Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Drug član, 3114 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
22 hours ago, maxx said:

Bas zadnjih par dana razmisljam, sta se od aktuelnih modela moze uzeti kao zamena za stromica? Kao asfaltni motocikl tj za los asfalt. 800ka ide vise ka offu, pa otpada. Takodje svi slicni otpadaju iz razmisljanja (sa 21" prenjicom) zbog istog razloga.

Nisam siguran da ima alternativa

:stabre:

Odakle ti da je 800 više za off??

17" pozadi, 230kg.. to je za off manje nego 650ka. Ta 21" mu je stavljena zbog trenda u klasi. Sviranje polnom udu.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1959 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Pa mislim da ga to i muči, meni je 21 isto kamen spoticanja kod prelaska na Africu. Jednostavno mi se ne sviđa kako izgleda putni motor sa 21" . Kao da vozim biciklu.. 

Možda grešim, što na to gledam sa strane estetike, ali kao neko ko ne vozi off, ne vidim neku primenu tog tipa točka na ovakvim motorima.

Mislim da im je i bio cilj da izazovu "osećaj" da je ovo off road mašina...

• Sviđa mi se 1

5 minutes ago, ProMaster said:

Pa mislim da ga to i muči, meni je 21 isto kamen spoticanja kod prelaska na Africu. Jednostavno mi se ne sviđa kako izgleda putni motor sa 21" . Kao da vozim biciklu.. 

Možda grešim, što na to gledam sa strane estetike, ali kao neko ko ne vozi off, ne vidim neku primenu tog tipa točka na ovakvim motorima.

Mislim da im je i bio cilj da izazovu "osećaj" da je ovo off road mašina...

Mislim da treba da probate, ne verujem da ćete se razočarati. Ako išta, tvrdim da većini više paše 21" jer daleko bolje podnosi rupe.

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 513 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650

Upravo mi je razmisljanje ovo sto je @ProMaster rekao. Na asfaltnom motociklu se ne vidim sa 21" (bar trenutno). Da malo izvodim oko toga, to jeste :-) jer imam crf300l sa 21". A ne bi imao 2 "slicna" motocikla u garazi. Sve u svemu ovo je mentalna vezba jer dolazi hladno vreme :D

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000L

:lol3: @ProMaster

@Andrej_Hotstepper nije problem

po asfaltu naravno. Sve je u stilu voznje pa mislim da prema tome treba kupovati motor.

Afrika je zbog tog 21 napred kao ladja na putu, ne oseca nista dok sam se npr na triumfu sa wilbers oprugama klackao ko na R.
Ali da nije za kratke vezane krivine nije. Za duge je top. Jes da se ljulja cela zbog njenog vesanja ali i sa tim ljuljanjem uliva poverenje, naravno uz dobre gume.

Ne znam sta da vam kazem. Afrika je vise orijentisana na off ali put joj nije nikakav problem naravno.

:zdravo:

6FDE318E-6511-4B93-ABC5-0B0BDBA4BA19.jpeg

• Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Završetak sezone 2022

Sledeće godine se možda rastanemo Suzi i ja. Ozbiljno razmišljam o prodaji.

Išao bi negde preko grane da zaradim normalne novce jer mi je dosta ovog pilićarenja po Srbiji.

20221113_155628.jpg

Promenio član baneBP
  • Sviđa mi se 3
  • Tužan 1
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 338 postova
  • Motocikl: V-Strom 650
Pre 21 sati, lestra je napisao:

:lol3: @ProMaster

@Andrej_Hotstepper nije problem

po asfaltu naravno. Sve je u stilu voznje pa mislim da prema tome treba kupovati motor.

Afrika je zbog tog 21 napred kao ladja na putu, ne oseca nista dok sam se npr na triumfu sa wilbers oprugama klackao ko na R.
Ali da nije za kratke vezane krivine nije. Za duge je top. Jes da se ljulja cela zbog njenog vesanja ali i sa tim ljuljanjem uliva poverenje, naravno uz dobre gume.

Ne znam sta da vam kazem. Afrika je vise orijentisana na off ali put joj nije nikakav problem naravno.

:zdravo:

6FDE318E-6511-4B93-ABC5-0B0BDBA4BA19.jpeg

Moj ortak je iz istog razloga prodao Afriku 1000 i kupio Suzuki 1050. Kaze da nikako nije mogao da se navikne na nju u krivinama,i da sa 1050 mnogo lakse i lepse prolazi iste.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000L
1 hour ago, dl minak said:

Moj ortak je iz istog razloga prodao Afriku 1000 i kupio Suzuki 1050. Kaze da nikako nije mogao da se navikne na nju u krivinama,i da sa 1050 mnogo lakse i lepse prolazi iste.

Kazem ja. Svako po svojim potrebama...

