Stefan_kv 56 Napisano Octobar 7, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu i Vaš motor nego mi izlazi iz okvira finansija a vidim da je fiksna cena… Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad na onog staviš rol bar,forkbrac,podizače kormana... izaće više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Izaći će... Ali izlazi i kilometraža, zar ne?Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Octobar 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može i moj imati onoliko kilometara na satu bez problema isto kao i taj.Mada je moguće i da je bolji što će neko pregledom utvrditi Promenio Octobar 7, 2021 član JevtaNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan A može i 25.000Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 7, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraža mi nije presudna pogotovu kod stroma. Ovaj motor je uvezen sa 32k sto ne znaci da možda nije “motan” pre uvoza. U suštini niko ne može da garantuje km ako nije kupljen u SRB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Bitan je celokupan dojam, da li je održavan i ostalo... i kako je održavan...Jevtin bi bio top za 3700 ali da je kao sa slika, u Full paketu...Ja samo moje mišljenje dajem, niko da se ne ljuti...Naravno, svako za svoje novce bira šta će...Evo ja ću moj V-Strom 2014ta DL 1000 u Adventure paketu dati u ponudi Jevti da je u Full opremi njegov + 5000 evra... Kaže oće menja za veći... Imam i ja magare za (trku) ponuditiSent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 7, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam da je Jevtin u top stanju zato sam pitao za informaciju ovog drugog .Ali da sačekamo odgovor na ponudu, možda imamo dogovor na pomolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Jevta je čovek, iako je Novosađanin.. malo će on da popusti i eto vas. Realno nikad ne bih uzimao motor iz uvoza, kad za "iste" pare imam ovako primerak na domaće table, još sa foruma, još sa boljom opremom, još nije navodno prelazio 2000 godišnje..Neka me Stromdzije isprave od 2007. Ili 2006. Je sa 2 svečke po cilindru, primetno je lepši za vožnju taj, pri malim brzinama.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da razlika je u modelu 2006 i 2007.Moj moram da priznam nije u stanju kako je bio fazer nešto mi se ne da da ga lickam.Mehanički je top ali nešto mi leži da bude malo prljav tako mi i sa autom u zadnje vreme.Ja u oglasu ne pišem kada je šta rađeno pošto sve radim kada dođe vreme ranije nema potrebe.Ja sam ovog birao po oglasima preko i tako uvezao imam nešto papirnih dokaza o tome.Znam da bi kada ide sa svom opremom ova cena bila top ali ne idu bočni koferi i nosači u toj ceni,i opet je među povoljnijim u oglasima. Svako ko dođe da ga pogleda i pogleda neke druge daće svoj sud meni i svima ostalima slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Octobar 7, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, nafetS je napisao: to su oni od 22l ? Jel ima neko sliku kako mu stoje oni e360, oni su oooogromni? Na netu nisam baš našao neki ugao da mi realno približi stanje stvari, kad vidim kofer uživo, izgleda mi mnogo veće.. Slika sa interweba Na mom proslom motoru su bili Givi Trekker 33 lit 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, TAZZ je napisao: Bitan je celokupan dojam, da li je održavan i ostalo... i kako je održavan... Jevtin bi bio top za 3700 ali da je kao sa slika, u Full paketu... Ja samo moje mišljenje dajem, niko da se ne ljuti... Naravno, svako za svoje novce bira šta će... Evo ja ću moj V-Strom 2014ta DL 1000 u Adventure paketu dati u ponudi Jevti da je u Full opremi njegov + 5000 evra... Kaže oće menja za veći... Imam i ja magare za (trku) ponuditi Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk Taj 1000 adv mi je visok pa ga ne razmatram.Ja bi DL 1000 2004-2008 ili Versys 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 180... Top mi je... Sa fabričkim sedištem.Ako si ispod 175, definitivno je visok, čak možda i sa spuštenim sedištem.Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 176 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Octobar 7, 2021 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, sinisa66 je napisao: Drugari, juce kupio u Motolandu bocne kofere za Stromica... Cena 16k Kappa a 17k Givi za par (mislim da nema nista povoljnije) Evo kako izgledaju namesteni pa ako nekog interesuje Koliko su koštali nosači bočnih ,kao i gde ste ih kupili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 8, 2021 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 174 ali nosim cipele sa većim đonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 8, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, DuleTs said: Koliko su koštali nosači bočnih ,kao i gde ste ih kupili? Radio Seba i bili su mislim 100 evrica...plastificirano,,,sve ukupno vrh je covek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja do sad se sprdao bez pokrića ovde u temi. Sviđa mi se vesela ekipica Ovako, kad sam krenuo sa ovih "hobijem", jurio sam malog stroma i samo malog stroma, zalepio se. Polovno, nešto nije bilo na leto na forumu u ponudi, par puta mi je neko pomogao sa oglasom (poznat motor ili vidi se nešto sa slika) i na kraju završim na maloj diverziji, od kolege drugar prodavao, dobio dete i ne vozi više... Slatko ubih 15k za, evo, godinu dana, još ove godine nisam vozio ni približno što sam planirao i.... (drum roll, please) mašina za proizvodnju sreće: Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Juče se Atila vraćao sa puta, pokupio me u NS i pravac Horgoš. Mali strom je sad u garaži, sad sam punopravan član "sekte", posle 135km, baš se lepo vozi, brzo sam se "navikao". Kilažom su isti, ali na stromu je malo više i šire sedište, mini srčani udar kad stanem i pružim nogu, a nema tla ispod. Još kažu sreća prati hrabre, po ovom vremenu, nigde kiša, samo mokar put, pa sam ga uprasio i morao odmah na pušku, šta je blata bilo ispod blatobrana, a offroad nisam video. Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Elem, pisalo se ovde nebrojeno puta, Atilu sam toliko davio, premišljao se šta oću, samo su 2 stvari bile fixne, mali strom sa alu felnom i mora da bude crveni (koji se više ne proizvodi, krenula je my2022, druge kolor šeme). Čovek stvarno, i strpljiv i rad da se iscima, svaka preporuka! 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Momčino!!!!Nek je srećno i berićetno!!!Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Octobar 11, 2021 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Puno srecnih i sigurnih kilometara Pa gde nadje blato? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan na magistralnom putu, kako gde? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan StefiiiicEe, neka je sa srećom.. Drago mi je da si bio pametan i kupio nov, a ne NOV NOV NOV CH CH CH Sent from my SM-N975F using Tapatalk 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 11, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan StefiiiicEe, neka je sa srećom.. Drago mi je da si bio pametan i kupio nov, a ne NOV NOV NOV CH CH CH Sent from my SM-N975F using TapatalkNov nov!! (15god star) nek je sa srecom kolegi Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ekipa! @ProMaster, ime moje, za te pare sam mogao gs 1200 iz Ch, al me ubedili mangupi da je japanac japanac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...