vidakn 1862 Napisano Mart 27 Drug član, 1431 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Plattneru METZELER TOURANCE NEXT 2 F 110/80 R 19 M/C 59V TL | Plattner Motoshop | Prodaja moto opreme i kaciga za motor PLATTNER-MOTOSHOP.RS METZELER TOURANCE NEXT 2 F 110/80 R 19 M/C 59V TL Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 34 Napisano Mart 28 U prolazu, 31 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan Pitam majstora (inace on mi prodao svog Stroma) koje sledece gume da stavim na njega kaze on Pireli Scorpion. Skupe do bola, a moje pitanje je da li su skupe sa pokricem ili samo zbog imena? 97% vremena vozim po asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1600 Napisano Mart 28 Drug član, 1050 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to identicna guma kao i Continental trailattack 3 koja jako jako dobro drzi, brzo se greje isto tako troši. Ja sam za sad bas zadovoljan sa fabrickim Bridgestone A40 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1600 Napisano Mart 28 Drug član, 1050 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo zvuk bez dB-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gari z750 3 Napisano Mart 31 U prolazu, 9 postova Lokacija: Niš Motocikl: Dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko broj od Mareta Vinklera? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 6 Napisano April 1 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Kočnice su mi lagano na umoru, pa bi trebalo da ih menjam pred "početak" sezone. Ima li neko savet koje da uzmem, koliko koštaju i gde da ih uzmem? Da li sam da ih menjam ili da idem u servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2866 Napisano April 1 Vozac A kategorije :D, 986 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, DrugCrni je napisao: Pozdrav društvo, Kočnice su mi lagano na umoru, pa bi trebalo da ih menjam pred "početak" sezone. Ima li neko savet koje da uzmem, koliko koštaju i gde da ih uzmem? Da li sam da ih menjam ili da idem u servis? EBC Sinter, ja sam takve uzimao. Nije velika problematike mijenjati ali ja sam to ipak radio kod drugova majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1862 Napisano April 1 Drug član, 1431 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam menjao ulje i filter kod Joce Profimoto u Bgd i prilikom provere motora video je da su zadnje pločice potrošene, imao je TRW sinter na stanju 4000 din. Ugradio je odmah.Možda postoje i bolje opcije ali meni ovako bilo najlakše i najbrže.P.S. cena je pločica bez ugradnje, ugradnja se dodatno plaća!Za sva pitanja pozovite majstor Jocu +381641117173Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 6 Napisano April 1 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li to znaci da mi treba 3 seta (3x2) tj. za prednje i zadnje? To onda ispada 12000 plus ugradnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1902 Napisano April 1 Drug član, 945 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti ovo vreme, ne mogu 20 dana da pridjem motoru. A na sve to mi se i neki stomacni virus nakacio, povracao sam kao vestica dva dana, palac na nozi sjebao ne znam kako - sepam vec danima, sad je kao malo bolje, kad ce vise ovo prolece odavno ga se nisam uzeleo ovoliko! I nema neke veze sa Stromom, ali njega bih vozio cim malo izlepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1862 Napisano April 1 Drug član, 1431 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @DrugCrni Da, 3 seta pločica plus ugradnja ako su sve za zamenu i pitaj majstora za cenu, 4000 din su bile zadnje, ne znam koja je cena prednjih i zamena.Nije loše i kočioni tečnost proveriti i po potrebi zameniti, jbg to je još dodatni trošak ali bar si miran sa kočnicama neko vreme.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 38 Napisano April 1 U prolazu, 88 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Opet imam pitanje...mjenjamo crijeva kocnice stavljamo upletena na Strom 2011 ABS. Crijeva su dosla original za njega znaci samo ispustiti tecnost i promijeniti, dimenzije odgovaraju. Treba li ista posebno paziti zbog ABS-a. Moze li doci do nekih problema prilikom ozracivanja ili je to isto kao i bez ABS-a.? Samo polako dosipavati u posudu i ozraciti kad sistem bude pun? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 840 Napisano April 2 Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan U servisnom manualu za moj SV, ne pise nista o nekoj posebnoj proceduri za promenu kocione tecnosti. Isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gari z750 3 Napisano April 2 U prolazu, 9 postova Lokacija: Niš Motocikl: Dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gde motati stator? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1815 Napisano April 2 Drug član, 845 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Gde motati stator? HvalaNe znam koliko je to uspešno i trajno,možda u louisu zamenski kupiti.https://www.louis-moto.com/en/jmp-stator-vor-div-models-10046915?filter_bike_id=1172&filter_article_number=10055978Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 38 Napisano April 2 U prolazu, 88 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Petre je napisao: U servisnom manualu za moj SV, ne pise nista o nekoj posebnoj proceduri za promenu kocione tecnosti. Isto. Kapiram za tecnost tu ne dolazi do ulaza vazduha u sistem ali ovdje se to ne moze izbjeci. Kad se crijeva skinu sve je puno vazduha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 840 Napisano April 2 (promenjeno) Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja , ipak, mislim da je isto za ovaj model. Nije tako za sve brendove i modele. Recimo BMW ima proceduru i propisan redosled creva na ABS-u, FJR aktiviras elektroniku da odradi... PS ako uslovi dozvoljavaju, ja bih punio sistem sa "donje strane", od celjusti Promenio April 2 član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 38 Napisano April 3 U prolazu, 88 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da ovdje nema nikakvog pametovanja a mozemo pokusati puniti sistem sa donje strane, imamo neophodan alat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 38 Napisano pre 3 sati U prolazu, 88 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 4. 2025. at 13:42, Petre je napisao: Ja , ipak, mislim da je isto za ovaj model. Nije tako za sve brendove i modele. Recimo BMW ima proceduru i propisan redosled creva na ABS-u, FJR aktiviras elektroniku da odradi... PS ako uslovi dozvoljavaju, ja bih punio sistem sa "donje strane", od celjusti Zavrsili smo bez problema, bio si u pravu, nema nikakve peripetije niti treba aktivirati ABS. Obicno popunjavanje sistema i odzracivanje. Sad koliko se nesto dobilo diskutabilno je. Motor nije moj, probao sam i misljenja sam da prije hvata jer nema sirenja crijeva, sto se krajnje sile kocenja tice ona je po meni ista, jer ABS svakako reaguje kao i inace. Poboljsanja znaci ima, kocnicu je lakse dozirati, ko duze vozi i navikao je na obicna crijeva primjeti promjenu na bolje. Znaci osim brzeg odziva kocnice drugo nisam primjetio, mislim da nije ni moguce na modelu sa ABS-om. Ali i to je korak naprijed, hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...