Predator016 1139 Napisano Septembar 2 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od vas spuštao stroma mk1 sa onim koskama pozadi? Voleo bih da odradim to, jer mi je ovako na granici udobnosti, malo mi fali da sa obe noge stupim na asfalt kad sam sam. Sa suvozačem već mogu, pa cenim da bi mi par cm taman dobrodošlo. Pitanje je da li se dobija nešto s tim koskama, ustvari da li je i u praksi motor niži za 2-3 cm na sedištu? Da li je tu nešto nategnuto, zbog opruge i vešanja pozadi, ili se jednostavno skinu stare i samo ušrafe nove? Menjao bih sam, pa da znam šta me čeka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 2 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Predator016 je napisao: Da li je neko od vas spuštao stroma mk1 sa onim koskama pozadi? Voleo bih da odradim to, jer mi je ovako na granici udobnosti, malo mi fali da sa obe noge stupim na asfalt kad sam sam. Sa suvozačem već mogu, pa cenim da bi mi par cm taman dobrodošlo. Pitanje je da li se dobija nešto s tim koskama, ustvari da li je i u praksi motor niži za 2-3 cm na sedištu? Da li je tu nešto nategnuto, zbog opruge i vešanja pozadi, ili se jednostavno skinu stare i samo ušrafe nove? Menjao bih sam, pa da znam šta me čeka... Пријатељу, у овој теми има неколико десетина објава везаних за твоју дилему. Полагано крени једну по једну страну да читаш или евентуално да користиш опцију претраге. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano Septembar 2 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Septembar 3 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan divan snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Septembar 3 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta servis stroma 650 koji se radi na 6000km u eurosumaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihpredrag 5 Napisano Septembar 3 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta servis stroma 650 koji se radi na 6000km u eurosumaru?Meni su u maju naplatili 10.290 din, sipali Ipone KatanaПослато са SM-A145R помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6018 Napisano Septembar 3 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 9. 2024. at 14:00, Predator016 je napisao: Da li je neko od vas spuštao stroma mk1 sa onim koskama pozadi? Voleo bih da odradim to, jer mi je ovako na granici udobnosti, malo mi fali da sa obe noge stupim na asfalt kad sam sam. Sa suvozačem već mogu, pa cenim da bi mi par cm taman dobrodošlo. Pitanje je da li se dobija nešto s tim koskama, ustvari da li je i u praksi motor niži za 2-3 cm na sedištu? Da li je tu nešto nategnuto, zbog opruge i vešanja pozadi, ili se jednostavno skinu stare i samo ušrafe nove? Menjao bih sam, pa da znam šta me čeka... Da ne prevrces celu temu,ja sam sa koskama duzim 1 cm dobija se na repu 3 cm nizi,na sedistu sa pola stopala staje se na zemlju celim stopalom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 4 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan E то ми је важно, таман ми толико и треба... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1211 Napisano Septembar 5 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Drugari stromtroop-eri, je l ubacivao ko LED sijalice u Stroma 2017+ i koje? Ne znam jesu ove sa aliexpressa cemu: https://a.aliexpress.com/_Eusm7Ot Idu H7 kratko,H9 dugo i T10 pozicija. Imamo li mozda viber grupu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano Septembar 5 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam danas i ja jednog Storma, 2023., nekih 40ak km, utisci su mi pomesani. Menjac fenomenalan, mek, tih, milina. Motor skoro pa necujan (ovo poredim sve sa Versysom kojeg vozim). Sediste malo tvrdje, opet dovoljno siroko i udobno. Vibracija skoro da nema nikakvih. Lepo poteze, ali ravnomerno, ne cupa ruke ni u jednom trenutku. Polozaj sedenja blago povijen napred, cudna mi je nekako pozicija kormana. Zastita od vetra jako losa, ali to se da popraviti. Da li bih ga kupio? Tek sad ne znam. Ugladjeniji od Versysa puta tri, ali nekako bez karaktera, Versys mi je dosta drskiji na gasu i agresivniji u krivini, i ako se dere ko magarac i menjac zna da mu se cuje u nizim brzinama. Napravismo pauzu u 555, neki momci sedeli pored nas i jedan od njih ima novog Transalpa. Seo sam i na njega, e to je vec druga prica. Dosta ozbiljniji motor u svakom pogledu.Ali jos 50% na cenu Stroma. Sve u svemu, u tim parama Strom sigurno vredi svaki evro, jedino sto ja ne znam da li ce me smoriti na duze staze i u jos sam vecoj dilemi sta da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1211 Napisano Septembar 5 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @GileJa sam posle Afrike trazio nesto manje kubikaze ne ispod 600ccm, isprobao par motora od 650-800ccm, od svih Strom mi je legao najbolje. Givi Airflow vizir(100eur), resava sav buffeting i buku, milina za voziti. E sad ovo sto nema karakter, sta znam, ja nisam Rossi, vozim da uzivam i odmorim mozak, dovoljno mi je stresa ne treba mi jos adrenalinsko upucavanje svaki put