Gastrorider 260 Napisano Octobar 1, 2020 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Sjedi i probaj, meni je sa 174 taman. Moze da se spusti na gumice od sjedista jedan ili dva cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih kupovao nov motor, barem ne prvi.. nisam siguran da ce mi leći kako.treba. Svakako cu morati da sednem i probam neki... U teoriji mi se bas svidja, iščitao sam dosta o.njemu, mislim da bi legao fantastično,jedino su gabariti mogući problem...Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Mili.. Sve se može kad se hoće... Nemoj tražiti izgovore.. Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12516 Napisano Octobar 1, 2020 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve OK dok ne staneš iznad neke uvale ili rupe. Najgore što možeš jeste da kupiš motocikl koji ne možeš da kontrolišeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6024 Napisano Octobar 1, 2020 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taze kupio stroma 650,175/80 i to je gornja granica,da je 2 cm vislji ne bi valjalo.kao sto rece Alekre morao bih dobro da pazim kad hocu da se zaustavim Prenos Lazarevac-Valjevo me kostao 1440 dinara notar + 6000 sve ostalo u agenciji,samo sam otisao u sup po tablicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 2, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jasno. Nece na silu. Koliko god da mi se svidja, neće da ide. Mozda kad porastem jos malo...Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 2, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak se vraćam frezi ili banditu..jos samo da nadjem dobar primerak.. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Predator016 je napisao: Ipak se vraćam frezi ili banditu..jos samo da nadjem dobar primerak.. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 'Ајде сутра за НС на Мишелук па ћемо наћи нешто одговарајуће. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 4, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga zahvati mene Juce mi se mali Strom u voznji dva puta ugasio, bez ikakve naznake da se to moze desiti i ostao je bez struje. Nakon toga pozvao sam @Arakis i dobio info da mogu ocekivati da ce uskoro skroz da se ugasi i da potrazim parking mjesto sto sam i ucinio. Ono sto je rekao to se i desilo. Ugasio se skroz. Sve se to desilo u Vrscu. Sreca imam poznanika i drugara svuda pa mi je Milos @ws_woolf pomogao da nadjem prevoz do Beograda. Motor je sad u garazi i ceka specijalisticki pregled. Dal su namotaji, dal je nesto drugo, dal je nesto trece pokazace pregled. Zimski period polako stize, ima vremena da porljeca da se sredi sve i da se spremi za novu sezonu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Po istom scenariju pre ihaaj godina su mi stradali namotaji. To je boljka kod malih Stromova koja te izbaci iz stroja ali se lako i za relativno sitne novce sređuje.Znalci I moto stručnjaci zagovaraju teoriju da nivo ulja mora biti bliže gornjoj granici, jer se namotaji kupaju u ulju i ako ga je manje, lakše dolazi do pregrevanja i spaljivanja namotaja u statoru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 4, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan @saxi kod mene je nivo ulja vazda bio blize gornjoj granici. To su mi od starta savjetovali. Meni je najgore sto ne znam kakva je simpomatika stradanja namotaja. Da li nesto moze da da naznaku da se to kvari? Opet kazem, sreca pa mi je ovaj forum pomogao da upoznam dobre ljude pa uz njihovu pomoc lakse rjesavam probleme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 4, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes znati da li se namotaji "kvare" ili ne, jedino ako ugradis mali digitalni voltmetar videces da napon u instalaciji pada vremenom. To i dalje ne precizira kvar, moze biti problem u namotajima, magnetima unutar zvona, regler ali i u konektorima... Uglavnom, cim se napon punjenja razlikuje od nominalnog, odmah sokoćalo "na kanal" da se vidi uzrok. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Octobar 4, 2020 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zakaci drugi akumulator druze pa vidi imas li "kontakt"... Kada se tako nesto desi (izgubis svu struju) a kraj puta si uvek prvo proveri glavni osigurac! I ako deluje "zdravo" mozda to nije... Benigne stvari prvo... Skoro je drugar na CBF600 hondi ostao bez struje, svasta su "tipovali" a los kontakt je bio. P.S. Ako bude sa novim akumulatorom "struje" na tabli znaci da nije osigurac.. Vec regler, namotaji ili nesto trece jbg... