kole24 1181 Napisano Maj 18 Drug član, 611 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam izvuci oko 20 hiljada iz fabrickih pa sam ponovio pre 2 godine isti set u Eurosumaru i evo one su oko 22 hiljade na motoru i uskoro cu uzeti 3. set po redu. Meni se odlicno pokazala pa zato i ne menjam. Jel su u Eurosumaru bile "made in Japan"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 34 Napisano Maj 18 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, baneBP je napisao: Mislim da ti na 5000 obrtaja zazvoni rollbar a ne ralica. Kod vecine nas je isti problem sa tim Givi rollbarom. Valjda je problem na mestu gde se spajaju dva dela gde ide onaj metalni nastavak. Trebalo je namotati malo teflon trake pre sastavljanja ali jbga ja to tada nisam znao a i zalepio sam sarafe pa me sad mrzi da skidam sve ponovo. Jeste, probao sam ga danas, roll bar zatrese, u pravu si, hvala! Ima smisla, tu na spoju je samo ona jedna gumica a cev slobodna..i ja isto zalepih šrafove al probaću kad uhvatim slobodno da skinem pa probam sa teflonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1570 Napisano Maj 21 Drug član, 2037 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Lepa recenzija. Neko sa foruma? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1932 Napisano Maj 21 Drug član, 895 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa,ali olako priča da ubrizgavanje dobija druga generacija i to 2012,a druga izlazi 2011,i naravno i prva ima ubrizgavanje goriva,neke promene rama... Da dve svećice dobija 2012g (a dobija 2006 krajem godine provereno i abs isto)Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1981 Napisano Maj 21 Drug član, 958 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam seo na motor posle dva meseca, imao sam problem sa palcem na levoj nozi, plus ovo lose vreme... U medjuvremenu sam mu ugradio Givi skid plate umesto fabrickog i Givi rolbar, kao i nosace bocnih kofera i Air Flow vizir. Utisci su sledeci vizir radi posao za sve pare, ali kao da ima neku dioptriju i refleksiju svetla - efekat ogledala, sto mi po malo smeta. Videcu jos neki dan kako se ponasa pre konacne ocene. U svakom slucaju vozio 120 sa nosom na glavi, sve mirno i tiho. Ali bocni udari vetra su i dalje prisutni. Mislio sam da je to do retrovizora dok nisam pogledao ovu recenziju. Batica ih je promenio i opet se zali na istu stvar. Izgleda da to mora tako. Nego nesto drugo me je iznenadilo. Izgleda ds crash bar sa onim plastikama dodatno razbija vetar i skoro da se uopste ne oseca nigde na nogama, sto je odlicno. Pantalone mirne, ni da mrdnu. Koske i oodizaci kormana cekaju na montazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19595 Napisano Maj 21 Integrisan, 6020 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1769 Napisano Maj 21 Drug član, 1189 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Gile je napisao: Danas sam seo na motor posle dva meseca, imao sam problem sa palcem na levoj nozi, plus ovo lose vreme... U medjuvremenu sam mu ugradio Givi skid plate umesto fabrickog i Givi rolbar, kao i nosace bocnih kofera i Air Flow vizir. Utisci su sledeci vizir radi posao za sve pare, ali kao da ima neku dioptriju i refleksiju svetla - efekat ogledala, sto mi po malo smeta. Videcu jos neki dan kako se ponasa pre konacne ocene. U svakom slucaju vozio 120 sa nosom na glavi, sve mirno i tiho. Ali bocni udari vetra su i dalje prisutni. Mislio sam da je to do retrovizora dok nisam pogledao ovu recenziju. Batica ih je promenio i opet se zali na istu stvar. Izgleda da to mora tako. Nego nesto drugo me je iznenadilo. Izgleda ds crash bar sa onim plastikama dodatno razbija vetar i skoro da se uopste ne oseca nigde na nogama, sto je odlicno. Pantalone mirne, ni da mrdnu. Koske i oodizaci kormana cekaju na montazu. Ti "bocni" udari dolaze sa oklopa napred. Odbijaju se od telo i mogu praviti vrtlog, zavisi od jacine vetra. Ja sam menjao retrovizore, stavio i ekstendere ali kad ima vetra to je prisutno pri vecim brzinama(120+). Videces kad stavis podizace, imaces vetar i sa levog stitnika ruke po ocima. Ispruzi levu ruku i potrazi odakle ti dolazi vetar i videces o cemu pricam. Meni je to i jedina zamerka na ovom motoru. Sve zavisi od coveka do coveka i visine, kacige itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1966 Napisano Maj 21 Drug član, 1495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam seo na motor posle dva meseca, imao sam problem sa palcem na levoj nozi, plus ovo lose vreme... U