monah 233 Napisano Maj 17, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da vas zagolicam: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 18, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 20, 2017 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da prenesem najnovija iskustva u vezi mog malog ženskog Stroma. Pokušao drugar preksinoć da mi promeni ručice kvacila i kočnice, igrali se mi tako i kaže on meni ajd provozaj da vidimo dal je sve kako treba, ja tu brzinski vidim da salta i paljba dalje jer sam bio u guzvi. Danas krenemo u vožnju a ja menjam brzine malko teže, ponekad nikako da ubacim u Neutral položaj. Elem Balosava bese usput, svratim kod Gagija da mi nasteluje, oni standardno u guzvi, ali i Gagi ljubazan i poslovan izadje u susret i uzme motor da sredi stvar. Ubrzo se ispostavi da sam napravio kvar i sjebao deo koji nije potrošan i nikada ga nije menjao ali eto. U pitanju je deo kod malog lancanika u koji ulazi sajla, sa zubcima, maltene pukao. Kaže moraš novi da narucis, moze i polovan ispravan, ovaj pokuša da zavari i uspe, sklopi mi sve i kaze probaj pa dodji, i bi tako. Joj miline, opet kvacilo mekano i precizno kao u puter. Koliko sam dužan, kaže ništa, ja ga naravno častim i srećan nastavim da se vozikam sa društvom :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 20, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kako se to dogodilo? Kada ste zamenili ručke, da li ste štelovali kvačilo dole kod malog zupčanika i eventualno taj deo oštetili ili samo gore, fino? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 20, 2017 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Gore smo ga sjebali a za sve sam ja kriv, umesto da sam se vratio do drugara da dotegne kako treba ja sam nastavio do garaze a danas sam čizmom tukao po kvacilu i sjebao stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 21, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, saxi je napisao: Gore smo ga sjebali a za sve sam ja kriv, umesto da sam se vratio do drugara da dotegne kako treba ja sam nastavio do garaze a danas sam čizmom tukao po kvacilu i sjebao stvar. Ne znam sta su Japanci propisali, koja sila ide po specifikaciji za "čizmom po kvačilu" ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan strom trooper da vam se pridruzi 2002 DL1000. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan, ovi beli sem što su lepši, su i brži i manje troše :-P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Maj 23, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan samo zelena kaciga i prolazis kao pandur opusteno he he 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, saxi said: Odličan, ovi beli sem što su lepši, su i brži i manje troše :-P Pa nisi znao?! Fabricki beli Strom dodje sa koferima pun piva i sladoleda. Zato sam njega i kupio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi znao?! Fabricki beli Strom dodje sa koferima pun piva i sladoleda. Zato sam njega i kupio! Znam sve čarolije, zato i ja vozim belog, jer celo selo radi belo, samo pop vrti dop :-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, saxi said: Znam sve čarolije, zato i ja vozim belog, jer celo selo radi belo, samo pop vrti dop :-D Ako si u beogradu hajde jednog dana da se nadjemo da vidim taj tvoj strom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, marko4522 said: samo zelena kaciga i prolazis kao pandur opusteno he he Hahaha imam crnu i belu flip up LS2 kacigu, kad nosim belu i upalim maglenke onda se ljudi u saobracaju pomeraju hahahah sigurno zbog tog razloga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Maj 23, 2017 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su beli najlepši 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 23, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan strom trooper da vam se pridruzi 2002 DL1000. Музика у коферу? Баш ме занима како се чује ово, изгледа моћно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Maj 23, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti @Svaler uzivo sto bi mi drusto reklo "ubija" hahaha ja volim da pustim da mi svira i meni je prijatno u toku voznje sa kacigom (flipup) mada drugi kaze da je preglasno! Lepi zvuk imaju zvucnici, jos bolje zvuce ako imas equalizer pa da sam podesis niske i visoke tonove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 23, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko ugrađivao skoro grejane ručke? Zanima me da li mora ovoliki procep (označen crvenom strelicom) i smeta li nešto tu voda? Na originalnim ovaj procep ne postoji jer je pokriven. Čime ste ih lepili? Negde vidim Super lepak za visoke temperature, negde lak za kosu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Maj 24, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ugradjivao i kod mene je imao taj procep... ima tamo na onom plasticnom nosacu jedan falc do koga se nabija fabricka rucica samo moras da ga iseces i navuces rucicu sa grejacem do kraja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Maj 24, 2017 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su Oxford grejaci, i ja ih imam i postoji taj razmak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Maj 24, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ti te grjace navlaci na onu fabricku plastiku, problem je do nje ne do grejaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 24, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ide na plastiku jer se ona okreće. Nego, ona ima ispupčene prstene na početku i na kraju. Fabrička ručka ima falceve koji naiđu na te prstenove.Onaj na kraju se obrusi, isto kao poprečne linije protiv proklizavanja. Ostaje problem druge strane, gde su sajle za gas. Slika je od Oxford-a, a moje su Daytona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 25, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/23/2017 at 23:22, jboban je napisao: Je li neko ugrađivao skoro grejane ručke? Zanima me da li mora ovoliki procep (označen crvenom strelicom) i smeta li nešto tu voda? Na originalnim ovaj procep ne postoji jer je pokriven. Čime ste ih lepili? Negde vidim Super lepak za visoke temperature, negde lak za kosu... Kod mene stoji slicno tako,evo treca godina bez ikakvih problema, samo teraj nista ne diraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 25, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čime si lepio? Slika nije moja. Tek se spremam da ugradim pa ću dati slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Maj 25, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/23/2017 at 8:10 PM, Svaler said: Музика у коферу? Баш ме занима како се чује ово, изгледа моћно @Svaler Druga epizoda je gotova, baci pogled tu sam palio muziku. PS: Mnogo je lepsi i kvalitetniji zvuk uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...