Rider000 1456 Napisano pre 7 sati Drug član, 960 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Gile Hm kod mene uopste nije ovako, vidi se tek tek mala linija mozda 2mm, tebi kao da fali i farba tu ili mi se cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1846 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Kao da je varena i lose obradjena posle. Pa onda tako pozlacena. Ne fali farba, povo je prasina, vozilo se danas. EDIT: sad sam se cuo sa Atilom, kaze da je svaka takva, DID felne se rade iz neke trake pa se vare i cvrsce su od livenih. Promenio pre 6 sati član Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...