Raša3 45 Napisano Maj 9 U prolazu, 79 postova Lokacija: Srem Motocikl: Vstrom 650 M5 Prijavi odgovor kao problematičan E da, nabiti čekićem, taj deo sam propustio...ja namotam toliko da rukom udje ali nije dovoljno za vibracije, pokušaću sutra i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10330 Napisano Ponedeljak u 19:57 Drug član, 3393 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dan se nerviram i psujem Eurosumar... Govna, a ne prodavci. Procurela mi vodena pumpa na velikom Stromu i hajde, u četvrtak im pošaljem mejl. Zaista, za dva sata stiže odgovor. Pogledajte odgovor na upit: Rezervni delovi Thu, May 21, 3:48 PM (4 days ago) to me Postovani, - 17470-02F10 semering 4030 din . - 09283-10005 semering 800 din. - 09262-10016 ležaj ne mozemo da se naruci - 17491-16G00 impeler 5243 DIN. Dakle, imaju tri od četiri dela, jeli tako? E, nije. Još mi kaže, onako kao normalno da oni nemaju ništa na stanju i da se sve poručuje. Još otvori moj mejl i kaže "pa piše da nemamo". Piše da nemate ležaj, ostalo znači da imate. "Eto, pogrešio sam". Vole jedan nesposobni, Mene je zeznuo jer sam mogao da tražim na drugoj strani, ovako računam da ću dobiti najbrže, da ne čekam poštu. Sad umesto da mi motor već sutra radi, ja ponovo tražim delove i čekam ih. Ako sve bude kako treba, do petka ću ga završiti, umesto sutra. A da mi to znači, znači mi. Još sam zapucao za BG po delove. Tu mi dođu jednu crvenu. Idioti jedni, lager rezervnih delova mora da postoji. Ne može da se radi posao ako nemate delove. Kao servisiraju motore? Ostaviš im motor i oni ga vrate za deset, dvadeset dana? Za pumpu gde cela zamena traje manje od dva sata, sa sve pranjem i čišćenjem deklova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2237 Napisano Ponedeljak u 20:52 Drug član, 933 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan To se lako reši preko naših madjara,opuštenije ,svetlosnu godinu brže, jeftinije...jbg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...