medjuvremenu sam mu ugradio Givi skid plate umesto fabrickog i Givi rolbar, kao i nosace bocnih kofera i Air Flow vizir. Utisci su sledeci vizir radi posao za sve pare, ali kao da ima neku dioptriju i refleksiju svetla - efekat ogledala, sto mi po malo smeta. Videcu jos neki dan kako se ponasa pre konacne ocene. U svakom slucaju vozio 120 sa nosom na glavi, sve mirno i tiho. Ali bocni udari vetra su i dalje prisutni. Mislio sam da je to do retrovizora dok nisam pogledao ovu recenziju. Batica ih je promenio i opet se zali na istu stvar. Izgleda da to mora tako. Nego nesto drugo me je iznenadilo. Izgleda ds crash bar sa onim plastikama dodatno razbija vetar i skoro da se uopste ne oseca nigde na nogama, sto je odlicno. Pantalone mirne, ni da mrdnu. Koske i oodizaci kormana cekaju na montazu.Video sam da se žale na refleksiju, kažu da se problem rešava lepljenjem tamne, neprozirne folije u donjem delu vizira.Mene interesuje (zainteresovan za Airflow vizir)da li je ta refleksija prisutna u gornjem ili u donjem delu, pošto je vizir iz dva dela i koji je strom u pitanju, 650 ili 1000 i koje godište?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1981 Napisano Maj 22 Drug član, 958 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Gornji stelujuci deo pravi problem. Pokusacu sa podizanjem i spustanjem, mozda se nesto promeni. Mada cisto sumnjam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1966 Napisano Maj 22 Drug član, 1495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E i još nešto da pitam, da li je refleksija od sopstvenog fara ili od farova vozila koja dolaze u susret?I koji je Strom, 650 ili 1000?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1981 Napisano Maj 22 Drug član, 958 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, vidakn je napisao: E i još nešto da pitam, da li je refleksija od sopstvenog fara ili od farova vozila koja dolaze u susret? I koji je Strom, 650 ili 1000? Sent from my SM-A556B using Tapatalk Strom je 650, nov iz salona. Refleksija je od mog rezervoara, da ne verujes. Vidim ga u ogledalu. Plus mi malo pravi izoblicenje slike ispred. Cudno. Dodji da probas, nisi daleko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1966 Napisano Maj 22 Drug član, 1495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije mi teško da svrnem, jedino što je moj Strom 1000 2014. Pa ne znam koliko ima smisla jer su različiti modeli u pitanju, više bi mi značilo iskustvo nekoga ko poseduje hiljadarku. Ozbiljno sam zagrejan za Airflow ali mi se ne ispucavaju parice a da mi ne završava posao...Problem je manjak forumaša sa hiljadarkama i Airflow vizirima, izgleda da ja moram da probijem led, kupim pa šta mi bog da...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljaa 8 Napisano Maj 22 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki Gsxr 750 K7, Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi. Posle duzeg vremena vratio sam profil u zivot... Elem, pratim razne teme od prvog dana registracije, ucestvujem u akcijama ali dugo nisam to radio preko profila vec samo kao posetilac. Ovo je prva tema koju kometarisem jer zelim da podelim svoje iskustvo sa vama, nekome ce to sigurno dobro doci... Trenutno vozim V Stroma 650 XT, 2020. godiste, a vizir koji pominjete ( Givi AirFlow) sam kupio bas od kolege sa foruma koji je aktivan u ovoj temi, Rider000. Motor nemam dugo, svega 5 meseci i presao sam nekih 4000 km sa njim do sada, od toga jedna duza tura od 1500km. Sa fabrickim vizirom je bilo prilicno lose, vetar ubi sa svih strana, ja sam visok nekih 190 i nikako mi nije odgovaralo cak i na najvisoj poziciji. I onda kupujem pomenuti vizir jer sam citao na raznim forumima o njemu, uglavnom pohvale. Javlja se kolega Jovan u pravom trenutku, on za mene i ja za njega, i kupujem ga. Sa njim na motoru potpuno druga prica. Kod mene je montiran na najvisoj poziciji a ja onaj nastavak drzim negde na pola jer tako mi daje najbolji efekat. Em gledam preko njega, em najbolja zastita od vetra. Probao sam sve varijante, skroz dole kada ga postavim imam utisak kao da ga nemam, nema neke razlike u odnosu na fabricki, bar sam ja imao takav osecaj. Kada onaj nastavak podignem skroz gore isto mi ne odgovara, smeta mi za vidno polje, nekako na pola mi sece pogled pa mi to uzasno smeta, ni tamo ni ovamo, a pritom proizvodi neke cudne vibracije i zvukove, nije mi prijalo. Tako da ja drzim negde na pola nastavak, a sam vizir montirao na najvisoj poziciji na samom motoru. Komentarisao sam bas sa Rider000 o svemu tome i moj zakljucak je isti, da najvise dolazi od ispod, tu najvise osetim. Pre nekoliko dana sam probao i tanklock torbu i ne znam da li ima uticaj na smanjenjne udara vetra sa te strane, nisam mnogo presao u toj kombinaciji. Sto se tice refleksije to nisam iskusio do sada, nisam imao tih smetnji. Ja sam iz Kovina i ako je iko u blizini i dvoumi se oko vizira moze slobodno da dodje, proba i odluci, ja to nisam imao ali izgleda da nisam pogresio oko odabira. Ili bilo sta sto se tice samog motora, stojim na raspolaganju... Oprostite na poduzem odgovoru ali kontam da ce nekome dobro doci. Eto, toliko za ovo ukljucenje, studio.