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 411 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA

Pozdrav ekipa. Doslo vreme da se rastanem od Godoa ako nekog interesuje kako mu ime.

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Suzuki V-Strom 1050XT, 2022. godište, Touring, vozilo prešlo 18317 km, Sremčica. Cena 12.000 € - Motori - Polovni Automobili

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt
pre 41 minuta, Bratislav 1973 je napisao:

Pozdrav ekipa. Doslo vreme da se rastanem od Godoa ako nekog interesuje kako mu ime.

Suzuki V-Strom 1050XT, 2022. godište, Touring, vozilo prešlo 18317 km, Sremčica. Cena 12.000 € - Motori - Polovni Automobili

I šta je sledeće ?

• Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA
Pre 16 sati, TngCngShop je napisao:

I šta je sledeće ?

Sledece je testirati Afriku AS DCT, BMW GS 1250, Dukati Multistradu (ove modele drugari imaju) i KTM 1290 ako u Delti imaju test model. Test voznja celodnevna solo i sa suvozacem pa cu odluciti sta dalje. Ali prvo da prodam Godoa pa cemo lako dalje a i trenutno nisam u Srbiji.

19 hours ago, Bratislav 1973 said:

Meni je ovaj motor jako lep, još u ovoj boji... Mmmmm

• Sviđa mi se 2

Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao:

Meni je ovaj motor jako lep, još u ovoj boji... Mmmmm

Hvala

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
8 hours ago, Bratislav 1973 said:

Sledece je testirati Afriku AS DCT, BMW GS 1250, Dukati Multistradu (ove modele drugari imaju) i KTM 1290 ako u Delti imaju test model. Test voznja celodnevna solo i sa suvozacem pa cu odluciti sta dalje. Ali prvo da prodam Godoa pa cemo lako dalje a i trenutno nisam u Srbiji.

Bio je u Delti prosle god kad sam ja gledao 1290 SAS. Realno slatke muke, sta god da uzmes bices zadovoljan.

Dodao bih jos da treba da probas Benelli TRK 502x, mozda i najbolja kupovina medju ovim gigantima.

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Haha 4

• Svrati ponekad, 174 postova
  • Motocikl: Fixie

Dodao bih jos da treba da probas Benelli TRK 502x, mozda i najbolja kupovina medju ovim gigantima.

Послато са SM-F926B помоћу Тапатока

• Drug član, 1355 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014
Bio je u Delti prosle god kad sam ja gledao 1290 SAS. Realno slatke muke, sta god da uzmes bices zadovoljan.
Nema on tu lovu zato gleda ove kante

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

Pre 15 sati, gavrela je napisao:

Mislim da cu ipak da probam CF Moto ipak su oni MotoGP ekipa :P. A sto se tice Benelija moram da primetim da ga cesto spominjes kao preporuku, jel to tebi zao sto ga nisi kupio ;):jee: Kad si vec spomenuo KTM i Deltu, da li si ga rentirao na 1 dan ili moze na vise dana? 

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
6 hours ago, Bratislav 1973 said:

Mislim da cu ipak da probam CF Moto ipak su oni MotoGP ekipa :P. A sto se tice Benelija moram da primetim da ga cesto spominjes kao preporuku, jel to tebi zao sto ga nisi kupio ;):jee: Kad si vec spomenuo KTM i Deltu, da li si ga rentirao na 1 dan ili moze na vise dana? 

Pa nisam zalio dok nisam saznao na forumu da je najbolji motor i najbolja kupovina :DDDD

Zakomplikovala se meni prica sa KTMom tamo, nisam na kraju ni hteo da ga probam zato sto im prodavci nisu bas ispali korektni. 
Imali su test vozilo, ne rentas ga vec odes i dogovoris test voznju kad ti odgovara, daju na 3-4 sata pa vidis.
Sad za visednevnu probu, tu ne bih znao da pomognem.

• Sviđa mi se 1

Pre 1 sat, gavrela je napisao:

Pa nisam zalio dok nisam saznao na forumu da je najbolji motor i najbolja kupovina :DDDD

Zakomplikovala se meni prica sa KTMom tamo, nisam na kraju ni hteo da ga probam zato sto im prodavci nisu bas ispali korektni. 
Imali su test vozilo, ne rentas ga vec odes i dogovoris test voznju kad ti odgovara, daju na 3-4 sata pa vidis.
Sad za visednevnu probu, tu ne bih znao da pomognem.

Zato forumi postoje da nam predoce koji su najbolji motori :cirka1:. Probacu u Delti da vidim kakve sam srece s prodavcima. Hvala za info.

• Podržavam 1

On 19.11.2022. at 16:58, Bratislav 1973 je napisao:

Ekipa, Godo je otisao u dobre ruke :)

• Sviđa mi se 4

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja