Jump to content

Moto Zajednica

Coa123

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    VStrom 650 XT

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Coa123's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Definitivno ih nema. Mogu da stoje kao na snimku ili kao što kažeš ispod nosača kofera (mada tu da bi zavukao moraš izguliti ruku). Verovatno su vadili kada su štiklirali onu listu i zaboravili vratiti. @Milanezi hvala, javljam se, samo da se malo povratim od malera. Baniša ima samo sw centralni, ali je 270€.
  2. Malopre popih kamen u šoferku na ap, pa će centralni sačekati, a htedoh naručiti iza nedelje isto od @Milanezi @slobasuper9 mi je pronašao nestalo ulje, valjda će i zaturene brave.
  3. Jeste dobili brave, kao ovaj komšija na snimku (13:50)? Pitam za druga, jer ih kod mene nema.
  4. Da znate pozadinu kupovine motora i koliko sranja mi se izdešavalo u samo jednom danu, razumeli bi zašto mi je pao mrak na oči kada sam video da nema ulja i zašto sam napisao "gde je ulje" (a taman pomislio ok, bilo pa prošlo, 3+1 maler, dosta, sad samo vožnja i uživanje) i zašto sam tagovao Slobu a ne seo da čitam upustvo. U svakom slučaju, niti sam imao loše namere, niti želim raspravu na 5 strana. Hvala svima na odgovorima i živeli.
  5. Šta se može zabrljati gledanjem i pitanjem? Pročitaj mi iz uputstva. Upaljen, ispravljem, ulje malo ispod max. (Nemam još centralni). Preseče me kad sam video da nema ulja.
  6. Ugašen od dana kada sam ga preuzeo, na ćopavoj stoji i prazan prozorčić. Znaš da sam baksuz, nemoj se ništa čuditi.
  7. Ljudi, nov Strom 650, samo doteran iz salona. Ugašen, hladan, a gde je ulje? @slobasuper9 jel ovo normalno ili da ti ga vraćam?
  8. U sličnoj smo situaciji. Prvi motor bio Tomos do 1997. i od tada ništa (brat od strica invalid, izleteo mu neki džip) "motori su zlo, bla bla", ali ne mogu, želja je jača. Probao Z1000SX, R1, TMAX i odlučio da ipak počnem od novog Stroma 650. Udoban, ne puca me adrenalin kao na Z1000 i R1 i deluje mi kao pravi motor za uživanje. Z1000SX mi se baaaš svideo, ali em sam visok, em mi je to, iskreno prejako, a pošto volim brzu vožnju, povukao sam kočnicu u glavi i krećem od neke sredine, za sada. Gledao sam i Trejsera 9, ali ono "zna biti prgav" me ipak odvratilo jer mi je iskustvo na dva točka 0 (Tomosa ne računam).
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja