ProMaster 11088 Napisano Maj 5 Drug član, 2080 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ogibljenje i VStrom650 Slatki ste.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1780 Napisano Maj 5 (promenjeno) Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ogibljenje jeste bazicno, teleskopsko ali za ono za sta je motor predvidjen radi posao odlicno, nista losije nije od motora u tom cenovnom rangu(Honda NC750X, NX500 npr). Klasicna prosuta prica po forumima(narocito ovom) kako motor ne koci, nema ogibljenje, a agregat preslab i dosadan, a porede ga sa duplo skupljim... Promenio Maj 5 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1580 Napisano Maj 5 Drug član, 2037 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ProMaster je napisao: Ogibljenje i VStrom650 Slatki ste.. Ima li Mona Liza podešavanja? Nema. Ima li Betovenova 9. simfonija podešavanja? Nema. Pa nema ni stromovo ogibljenje A Ima i ono - da strom Ima ful podešavanja ja bih ga podesio da bude baš ovakvo kakvo je sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1935 Napisano Maj 5 Drug član, 899 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Moj strom koči, probali i drugari što voze ktm 990smr,zx10r 05,e sad ne znam koje su pločice,zadnji amortizer nemaam zamerku,vile baš sabija snažno kočenje,imam par krugova fore da sabijem oprugu probacu.ide lepo za to što je namenjen,i agregat je paprika bar za Nc 12-25g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1780 Napisano Maj 5 (promenjeno) Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kocnica ne grize momentalno i onda vecina na prvu govori kako ne koci nikako, a ima isti zaustavni put kao i ostali motori iz klase(versys, nc...), kocnica je takva da zahteva da se stisne vise, kad se naviknes nemas problem, opet ne koci kao GS ali imas u vidu cime raspolazes... Fabricke plocice su sinter. Skoro sam bio parkiran pored NC 2024, po gabaritima je kao igracka spram Stroma. Ja sam Stroma zaobilazio dok nisam seo i provozao ga i odusevio se koliko je taj V twin ugladjen, vibracije pocnu da se primecuju tek od 7000rpm ili 140–150kmh pre toga je doslovno bez vibracija. Ja nemam nekih zamerki, sem te njegove cudne aerodinamike, skroz dobro i verno magare. Promenio Maj 5 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 464 Napisano Maj 5 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Unapred se izvinjavam za off, ali moze li neko da mi ostavi broj telefona naseg abart manijaka iz Zrenjanina? Treba mi njegova usluga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 765 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 znas li ti mozda da li se opruge zadnjeg amortizera na dl1000 i dl650 prve generacije razlikuju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2636 Napisano Maj 5 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma Najbolje pozvati kolege iz servisnog odeljenja pa videti sa njima.01128887310112888744 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1935 Napisano Maj 5 Drug član, 899 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Poruči nešto ovako i sigurno će biti boljeDosta info V-Strom (DL650): Suspension | ProCycle.us PROCYCLE.US 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1898 Napisano Maj 5 Drug član, 682 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Mrg motoshop Subotica počinje da prodaje K-Tech opruge. Daju odlične cene pa proverite i tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7123 Napisano Maj 8 Drug član, 2418 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 9/6/2024 at 1:58 PM, Simke023 said: Prešli smo sa LED sijalica ne LED lampe, ali ajde. Druže, ja poručio sa Temu-a. Izgledaju kao grom. Relej, osigurač, prekidač, različite dužine šrafova ta različite barove... Sve bilo oko 28 ojra. Pozdrav druže, da li imaš tačan link sa koga si naručio ove maglenke ? