Arakis 5948 Napisano April 22, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije, škola bezbedne vožnje je poželjna u svakoj prilici, to nam po nekad glavu spasava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Stromcici za koliko love moze da se pazari \strom 2004-5,eventulsno 6 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Stromcici za koliko love moze da se pazari \strom 2004-5,eventulsno 6 god? Imas u oglasima Smajserov 650, mislim 2006. sa gomilom sve moguce opreme za putovanje...4600E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Imas u oglasima Smajserov 650, mislim 2006. sa gomilom sve moguce opreme za putovanje...4600E Prodato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan odo opet neki dan avalskim da vezbam, pratio sam nagib motora ali valjda je prekomerni strah od rizle posle zime uradio svoje pa mi je ovaj način vožnje delovao bezbednije nego da ležem u krivinu sa motorom. moraću da dodjem na kurs definitivno jel tek sad vidim koliko imam kratera u znanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav kontra nagib, ja ga zavrnuo na tvrdo i pun gas, lezi strom ko pegla... inace, posle skoro 1000 km na Battle wing 502 ja skroz zadovoljan... kako rece neki test da je trenutno Continental najbolja u klasi bas me zanima kako onda ona drzi posto je ova skroz skroz dobra Posle servisa i sredjivanja dizni, novih svecica, cak me i potrosnja iznenadila, mada mi to nesto i ne znaci niti je jurim da je spustim ali osetna razlika pa sam uzeo da sracunam i ispade to oko 6 litara... auto put oko 140,150 i par puta na 2 glave i onda Fruska gora koliko je moglo ;D i nazad starim novosadskim, ne preko 120... Sve u svemu spremni za sezonu... Continental road atack. Ja stavio na Varadera. Pun Pogodak ! Naravno, samo ako ne silazite s asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 24, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan odo opet neki dan avalskim da vezbam, pratio sam nagib motora ali valjda je prekomerni strah od rizle posle zime uradio svoje pa mi je ovaj način vožnje delovao bezbednije nego da ležem u krivinu sa motorom. moraću da dodjem na kurs definitivno jel tek sad vidim koliko imam kratera u znanju. Najbrzi si onda kada ne mislis o svemu tome vec kada ti je sve "glatko". Cim pocinjes da se koncentrises na nagib umjesto na pogled kroz krivinu, u velikom si problemu. V-Strom je velik i tezak motor i na njemu se nikako ne primjenjuju tehnike prebacivanja na suprotnu stranu, to je u principu rezervisano za lake SM i enduro motore (izuzetak je mala brzina i krivine sa malim radijusima gdje nije u toj meri izrazena centrifugalna sila i ziroskopske sile). I samo jednu stvar tu da naglasim, kada se koristi ta tehnika, OBAVEZNO treba pomjeriti i oslonac (guzicu) na suprotnu ivicu sjedista, samo guranje motora nije dovoljno, to je greska koja se srece u 99% slucajeva... Nego, posto smo rekli da to ne treba raditi na Stromu, mozes sve ovo da zaboravis Stom se jako dobro vozi, odlicno je izbalansiran i prilicno sposoban. Samo se opusti i "vozaj se", mora ti biti prijatno na motoru. Iznenadices se kada stanes u kafanu i slucajno primjetis da ti je guma vise pojedena. Medjutim, da bi se osjecao prijatno na motorciklu moras vjezbati bar neke osnovne stvari kao sto su pogled, ulazna brzina, polozaj i oslonci, referentne tacke u krivini... Isto vazi i na stazi, kada forsiras i silujes, vrijeme nikako damrdne, a kada udjes u neki ritam gdje se osjecas dobro i ujednaceno, odmah stize rezultat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaghi 0 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: TREBINJE Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas prilikom voznje Trebinje-Podgorica-Budva-Kotor-Herceg Novi-Dubrovnik-Trebinje, cesto mi je padao DusanP na pamet. Na ovoj grupi smo se upoznali, i ovdje je bio najavio i dolazak u Trebinje 1 maja. :'(, :'( Kako pojedinci preticu i ne gledaju uopste sto su u tvojoj traci i sto im dolazis u susret, a tek izletanja ??? Cuvajte se ljudi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja juce prokomentarisah - jos jedna sezona moto prezivljavanja je pocela... vracam se iz Valjeva za Bgd i dolazim do raskrsnice za Lazaraevac gde mi opusteno Lada koja ide iz Bgd skrece za Lazarevac... i to 2 km na sat ??? kocenje, bocno klizanje, high side, borba da ostanem na motoru i uspevam nekako... vrhunac svega je sto Lada nije ni stala da vidi sta je bilo do kraja !!! Naravno stigao sam je i imam sta da vidim... gospodjica za volanom koja mi iz auta govori dok vozim pored nje - izvini... Jel treba jos nesto prokomentarisati ... Pomozi Boze !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji Stromovci Skoro sam prodao moju prvu ljubav Hondu CBR600RR i moram da vam se pohvalim da sutra idem u Horgos kod Atile po Stroma i nadam se da sam dobrodosao vasoj sekti ;D ;D ;D Zelim enduro i samo Stroma ;D Jedva cekam da sednem na Stroma ali stvarno... Mislim da necu moci da spavam veceras Zasto Atila? Nista nije jeftiniji od euroshumara, nista ljubazniji itd... Idem u Horgos samo iz razloga sto on ima boju Stroma koja mi je lepsa od shumarovog Markos iz Novog Sada nema Stroma na stanju i moze samo da se naruci ali K10 sa ABS-om Sa abs-om K10 Strom kosta 7.680e Da, da... Videli ljudi da se prodaje pa krkaju cenu. Razlika izmedju K9 i K10 je samo sto je nalepnica kod sedista lepseg dizajna i ima abs :-X Ako sve bude ok u Horgosu i ako se da bog lepo vratim postavljam slike mog Stroma Vec sam kupio u Trionu Givi crash padove posto su mi svi rekli obavezno