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis je sve objasnio. Kod mene su se sprzili namotaji jer sam proteklih dana orcao sa motorima znatno veće kubikaze okolo naokolo po Evropi, Sneška sam terao kao bez duše da bih tempo ispratio, ulje sam dolivao ali iskreno ne baš revnosno.Kad sam definitivno ostao bez napajanja, pokušali smo na gurku, ali jok, pozvao Gagija iz Balosave koji mi je rekao da ne trošimo snagu džabe.Zahvaljujući forumu i društvu, pojavio se spasioc,@pit iz Niša sa društvom, odšlepaše me do prvog mesta, kupiše nov mali akumulator za Yuga I nekoliko metara kabla , isčupaše svetla, isprazniše Maxiu I tu štaviše akumulator koji su spojili sa žicom ispod sedišta i rekli ovako možeš i do Zagreba Stigao do Beograda i hvala im beskrajno na nesebičnoj i stručnoj pomoći 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Octobar 4, 2020 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Postujem i uvazavam Arakisovo misljenje, dosta sam od njega citajuci i naucio! Probao sam reci sta se moze (moze se i dosta vise al ajd" ) uraditi kraj puta... Znaci ako crkne sijalica, ne sumnjati odmah na namotaje i zvati slep, vec, za pocetak zameniti sijalicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ja problem sa potpunim gubitkom sruje ne toliko davno.Prvo mi se u voznji na momenat ugasio, i ponovo vratio u život u sekundi, primetio sam da mi se sat restartovao. Onda mi se posle par minuta potpuno ugasio i bio je potpuno mrtav, znaci bez struje skroz, nista ne reaguje.Problem je bio zaprljani pin na releju paljenja ispod sedista, preko god i prolazi sva struja sa akumulatora. Sto je dalje dovelo do grejanja instalacije i topljenja konektora na pinu. Zamenio sam konektor i resio problem.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga zahvati mene Juce mi se mali Strom u voznji dva puta ugasio, bez ikakve naznake da se to moze desiti i ostao je bez struje. Nakon toga pozvao sam @Arakis i dobio info da mogu ocekivati da ce uskoro skroz da se ugasi i da potrazim parking mjesto sto sam i ucinio. Ono sto je rekao to se i desilo. Ugasio se skroz. Sve se to desilo u Vrscu. Sreca imam poznanika i drugara svuda pa mi je Milos @ws_woolf pomogao da nadjem prevoz do Beograda. Motor je sad u garazi i ceka specijalisticki pregled. Dal su namotaji, dal je nesto drugo, dal je nesto trece pokazace pregled. Zimski period polako stize, ima vremena da porljeca da se sredi sve i da se spremi za novu sezonu Kad se gasio, jer ostajao potpuno bez struje, ili je postepeno gubio napon? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 4, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krmco je napisao: Kad se gasio, jer ostajao potpuno bez struje, ili je postepeno gubio napon? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Potpuno ostao bez struje. Prvi i drugi put je upalio posle minut a treci put vise nije upalio. Sreca tad sam vec bio na parkingu i nisam bio ugorzen od strane saobracaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj relej pored akumulator,@Nenadbg88 je imao slične simptome na svom motoru kad smo išli za albaniju.Od starog konektora ostali malo pocrneli pinovi.Izvuci taj konektor i pogledaj dal nije počeo da se topiPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Napisa ja situaciju par postova gore.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daredzoni 35 Napisano Octobar 6, 2020 U prolazu, 9 postova Motocikl: Honda Africa Twin Adventure Sports CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se upišem u temu konačno, posle duže vremena čitanja... Kupljen Strom 650 2007. godište u Vršcu, dosta dodatne opreme, imam i bočne kofere. Najviše mi se sviđa auspuh Dragon hexagonal, čuje se fenomenalno. U nedelju je bila vožnja po BG-u, Ada, Košutnjak itd. Evo i kratki snimak 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago 18 Napisano Octobar 7, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Susuki V-STROM 1050XT Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Hteo bi da se zahvalim svima vama koji su mi pomogli u donosenju odluke za kupovinu novog stroma 1050. Citao sam mnogo o novome stromu pa i ovde sam nasao neke korisne informacije koje su uticale na moj izbor. Znaci posle 70.000km na mali strom (2010) presao sam na 1050, razlika je nebo i zemlja. Provozao sam od prijatelja i novu AFRIKU, KTM 1090, GS 1250...... Ali kupovinom novog v-stoma 1050 dobio sam mnogo vise nego sto sam ocekivao. I verujte mi uopste i u nicemu ne zaostaje kod ovih sto sam spomenuo. Cak sto vise upravljivost i stabilnost je nesto neverovatno uskladjeno, a kocnice su fantasticne, koci se vrlo brzo, lako, stabilno i sigurno. Jos jednom hvala svima.....ako nekog nesto interesuje neka pita, a za par dana pustaju granicu sa Srbijom bez kovit testa pa ako je neko za druzbu i blizu Makedonije , dog ima jos nekoliko toplih dana neka dodje u Kumanovo da provoza motor i da se uveri u svemu sto sam napisao, a posle popijemo neku rakijicu. POZDRAV !!! 