kole24 1044 Napisano Februar 19 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A kako se kreće potrošnja benzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 123 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Troši i benzin i zadnju gumu! Nikada nisam detaljno pratio potrošnju benzina. Na autoputu Beograd - Niš (kada sam ranije vozio i do 190 na sat) primetno svlači gorivo, možda i 9 l/100km, dok od Beograda do crnogorskog primorja 500 km, potroši oko 25 litara goriva. znači 5 l/100km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Februar 19 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan O kom stromu je reč, koji troši ulje, kubikaža i godište?Moja hiljadarka 2014 ne troši ulje ni malo, kako god ga vozio.Sent from my SM-A705FN using TapatalkŽenskom, malom, ali sve je to ništa spram zadovoljstva koji je pružao, tako da dok sam vozio malog muški, u kafanu na piće smo išli obojica, što već nije slučaj sa ovim velikim ružnim, ali tehnički doteranim i pravljenim po meri starijih kauboja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Februar 20 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, saxi je napisao: Ženskom, malom, ali sve je to ništa spram zadovoljstva koji je pružao, tako da dok sam vozio malog muški, u kafanu na piće smo išli obojica, što već nije slučaj sa ovim velikim ružnim, ali tehnički doteranim i pravljenim po meri starijih kauboja А љеба ти насушног како је то мали стром женски? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Februar 20 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan А љеба ти насушног како је то мали стром женски? Tako sam ga ja krstio dok sam ga grlio i jahao, a onda sam uzeo veliki i dao mu ime Grdana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Februar 20 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, saxi je napisao: Tako sam ga ja krstio dok sam ga grlio i jahao, a onda sam uzeo veliki i dao mu ime Grdana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite za model 2012 god, moze da se nadje za oko 5k. Gledam ove starije modele pa mozda bi uzeo i ovaj u razmatranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Februar 24 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 11. 2023. at 17:05, Coa123 je napisao: Malopre popih kamen u šoferku na ap, pa će centralni sačekati, a htedoh naručiti iza nedelje isto od @Milanezi @slobasuper9 mi je pronašao nestalo ulje, valjda će i zaturene brave. On 19. 11. 2023. at 17:37, Milanezi je napisao: Sredi šoferku, skloniću jedan štender sa strane, za tebe. Kad budeš u mogućnosti ti se javi, čekaće te. Poslao sam ti pp pre neki dan, jesi li još zainteresovan za štender, nisi se javljao? Imam kupca ako si ti odustao, da znam. pre 25 minuta, Djomla_ je napisao: Sta mislite za model 2012 god, moze da se nadje za oko 5k. Gledam ove starije modele pa mozda bi uzeo i ovaj u razmatranje... Ima u La narandžasti, lepo izgleda na fotkama, nisam ga zagledao, gen 1. Ja bih pre gen 2, ima ih za te pare na oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Coa123 10 Napisano Februar 24 U prolazu, 8 postova Motocikl: VStrom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio. Izvini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Februar 27 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Понекада, да бих смирио мисли одем до гараже, истјерам мотор у хол гараже и упалим да га чујем. Тренутно времена за вожњу немам, биће кад дође право вријеме. Гледам овог мог двадесетогодишњика и мислим се зашто су толико нагрдили моторе, зашто више нико не ствара мотоцикле са овако лијепим свјетлима. Гдје је нестао осјећај за лијепо? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Februar 27 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff Smeško Belić edition, ti su najpouzdaniji, najlepši i naravno najbrži... za padanje u krivine i sevdah. I ne samo spolja nego kad pogledaš u satove vidiš sve što ti treba, tuče nandžarasta kazaljka, potentno pokazuje koliko motor lepo i snažno prima gas i ide u kas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Februar 27 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, saxi je napisao: Ufff Smeško Belić edition, ti su najpouzdaniji, najlepši i naravno najbrži... za padanje u krivine i sevdah. I ne samo spolja nego kad pogledaš u satove vidiš sve što ti treba, tuče nandžarasta kazaljka, potentno pokazuje koliko motor lepo i snažno prima gas i ide u kas Види љепоте 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Februar 27 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ovde ili u "šta vas je danas obradovalo" 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Februar 27 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa se i naslednicima.@slobasuper9 odradio posao vrlo profesionalno.Sad čekam da stignu neke džidžabidže pa da ih montiram. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Februar 28 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, kole24 je napisao: Ne znam da li ovde ili u "šta vas je danas obradovalo" Да га у здрављу возиш добар Стром 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Februar 28 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Da se voza s osmehom. I ta boja mi je sve lepša i lepša što je više gledam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Februar 28 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Baš je ružna boja . Ti je gledaš duže, pa si se navikao. Valjda ću i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Februar 28 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koleee, evo i zvanično da ti poželim u zdravlju da ga voziš !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Februar 28 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari. Ako imate neku sektašku grupu, ubacite me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Februar 28 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kole, neka je sa srećom nova sprava, da se slatko vozite i uživate u svakom kilometru. Hvala na ukazanom poverenju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Februar 28 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljamo saradnju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 6 Napisano Februar 29 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Blizi se početak sezone i vreme da se uradi servis. Juce napunih 12000 km , pozovem Euro Summar, rekoše 20000rsd.Pitanje, da to nije malo puno za zamenu ulja i filtera vazduha??Imate li neki predlog?Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ulje i filter zraka u cijeni onda si jos i dobro prosa za ovlasteni servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Februar 29 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da idu i sveće u toj cifri, proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrugCrni 6 Napisano Februar 29 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba To je Jos koju hiljadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...