to prvo. Posle uzimam kofer od 52l maxia, grejace rucica i ako uspem iz grcke skid plate i ostale zajebancije :D Sta da vam kazem?! Sreca sreca radost :D Pozdravljam sve Stromovce i nadam se da se uskoro i vidimo A da, evo slike mog buduceg Stroma(jbg, nije bilo ni crne ni bele varijante) :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 3, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno vozim Metzeler Tourance EXP i prezadovoljan sam gumom u svim oblastima. Sigurno iste stavljam ponovo. Pre nje sam nosio Bridgestone Battlewing koji je klizao non-stop i kad je guma vruca i kad je hladna. Na mokrom kolovozu i na belu je kao na ledu. Tvrda i plasticna guma. Znam da se mnogi kunu u tu gumu, ali ja je ne bih stavio ponovo ni da dobijem par novih na poklon! Ufff, koja antipropaganda!! Zašto ja nemam tih groznih iskustva?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ... sutra idem u Horgos kod Atile po Stroma i nadam se da sam dobrodosao vasoj sekti ... čekamo slike ;D skid plate imaš i u umagu kod našeg kolege stromera, isti fazon kao i taj famozni motoagora iz grčke.. za 650 preporučujem i originalne štitnike za ruke, neće ti biti žao uloženih para.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan ... sutra idem u Horgos kod Atile po Stroma i nadam se da sam dobrodosao vasoj sekti ... čekamo slike ;D skid plate imaš i u umagu kod našeg kolege stromera, isti fazon kao i taj famozni motoagora iz grčke.. za 650 preporučujem i originalne štitnike za ruke, neće ti biti žao uloženih para.. Gde da ih uzmem? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... sutra idem u Horgos kod Atile po Stroma i nadam se da sam dobrodosao vasoj sekti ... čekamo slike ;D skid plate imaš i u umagu kod našeg kolege stromera, isti fazon kao i taj famozni motoagora iz grčke.. za 650 preporučujem i originalne štitnike za ruke, neće ti biti žao uloženih para.. Gde da ih uzmem? nek je sa srecom pa da nas je sto vise, za rucke ti je najbolje u belosavi da ja znam ide sve u kompletu. 034/ 515-475 ovo ti je tel pa se raspitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Nego Bojane. P gde da nadjem stromera iz umaga da kupim od njega skid platw??? Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan dr.sharba,svaka cast za makinu i zelim ti puno bezbednih kilometara!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Nego Bojane. P gde da nadjem stromera iz umaga da kupim od njega skid platw??? Hvala http://v-strom.com.hr/index.php?topic=11307.0 probaj ovde mislim da to trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Maj 3, 2010 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno vozim Metzeler Tourance EXP i prezadovoljan sam gumom u svim oblastima. Sigurno iste stavljam ponovo. Pre nje sam nosio Bridgestone Battlewing koji je klizao non-stop i kad je guma vruca i kad je hladna. Na mokrom kolovozu i na belu je kao na ledu. Tvrda i plasticna guma. Znam da se mnogi kunu u tu gumu, ali ja je ne bih stavio ponovo ni da dobijem par novih na poklon! Ufff, koja antipropaganda!! Zašto ja nemam tih groznih iskustva?? Kao sto rekoh, znam dosta ljudi koji obozavaju tu gumu, ali ja sam imao ruzan osecaj sa tom gumom. Pre 3 godine u Grckoj su mi proklizala oba tocka i to dosta, ni sam ne znam kako sam ostao na motoru. Inace, uvek je volela po malo da klizne, narocito po mokrom i na belu. Kasnije sam, iz razgovora sa ljudima, cuo slicna iskustva, a ispostavice sa da slicno vazi i za sport-touring gume 020 i 021. U principu, volim da cujem misljenja iskusnih vozaca. Ne znam da li je do stila voznje ili do cega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 3, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, sharba. Sto se tice skid plate-a, mogu sad kad budem isao za Umag da dogovorim oko toga, jer cu sevideti sa Sarinjom 100%. Ako ti cena odgovara, mogu da mu ponesem parice. Javi se ako ti je interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa YOmane shto ne reche da imash toliko mesta pa da se ja prijavim , vec sam sa Sarinjom dogovarao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 3, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa YOmane shto ne reche da imash toliko mesta pa da se ja prijavim , vec sam sa Sarinjom dogovarao Nisam rekao da cu doneti, nego ugovoriti... )) Javi, ako treba sta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaghi 0 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: TREBINJE Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan dr.sharba sa srecom ga vozio duuuuugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam puno ;D ;D ;D Nadam se da cemo zajedno uzivati u voznji! Yomane hvala ti, vec sam se cuo sa Mikulancem koji me je spojio sa saxijem, saxi sa yogijem i na kraju i sa sarinjom ;D ;D ;D Divni ljudi sta reci?! Sve sam vec zavrsio, Yogi sutra ide za Umag sa mojim i saxijevim parama za skid plate naravno Sutra ili prekosutra postavljam slike!!! Hvala vam mnogo jos jednom i sve vas :-* :-* :-* :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike ochekujemo sa skid plate-om na stromu nikako drugachije I naravno sa srecom da se vozash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steeler 157 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Dr. sharba sa srecom i mnoooogo predjenih kilometara. Ja sam sa svojim za mesec dana vec presao 2000 a vozim ga samo vikendima. Kada docekam vikend, sednem na Stroma i momentalno zaboravim na sve probleme koje sam imao na poslu, ma zaboravim da uopste imam posao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...