Milan PK 11 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan To je ovo u Brelima od 27-29.5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan To je ovo u Brelima od 27-29.5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da sredim 28.rado krecem..mada je do 1. bila rezervacija za hotel. Verovatno je posle toga privatna rezija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je kasno da kreneš 28 jer taj dan je glavno dešavanje,bar dan ranije.Smeštaja privatnog još uvek ima , mada potanko, treba već rezervisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da resim 28. onda bih mogao ceo vikend od 27 do 29. U komisiji sam na nekim skolskim ispitima pa ce biti malo...ako uspem da izdejstvujem zamenu eto me pa makar sator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 4, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Да ли може неко да ми наброји или фотографише састав комплета алата строма. Хвала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Maj 4, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Да ли може неко да ми наброји или фотографише састав комплета алата строма. Хвала http://www.vstrom.info/Smf/index.php?topic=11250.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 5, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Да ли може неко да ми наброји или фотографише састав комплета алата строма. Хвала http://www.vstrom.info/Smf/index.php?topic=11250.0 Хвала, велико хвала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano Maj 7, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi da sa nekim ko vozi stroma 650 uporedim moj motor i razmenimo iskustva. U mom gradu je samo jedan (moj) cak mislim da u celoj Toplici nema vise ni jedan. Ako neko iz moje okoline ima volju neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio bih ručke za kvačilo i kočnicu. Neka preporuka? Šta mislite o kratkim sa podešavanjem, npr. ovakvim ili dugačkim, takođe sa podešavanjem, npr. ovakvim? Da li su odgovarajuće obzirom na mikroprekidač kvačila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 12, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno napravljeno u Srbiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Maj 12, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Extra Koliko parinja? Jel se bira natpis? Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas fino izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 12, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Konacno napravljeno u Srbiji!Zašto tako malo informacija? Ko pravi? Koja cena? Koje opcije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2574 Napisano Maj 12, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2640 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio bih ručke za kvačilo i kočnicu. Neka preporuka? Šta mislite o kratkim sa podešavanjem, npr. ovakvim ili dugačkim, takođe sa podešavanjem, npr. ovakvim? Da li su odgovarajuće obzirom na mikroprekidač kvačila? Ja sam poručio za moju Suzanu i pasovalo je kao da su fabričke. Samo gledaj kad poručuješ da je navedeno da odgovaraju tvom tipu motora i mislim da neće biti problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 13, 2016 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Napravljeno u srbiji, za sada je cena 50 eura za inox verziju, 40 za plastificiranu. 063521586 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano Maj 13, 2016 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam merio potrošnju benzina. Pri brzinama do 90 km /h troši oko 3.7l. Prešao sam oko 400km pri ovoj brzini sa prijateljem koji je nov vozač pa smo vozili od 60km/h do nekoh 90-100km/h. Pri normalnoj vožnji i kad se prelazi 6000 obrtaja , dakle ide se i do 140 km/h strom troši izmedju 5-5,5l. Ako se cepa po auto putu i do 180km/h onda troši i do 8 l. Potrošnja ulja zavisi pre svega od visine obrtaja i od vrste ulja i marke ulja koja se u njega sipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Tema zamrla,vreme loše,slabo se vozi.Bar onda da nešto petljamo i montiramo.Kompletirao sam novo stromče što se tiče opreme,ostaje samo da se vozikamo i uživamo Evo ga u punoj opremi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 15, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svaka cast..Izgleda predobro...jos samo naslon kofera za suvozaca ako imas...da ne krivi ledja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Ne vidim fork brace ili to na novom Strom-u ne znači? Najviše mi se sviđa navigacija. Kakav je nosač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Lep! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svaka cast..Izgleda predobro...jos samo naslon kofera za suvozaca ako imas...da ne krivi ledja Hvala ....videćemo za naslon,namerno sam izmakao ploču unazad da bi suvozač imao više mesta...čini mi se da bi sa naslonom smanjio taj prostor... Odlično! Ne vidim fork brace ili to na novom Strom-u ne znači? Najviše mi se sviđa navigacija. Kakav je nosač? Hvala ..nisam stavio fork brace...možda stavim... Nosač sam nabavio preko NesaSt iz grčke,sa onog sajta...morao sam malo da ga prepravljam ali je ispalo ok... Lep! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 15, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Који програм користиш у навигацији? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je drugar instalirao Igo 8,super radi,zadovoljan sam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Maj 16, 2016 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koje su maglenke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...