Mile123 165 Napisano Mart 12, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Uh, moram nasuti pun dok ne predje magican broj 200, mada mi Atila rece da ne sipam 100 oktana samo 95 Sto se voznje tice, ako budem slobodan vrlo rado se prikljucujem. Ali mi je posao takav da ne znam za vise od 7 dana unapred. Promenio Mart 12, 2022 član Mile123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Vise cemo da palimo nego da vozimo Mili ...Neki gi i terate...Al ne zovete ...Još i mrnjakate, i krljate.....E moj ti, dobri i pomalo predobri...Braco ...Sve ima kod Druga Srebre...Corpus Delicti...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Mart 13, 2022 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Mili ...Neki gi i terate...Al ne zovete ...Još i mrnjakate, i krljate.....E moj ti, dobri i pomalo predobri...Braco ...Sve ima kod Druga Srebre...Corpus Delicti...Sent from my motorola edge 20 pro using TapatalkGey su muskarci koji se jeb... sa drugim muskarcima a pederi su oni koji se vozaju a ne zovu drugeSent from my SM-N975F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan E,e,e, Savo, nemoj tako... Igor ne vozi kad je hladno, šta sad, niko ne sme da ide se vozi zimi i jede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Mart 13, 2022 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan E,e,e, Savo, nemoj tako... Igor ne vozi kad je hladno, šta sad, niko ne sme da ide se vozi zimi i jede Sala mala gledao i ja srebrin snimak gde se kolega braca voza.gledao uzivao i bio pomalo ljubomaran sto jos uvek nisam napravio neku voznjicu.cejam malo toplije pa da odradimo makar fruskac za pocetakSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @savavavan, jesmo pošli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Mart 13, 2022 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan @savavavan, jesmo pošli? Da nisam u in kod taste na rucku vrlo radoSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Tašta ne voli da se vozi na motoriću? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Bilo jače od mene...Otišao da sipam gorivo...19L, 3400rsd!!!Jbt, osušio sam rezervoarVozao se 30km. Sad bi da se vozim...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Da mi odemo na tu klopu pre nego i prasetina poskupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo biSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Mart 13, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nekima smeta zima pa ' ladan asfalt pa onda smeta sto drugi jedu a ne zovu. Drugari, da ne vrtim unazad stranice pa da kazem "vozite a ne zovete", nismo mi jednojajcani blizanci pa moramo svuda zajedno. Nadam se da ste uzivali u Srebrinom vlogu jer bice ih jos, nadam se a mozete i u Vojinom i Platisinom vlogu takodje. Skidam kapu Drakiju sto je pokrenuo ekipu za zajednicku voznju. Eto i ja se danas vozio a nisam zvao a bas je lep smudj bio u Smederevu, za preporuku restoran Pogled. A sto se tice voznje s muskom ili zenskom ekipom, hm sta reci ima dosta muskih koji se ponasaju kao zene a voze opasne masine neki cak i Stromove . Kad otopli ja vrv necu biti u Srbiji jer mora da se radi i nesto zaradi tj "kruh s sedam kora". Licno, drago mi je da vidim da se ekipa iz ove grupe voza zajedno i kad vidim zajednicke slike. Tazz, kad bese ono slike gulasa s placa a ti sam pored lonca, mili ..... Promenio Mart 14, 2022 član Bratislav 1973 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Mili...Ja iz sprdnje i najbolje namere, spomenuo...Ali nije važno...U pravu si za sve rečeno...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Mart 13, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mili ..... Nije vazno ...slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 17, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi , kakvo je vaše iskustvo sa zamenom svećica na Stromu 650 god 2017 - piše u servisnoj knjizi na 12.000 km što je po meni jako malo a idu neke specijalne svećice NGK MR 8E- 9 kojih niko ni nema u ovim radnjama ( nisam tražio u ovlašćenim servisima) čak ni u katalogu od NGK, dali je neko ugrađivao neke druge zamenske i na koliko ste kilometara menjali svećice. Unapred hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Mart 17, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Promenio na 24 000 km. Nisam video neke tragove "trosenja". Sa novim potrosnja i rad motora ostali isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 17, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Petre said: Promenio na 24 000 km. Nisam video neke tragove "trosenja". Sa novim potrosnja i rad motora ostali isti. Jesi kupovao orginal i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Mart 17, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam preko carpimoto sajta (Italija), ali sad skoro cuo da ih vec ima u nekoj radnji u Skoplju. PS Sad pitao, Suzuki Skoplje. 790 denara komad, oko 13 eura. Promenio Mart 17, 2022 član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam preko carpimoto sajta (Italija), ali sad skoro cuo da ih vec ima u nekoj radnji u Skoplju. PS Sad pitao, Suzuki Skoplje. 790 denara komad, oko 13 eura.Meni atila rece na 18k zamena svecicaSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 17, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, savavavan said: Meni atila rece na 18k zamena svecica Sent from my SM-N975F using Tapatalk Onda super ja sad imam 13.000 km , Hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Mart 17, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam bio na servisu (oko 15km je bilo na satu, krajem 2020.), Atila mi nije spominjao zamenu svecica. Mislim da je bilo u fazonu sledeci put kad budem radio servis, pa se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Mart 17, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna lepa vest sa Fruske gore. Jos samo da se potrafi fino vreme za voznju. Završena obnova Grebenskog puta na Fruškoj gori | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Obnovom poslednje i najugroženije deonice, od Crvenog čota do Zmajevca, završena je kompletna obnova Grebenskog puta (Partizanski put) na Fruškoj gori. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 17, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, maxx said: Kada sam bio na servisu (oko 15km je bilo na satu, krajem 2020.), Atila mi nije spominjao zamenu svecica. Mislim da je bilo u fazonu sledeci put kad budem radio servis, pa se dogovorimo. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2553 Napisano Mart 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, medadetelinara je napisao: Pozdrav ljudi , kakvo je vaše iskustvo sa zamenom svećica na Stromu 650 god 2017 - piše u servisnoj knjizi na 12.000 km što je po meni jako malo a idu neke specijalne svećice NGK MR 8E- 9 kojih niko ni nema u ovim radnjama ( nisam tražio u ovlašćenim servisima) čak ni u katalogu od NGK, dali je neko ugrađivao neke druge zamenske i na koliko ste kilometara menjali svećice. Unapred hvala na odgovorima Nije ovo oznaka svećica koju si napisao, CR8EIA-9 idu originalno u njega ili Denso IU 24D. Nisu specijalne, samo su iridijumske. Iste idu i na prethodni model, menjao sam ih na 50 000 km, kupovao sam u Louis-u. Ps: čestitke na motoru : ) Promenio Mart 17, 2022 član Milanezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Mart 17, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Gresis druze, treca generacija ide sa MR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...