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 7, 2020 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, gago je napisao: Zdravo Hteo bi da se zahvalim svima vama koji su mi pomogli u donosenju odluke za kupovinu novog stroma 1050. Citao sam mnogo o novome stromu pa i ovde sam nasao neke korisne informacije koje su uticale na moj izbor. Znaci posle 70.000km na mali strom (2010) presao sam na 1050, razlika je nebo i zemlja. Provozao sam od prijatelja i novu AFRIKU, KTM 1090, GS 1250...... Ali kupovinom novog v-stoma 1050 dobio sam mnogo vise nego sto sam ocekivao. I verujte mi uopste i u nicemu ne zaostaje kod ovih sto sam spomenuo. Cak sto vise upravljivost i stabilnost je nesto neverovatno uskladjeno, a kocnice su fantasticne, koci se vrlo brzo, lako, stabilno i sigurno. Jos jednom hvala svima.....ako nekog nesto interesuje neka pita, a za par dana pustaju granicu sa Srbijom bez kovit testa pa ako je neko za druzbu i blizu Makedonije , dog ima jos nekoliko toplih dana neka dodje u Kumanovo da provoza motor i da se uveri u svemu sto sam napisao, a posle popijemo neku rakijicu. POZDRAV !!! Na tvojim slikama izgleda 5 puta bolje i lepše nego što ga oni koji ga prodaju prikazuju Ja sam taj koji se lomi sta uzeti,manji ili veći.10 i vise godina vozio vfr 750 i 800 Za veceg mi je glavna prepreka novac,baaas je dosta skuplji od manjeg,a prateci forume,vidim da sa malim bez ikakvih problema prave put oko sveta, za sta meni i treba motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Hteo bi da se zahvalim svima vama koji su mi pomogli u donosenju odluke za kupovinu novog stroma 1050. Citao sam mnogo o novome stromu pa i ovde sam nasao neke korisne informacije koje su uticale na moj izbor. Znaci posle 70.000km na mali strom (2010) presao sam na 1050, razlika je nebo i zemlja. Provozao sam od prijatelja i novu AFRIKU, KTM 1090, GS 1250...... Ali kupovinom novog v-stoma 1050 dobio sam mnogo vise nego sto sam ocekivao. I verujte mi uopste i u nicemu ne zaostaje kod ovih sto sam spomenuo. Cak sto vise upravljivost i stabilnost je nesto neverovatno uskladjeno, a kocnice su fantasticne, koci se vrlo brzo, lako, stabilno i sigurno. Jos jednom hvala svima.....ako nekog nesto interesuje neka pita, a za par dana pustaju granicu sa Srbijom bez kovit testa pa ako je neko za druzbu i blizu Makedonije , dog ima jos nekoliko toplih dana neka dodje u Kumanovo da provoza motor i da se uveri u svemu sto sam napisao, a posle popijemo neku rakijicu. POZDRAV !!! Sa srećom...Ja bi mooožda trebao do Serafimovskog... Da mi sredi korpu na DL1000Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Octobar 7, 2020 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, gago je napisao: Zdravo Hteo bi da se zahvalim svima vama koji su mi pomogli u donosenju odluke za kupovinu novog stroma 1050. Citao sam mnogo o novome stromu pa i ovde sam nasao neke korisne informacije koje su uticale na moj izbor. Znaci posle 70.000km na mali strom (2010) presao sam na 1050, razlika je nebo i zemlja. Provozao sam od prijatelja i novu AFRIKU, KTM 1090, GS 1250...... Ali kupovinom novog v-stoma 1050 dobio sam mnogo vise nego sto sam ocekivao. I verujte mi uopste i u nicemu ne zaostaje kod ovih sto sam spomenuo. Cak sto vise upravljivost i stabilnost je nesto neverovatno uskladjeno, a kocnice su fantasticne, koci se vrlo brzo, lako, stabilno i sigurno. Jos jednom hvala svima.....ako nekog nesto interesuje neka pita, a za par dana pustaju granicu sa Srbijom bez kovit testa pa ako je neko za druzbu i blizu Makedonije , dog ima jos nekoliko toplih dana neka dodje u Kumanovo da provoza motor i da se uveri u svemu sto sam napisao, a posle popijemo neku rakijicu. POZDRAV !!! U zdravlju i sa srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...