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1769 Napisano Maj 22 (promenjeno) Drug član, 1189 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam imao nikakav problem sa reflektovanjem svetla... Ovaj mi je daleko lepsi vizir, a zastita vetra je dobra, stavio sam stelujuce nosace. Jos koferi bocni i bombona. Promenio Maj 22 član Rider000 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1981 Napisano Maj 22 Drug član, 958 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti ovo radio? To je pitao Mujo Kultarda kad je radio u pit stopu... Ivan verovatno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1769 Napisano Maj 22 Drug član, 1189 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Dada Ivan. Iskopirao WRS Touring vizir u sustini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljaa 8 Napisano Maj 22 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki Gsxr 750 K7, Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Rider000 said: Ja nisam imao nikakav problem sa reflektovanjem svetla... Ovaj mi je daleko lepsi vizir, a zastita vetra je dobra, stavio sam stelujuce nosace. Jos koferi bocni i bombona. Da da, sad kacis slike motora a dok si imao onu lopatu sto si meni prodao, nista... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19595 Napisano Maj 22 Integrisan, 6020 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Rider000 said: Ja nisam imao nikakav problem sa reflektovanjem svetla... Ovaj mi je daleko lepsi vizir, a zastita vetra je dobra, stavio sam stelujuce nosace. Jos koferi bocni i bombona. Lep 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 524 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam dal se tripujem, ali minse čini da mi vetar dolazi sa donje strane od ruku. Vozim prvu generaciju 1000. Par puta sam pokušao da uvučem ruke (delovao sam blago ometeno), i deluje mi da je bilo bolje.Kao da vetar udara u predelu podlaktice i da se podiže ka kacigi. Ovaj od napred ne osećam sa Puig vizirom.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 24 U prolazu, 93 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ili ako neko ima rezervni potrazujem za test i častim,TPS senzor za DL1000 2006-to,sumnjam na njega ali nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1932 Napisano Maj 25 Drug član, 895 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugara u petak zezao K4 1000te ler, te saug mislio tps,na kraju loš akumulator bio.kad je nov stavio sve ok.Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1769 Napisano Maj 26 Drug član, 1189 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koji imate podizace kormana sa aliexpressa. @Gile znam da ti imas. SKIDAJTE !!! Danas montiramo kofere, drugar seda na motor, korman ode dole! Pojeo se čajnezium, moglo se izginuti! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1932 Napisano Maj 26 Drug član, 895 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi počeli masovno stavljati te podizače kao da je zakonom propisano,ne razumem al ajde ,a tek te kineske boflove...Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1946 Napisano Maj 26 Drug član, 2904 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To se doradi pri montaži. Ili vi to radite preko aplikacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1981 Napisano Maj 26 Drug član, 958 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Rider000 je napisao: Drugari koji imate podizace kormana sa aliexpressa. @Gile znam da ti imas. SKIDAJTE !!! Danas montiramo kofere, drugar seda na motor, korman ode dole! Pojeo se čajnezium, moglo se izginuti! U jbt. Kao u crtanom filmu. Jos neko mi rece da su mu oblaznuli srafovi, doduse na drugom motoru. Jos ih nisam montirao. Onda je bolje kupiti podignutiji korman i dobiti isti efektat. Hvala za informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...