistavno se oseća pod rukom da nije kvalitetno napravljeno.Za razliku od drugih sklopova na Kymcu, plastike su odličnog kvaliteta recimo itd.:mobilizator: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 397 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, boza_kg je napisao: Imamo mi ovdašnje dobre majstore/meštre za sedišta. Čuo sam se već sa Srđanom iz Surčina, reče mi da misli da može i da mi pomeri naslon unazad, na uštrb suvozačkog dela, pa da dobijem još prostora. A i naopako su ga napravili fabrički, suvozački deo je veći nego onaj za vozača. Nego, potrajaće to sigurno 10-ak dana ili više, a treba mi skuter svakodnevno, pa ću kad to kad zahladni to da šaljem i rešavam. A u međuvremenu, nervira me šav koji se para, kao da mi na licu stoji Pa eto to da rešim privremeno ovom navlakom. Pade mi sad na pamet da zalepim iznutra na plastike sedišta ove samolepljive držače i zategnem vezicama na nekoliko mesta, možda i uspe. Probaću. M&G Electronic | DRŽAČ VEZICE KABLA-SAMOLEPLJIVI Tip 102 CRNI WWW.MGELECTRONIC.RS Neće to uspeti, batali. Samo nova presvlaka a do tada guraj ovako da ne gledaš. Ako ti je sedište ok ergonomski, sama zamena presvlake bez prerade i nekog fantaziranja sa materijalom ne košta mnogo, sa Srđanom je svaki dogovor moguć 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6155 Napisano pre 17 minuta Ne silazi, 4571 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan OK mi je sedište ergonomski, nije ništa propalo, dovoljno je i udobno, samo se eto materijal na šavu pocepao. Našao sam kod Grka, imaju već gotovu presvlaku koja menja fabričku (sve ima za Kymco u Grčkoj!), nije ni skupo, al ipak bih kod Srđana, da proba da mi prepravi, da još dobijem malo prostora za noge i ruke, ako je izvodljivo. https://motok-seats.com/store/global/index.php/comfort-seats-seat-covers/seat-cover-kymco-agility-300-350.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa841 67 Napisano pre 8 minuta Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym HD300 QJ800 SRT Prijavi odgovor kao problematičan Grci su zakon za ovu dodatnu opremu,Sym I Kimco NEMA sta NEMA,Za Kineze Jos nema toliko ali kaze Grk da bice uskoro dosta narocito Zontesa I Sto me posebno zanima za QJ...Inace za Sym za 200$ brdo Sam nakupovao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...