dl minak 183 Napisano Decembar 20, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Decembar 23, 2016 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,ima li neko Stroma 650,stariji model na prodaju? Ako ima neka mi pusti pp. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Decembar 23, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bih imao info kada ce biti u prodaji model za 2017 kod nas, ponudio bih ti odmah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 169 Napisano Decembar 23, 2016 Zdjelarm, 148 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Oko aprila 2017 stize kod nas, oko 8500 eur. Tako Atila kaze Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Decembar 23, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan uhhh. malo je vise nego sto sam ocekivao al sta je tu je svaka cast za info. javljam samo da pitam zenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Decembar 30, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa ce biti skuplji i od hiljadarke. Svima cene padaju a oni dizu. Mislim da je realna cena oko 7-7500 ako misle da ga kupi neko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko info o ceni novog stroma(i velikog i malog) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan V-strom 650 8.830 € V-strom 1000 13.360 € V-strom 650 XT 9.430 € V-strom 1000 XT 13.950 € Za strom 250 cijena nije jos formirana. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krupni 5 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Čačak/Beograd Motocikl: Strom 1000 L5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi, U dilemi sam u pogledu velicine bocnih kofera, pokrenuh ovo pitanje u temi bocni koferi ali bolje da pitam medju nama koji vozimo stroma, neko je sigurno bio u slicnoj dilemi. Odlucio sam se za Kappa garda/Givi Trekker, nosac vec imam, ali nisam siguran da li upariti jedan 33l na strani gde je nosac siri zbog izduva, i jedan 46l na drugoj strani (vidjao sam ovakve kombinacije na Google-u) ili ici sa istim zapreminama na obe strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan V-strom 650 8.830 € V-strom 1000 13.360 € V-strom 650 XT 9.430 € V-strom 1000 XT 13.950 € Za strom 250 cijena nije jos formirana. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Nadam se da smo se razumeli... Meni treba cena najnovijeg modela, za 2017...mislim da ga nema u prodaji još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srecko_chile 8 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bez motora. Prijavi odgovor kao problematičan V-strom 650 8.830 € V-strom 1000 13.360 € V-strom 650 XT 9.430 € V-strom 1000 XT 13.950 € Za strom 250 cijena nije jos formirana. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Nadam se da smo se razumeli... Meni treba cena najnovijeg modela, za 2017...mislim da ga nema u prodaji još...Ove cijene sto sam pronasao pisu da su za modele 20017. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi, U dilemi sam u pogledu velicine bocnih kofera, pokrenuh ovo pitanje u temi bocni koferi ali bolje da pitam medju nama koji vozimo stroma, neko je sigurno bio u slicnoj dilemi. Odlucio sam se za Kappa garda/Givi Trekker, nosac vec imam, ali nisam siguran da li upariti jedan 33l na strani gde je nosac siri zbog izduva, i jedan 46l na drugoj strani (vidjao sam ovakve kombinacije na Google-u) ili ici sa istim zapreminama na obe strane... Moje mišljenje:što se tiče estetike najlepše mu stoji 33l a što se tiče različitih zapremina ne znam kako bi se ponašali u vožnji pri obaranju motora kada su puni koferi(samim tim i različitih težina) odnosno da li bi motor bio stabilan... Ja imam 33l kappa, sasvim dovoljno mesta za sve i uvek gledam da mi budu iste težine odokativno naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan V-strom 650 8.830 € V-strom 1000 13.360 € V-strom 650 XT 9.430 € V-strom 1000 XT 13.950 € Za strom 250 cijena nije jos formirana. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Nadam se da smo se razumeli... Meni treba cena najnovijeg modela, za 2017...mislim da ga nema u prodaji još...Ove cijene sto sam pronasao pisu da su za modele 20017. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Hvala za info, nešto mi mala razlika u hiljadarci između "golog" i xt varijante Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krupni 5 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Čačak/Beograd Motocikl: Strom 1000 L5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi, U dilemi sam u pogledu velicine bocnih kofera, pokrenuh ovo pitanje u temi bocni koferi ali bolje da pitam medju nama koji vozimo stroma, neko je sigurno bio u slicnoj dilemi. Odlucio sam se za Kappa garda/Givi Trekker, nosac vec imam, ali nisam siguran da li upariti jedan 33l na strani gde je nosac siri zbog izduva, i jedan 46l na drugoj strani (vidjao sam ovakve kombinacije na Google-u) ili ici sa istim zapreminama na obe strane... Moje mišljenje:što se tiče estetike najlepše mu stoji 33l a što se tiče različitih zapremina ne znam kako bi se ponašali u vožnji pri obaranju motora kada su puni koferi(samim tim i različitih težina) odnosno da li bi motor bio stabilan... Ja imam 33l kappa, sasvim dovoljno mesta za sve i uvek gledam da mi budu iste težine odokativno naravno Jel se vozis solo ili u paru? Ja sam blizi da uzmem dva od 46, i top mi je 46 i to je sigurno dovoljno za mene i suvozacicu, e sad sta je lepse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se i sam i u paru... Ja imam 53l top kofer sa roštiljom odozgo i 33l bočne... Kada idem u paru potrebna još jedna torba na roštilju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krupni 5 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Čačak/Beograd Motocikl: Strom 1000 L5 Prijavi odgovor kao problematičan kapiram...ja bih da izbegnem rostilj ili torbu odozgo preko bocne pa neke gurtne, nego da sve bude unutra i zakljucano . Imas li sliku kako stoje ta dva 33l na motoru, da izvines, od pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan kapiram...ja bih da izbegnem rostilj ili torbu odozgo preko bocne pa neke gurtne, nego da sve bude unutra i zakljucano . Imas li sliku kako stoje ta dva 33l na motoru, da izvines, od pozadi Imam par slika, daj ostavi broj pp da ti pošaljem na viber pošto ne znam da izbacim slike ovde(još uvek) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan V-strom 650 8.830 € V-strom 1000 13.360 € V-strom 650 XT 9.430 € V-strom 1000 XT 13.950 € Za strom 250 cijena nije jos formirana. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Jel su cene iz eurosumara ili atile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Februar 3, 2017 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u prodaji tek u drugoj polovini godine za cene jos ne znaju...informacija od pre par dana. Tako su mi rekli u Eurosumaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je lep ovaj novi model ali mislim da je preskup, ali stvarno preskup... Pored ovih skoro 9000 evra treba ti još najmanje 1500 da ga dovedeš u "normalu", takođe ne mogu, koliko sam video, da se stavljaju obični bočni koferi već imaju svoje držače za iste tj rupe itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I najbolje je odmah uzeti xt varijantu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako budu ove cene naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixa_Gekon 2 Napisano Februar 17, 2017 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Apen 5 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona otvorena !:-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2600 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 1622 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna i od mene sa jučerašnje vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan "Da se ja pitam, ja bih proterao ovde autobus" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...