kad sednem na motor... Ugladjeniji je i od Afrike, jer je V twin 90°, po dizajnu ima perfektan primarni balans. Vibracije ne nadjoh nigde(nisam prelazio 7k obrtaja, mozda ih posle ima blizu crvene zone, gde se retko i zalazi sa ovakvim motorom realno) Polozaj ruku za kormanom jeste cudan jer je korman dosta napred, to se da resiti podizanjem kormana oko 2cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Septembar 6 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Rider000 said: Drugari stromtroop-eri, je l ubacivao ko LED sijalice u Stroma 2017+ i koje? Ubacivane neke iz nekog kompleta sa ali ekspresa. U 4 Stromica smo ubacili. Dugo i pozicija rade super na svim. Kratko na 2 je super, na 2 je ocajnije od halogenke. Moj pripada ovoj drugoj grupi, pa sam uzeo Philips-ovu moto H7 pa je sada ok svetlo. Videcemo samo kolko ce trajati. Takodje preporuka za maglenke koje je saxi podelio par strana unazad. Rade ekstra. Svi me vide (i pomisle da je gs ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1211 Napisano Septembar 6 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Te maglenke vec porucene, stizu. Imao sam ih i na CB500X, kontao sam da su bezveze ali reko nek budem bar uocljivi, kad one sijaju bolje nego fabricki LED far, ne znam kako sam vozio nocu do tada bez njih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Septembar 6 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, maxx je napisao: Takodje preporuka za maglenke koje je saxi podelio par strana unazad. Rade ekstra. Svi me vide (i pomisle da je gs ) Može li pomoć , ne mogu da nadjem gde je podelio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMartinovic 65 Napisano Septembar 6 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može li pomoć , ne mogu da nadjem gde je podelio.Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €103.55 | Motorcycle Front Fog Light Led Driving Lights Parts For BMW R1200GS R 1200 GS Adventure LC 2014 2015 2016https://a.aliexpress.com/_EzoUIAz 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Septembar 6 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Prešli smo sa LED sijalica ne LED lampe, ali ajde. Druže, ja poručio sa Temu-a. Izgledaju kao grom. Relej, osigurač, prekidač, različite dužine šrafova ta različite barove... Sve bilo oko 28 ojra. Promenio Septembar 6 član Simke023 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Septembar 6 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste povezivali ove maglenke? Direktno na akumulator ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano Septembar 6 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje - na Stromu kog sam juce probao na plocici koja je na ramu pise 35 kW? A drugar koji je vlasnik tvrdi da ima 70 konja i ne zna zasto to pise na plocici, nije ni obracao paznju. U cemu je caka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Septembar 6 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, bopk said: Kako ste povezivali ove maglenke? Direktno na akumulator ili ne? Pozdrav, Direktno na akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1211 Napisano Septembar 6 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nije to bas najsrecnije resenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 6 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje - na Stromu kog sam juce probao na plocici koja je na ramu pise 35 kW? A drugar koji je vlasnik tvrdi da ima 70 konja i ne zna zasto to pise na plocici, nije ni obracao paznju. U cemu je caka?Može da se smanji na 35kW. To je druga homologacija. Da bi bio siguran koliko snage ima pogledajte COC. Koje je godište motor? Postoje Stromovi iz fabrike koji su dolazili sa 35kW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1456 Napisano Septembar 6 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan 2023. U saobracajnoj pise 46 ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8357 Napisano Septembar 6 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Simke023 je napisao: Pozdrav, Direktno na akumulator. Pozdrav, Prepravi to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Septembar 6 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste povezivali ove maglenke? Direktno na akumulator ili ne?Povezivao sam razne motore, i moje i tuđe, hoću da kažem razni električari su ih radili, meni Arakis konkretno i niko ih nije direktno na akumulator stavljao, razloga je puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Septembar 6 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, saxi said: 5 hours ago, bopk said: Kako ste povezivali ove maglenke? Direktno na akumulator ili ne? Povezivao sam razne motore, i moje i tuđe, hoću da kažem razni električari su ih radili, meni Arakis konkretno i niko ih nije direktno na akumulator stavljao, razloga je puno. Hvala drugari. Kako bi bilo najbolje da vežem? Neka šema? Ili da vozim kod električara ? Vidim da će @abarth_maniac morati da odradi Promenio Septembar 6 član Simke023 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...