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 54 Napisano Maj 8 U prolazu, 33 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, živke said: Pozdrav druže, da li imaš tačan link sa koga si naručio ove maglenke ? Hvala. Nema više tog dobavljača. Otvorio na Temu porudżbinu ali me preusmerava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7123 Napisano Maj 8 Drug član, 2418 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jasno. Ja pokušao da nađem, ali sada se kreću od 45 eur pa na gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 54 Napisano Maj 8 U prolazu, 33 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, živke said: Pozdrav druže, da li imaš tačan link sa koga si naručio ove maglenke ? Hvala. Pogledaj ove https://share.temu.com/DymBq7ivXeA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7123 Napisano Maj 8 Drug član, 2418 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, hoću baš kao tvoje. Sve su one slične, ali velike su razlike u detaljima. Hoću neke proverene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1780 Napisano Maj 8 Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su vam trajale fabricke Bridgestone A40 gume? Ja sam na 6500km, prednja je maltene kao nova, zadnja se malo poravnala po sredini zbog dosta ravnice ali idalje deluje ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 387 Napisano Maj 9 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Zavisi od opterećenja i načina vožnje. Meni su izdržale 4 godine i 23k km. Poslednjih 3k km sam osetio da slabije drže prilikom vožnje po kiši i u krivinama dok se dobro ne zagreju. Pravo stanje gume se videlo pri zameni. Jedva smo skinuli gume jer su se totalno skamenile oko ruba felne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1780 Napisano Maj 9 Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Skroz korektne su ove A40, kontam da cu ih zameniti sa A41 kad dodje do zamene i to je to. A41 je noviji model, bolji grip po mokrom i hladnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 34 Napisano Maj 10 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, kada ste postavljali ralicu i crash bar na vstrom 650, da li ste dotezali na neku meru ili otprilike? I da li ste koristili one metal lock lepkove za navoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1780 Napisano Maj 10 Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ima to negde na sajtu da se iskopa. Crash barovi obicno idu na oko 50-65nm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 34 Napisano Maj 11 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Rider000 je napisao: Ima to negde na sajtu da se iskopa. Crash barovi obicno idu na oko 50-65nm Hvala na odgovoru, ja sam otprilike zategao, normalno bez nekih poluga. Crash bar je okej medjutim Givi metalna ralica malo zazvoni na oko 5000 obrtaja. Nije strasno, mozda negde jos koju gumicu da dodam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1780 Napisano Maj 11 Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Raša3Da mozes slobodno dodati. Stromu je rezonanca tacno na 5k obrtaja zato i zvoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1315 Napisano Maj 18 Drug član, 938 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/8/2025 at 4:46 PM, Rider000 said: Koliko su vam trajale fabricke Bridgestone A40 gume? Ja sam na 6500km, prednja je maltene kao nova, zadnja se malo poravnala po sredini zbog dosta ravnice ali idalje deluje ok. Uspeo sam izvuci oko 20 hiljada iz fabrickih pa sam ponovio pre 2 godine isti set u Eurosumaru i evo one su oko 22 hiljade na motoru i uskoro cu uzeti 3. set po redu. Meni se odlicno pokazala pa zato i ne menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1315 Napisano Maj 18 Drug član, 938 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/11/2025 at 3:23 PM, Raša3 said: Hvala na odgovoru, ja sam otprilike zategao, normalno bez nekih poluga. Crash bar je okej medjutim Givi metalna ralica malo zazvoni na oko 5000 obrtaja. Nije strasno, mozda negde jos koju gumicu da dodam? Mislim da ti na 5000 obrtaja zazvoni rollbar a ne ralica. Kod vecine nas je isti problem sa tim Givi rollbarom. Valjda je problem na mestu gde se spajaju dva dela gde ide onaj metalni nastavak. Trebalo je namotati malo teflon trake pre sastavljanja ali jbga ja to tada nisam znao a i zalepio sam sarafe pa me sad mrzi da skidam sve ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1780 Napisano Maj 18 Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, baneBP je napisao: Uspeo sam izvuci oko 20 hiljada iz fabrickih pa sam ponovio pre 2 godine isti set u Eurosumaru i evo one su oko 22 hiljade na motoru i uskoro cu uzeti 3. set po redu. Meni se odlicno pokazala pa zato i ne menjam. To je bas bas dosta. Doduse zavisi i kako se vozi, da li po ravnom, da li agresivnije, da li samo kratke voznje itd... Trebalo bi onda da izgura bar jos ovoliko. Onda bi ih menjao za A41, sve isto samo jos bolja malo, mladji model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...