Nenadbg88 1517 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja ocima ne mogu da vidim ove bišone. To laje kao na baterije!Sent from my SM-A202F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Jul 22, 2020 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.7.2020. at 20:51, sinisa66 je napisao: Za sve ima prvi put.Kofer je dizajniran za kucne ljubimce.. Vjerujem da ste prava atrakcija gdje god da se pojavite Bilo bi mi zadovoljstvo da vas ugostim u Bijeljini, cim ovo cudo od korone prodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jul 22, 2020 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, draki said: Vjerujem da ste prava atrakcija gdje god da se pojavite Bilo bi mi zadovoljstvo da vas ugostim u Bijeljini, cim ovo cudo od korone prodje Hvala Draki,par sa kucetom su nasi prijatelji (nas strom je zuti klunas) i dosta putujemo. Sa nama je uvek i Lale (Bishon koji slabo laje) tako da hvala na pozivu bilo bi nam drago da se upoznamo u nekom prolazu.Mi smo iz Beogradu tako da kada dodjete ovde i nama ce biti zadovoljstvo da vas upoznamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Jul 22, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve forumaše, Od nedavno sam vlasnik V stroma 650, 2004 god. I trebam pomoć. Imam problem, pojavila mi se greška Fi, kod je c44, što označava grešku sa O2 senzorom. Mene zanima moželi mi neko napraviti uslugu i izmeriti struju na dzeku za napajanje lambda sonde (O2)-narandžasto bela žica sa masom. U manuelu sam pročitao da bi se trebao gasiti napon posle par trenutaka ali se to nedešava kod mene. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 8 Napisano Jul 29, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da se i ja upisem u ovu temu. Vozim Stroma 650 2016 godiste. Uspeo sam da isecem zadnju gumu i moram da je menjam. Odma bi menjao i prednju. Sta mi preporucujete da uzmem i gde? Uzeo bi neku putnu varijantu. Offroad mi nije neki prioritet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jul 29, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Mitas touring force važi za odličnu varijantu uloženo/dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Terra Force RSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jul 29, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih kolege koje voze Stromove da mi pomognu u prikupljanju informacija tako sto ce izdvojiti par minuta svog vremena da pisu u temi koju sam napravio Unapred zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 29, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Od mene isto preporuka za Terra Force R, pisao sam vec na tu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 8 Napisano Jul 29, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Hvala na pomoci. Jedino je problem sto ih nigde nema. T.j. zadnju 150/70 R 17 sam nasao ali prednju 110/80 R19 od Mitasa ima samo E-08 a to bi izbegao u svakom slucaju. Mozda zamenim samo zadnju a prednju kad nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno smo se... Posvađali... Opasno... Dobio je Žuti karton... Stator 99% ćoZdra(Ćao, Zdravo)...@Arakis , pripoveda da skinem sam, da bi se upoznao sa motorom, da se milujemo, da opštimo jelte... Da se emotivno konektujemo... Između faza na džeku sijalica ne sija... Otpor 0.9, 2.8, 3 ohm +/- ... Izmeđ faza i - kleme otpor 17 ohm.. Valjda će da se povežemo, Bem li ga... Pošto sam onako voljan igranja, i toga, poigraću se... Sve se mislim, kad napravim neko NjeSra... Boleće više nego motanje statora... Idemo dalje... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 29, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nov stator i rotor su ti 600 eur. Veruj mi. Proverena informacija. Polovni mi nudili za od 150 eur do 250 eur. Ja se odlucio za garanciju.Kad budem prodavao motor, pa mi kazu star je to motor, spusti cenu. Al cu nekog da oteram u pm.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Idem na reparaciju...Skinem, odnesem na premotavanje, vratimSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam sprzio namotaje dok sam se jurio sa ženskim Stromom po Transalpini sa GS-ovcima. Pitao Gagija iz Balosave za savet, kaze viklera imas svuda ali ja sam zadovoljan radom samo dvojice, jedan ti je u Kaluđerici, Mare 063205579.Odneo stator, čovek namotao, zapekao, montirao i prešao brdo kilometara taj motor i dalje radi odlicno, a usluga Maretu bese 50, 60 evra, spram cene zamenskog, ovo bese fantastično 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 30, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, saxi je napisao: Davno sam sprzio namotaje dok sam se jurio sa ženskim Stromom po Transalpini sa GS-ovcima. Pitao Gagija iz Balosave za savet, kaze viklera imas svuda ali ja sam zadovoljan radom samo dvojice, jedan ti je u Kaluđerici, Mare 063205579. Odneo stator, čovek namotao, zapekao, montirao i prešao brdo kilometara taj motor i dalje radi odlicno, a usluga Maretu bese 50, 60 evra, spram cene zamenskog, ovo bese fantastično I ja sam po preporuci sa foruma namotaje od TDMa motao kod njega pre godinu dana, čini mi se 90 eur da je ispalo. Godinu dana usmene garancije ali ako se zameni i regler na motoru. Ja sam stavio Joškin. Elem punjenje posle odlično, naravno, motor promenio vlasnika, sve radi normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Jul 30, 2020 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa jucerasnjeg vecernjeg rashladjivanja: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 30, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, kizavuka said: Odlicno. Hvala na pomoci. Jedino je problem sto ih nigde nema. T.j. zadnju 150/70 R 17 sam nasao ali prednju 110/80 R19 od Mitasa ima samo E-08 a to bi izbegao u svakom slucaju. Mozda zamenim samo zadnju a prednju kad nadjem. Pogledaj na kupujem prodajem, nekoliko prodavaca ima Terra Force. Imas i Touring Force varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 30, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan I tako...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Jul 30, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem se,Ali kao da nisu izgoreli namotaji,Već žice od faza.Suzuki je to, bajo moj Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 30, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I meni liči. Čudno skroz.Kakav ti je nivo ulja u motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Jul 30, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Šta kaže majstor,.Jer mora da se namotava ceo stator Ili može samo da zameni te žice koje su izgorele Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 30, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nivo olja je na MaX... Motor kod mene kratko, ni 1000kmOvo je danak starosti ja bi rekao... A majstor će reći svoje, kad mu odnesem, recimo sjutra... Žice od faza su izgorele i rekle totalno ćao... Taj deo gde su ispresavijane. Popucale, skrtarile se.Biće to dobro, kad ga majstor omajstoriše. Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Jul 30, 2020 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, maxx je napisao: Jedna sa jucerasnjeg vecernjeg rashladjivanja: koji je ovo kofer? givi kappa? 52l? lepo mu stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Jul 30, 2020 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dl minak said: koji je ovo kofer? givi kappa? 52l? lepo mu stoji. Da, 52l Kappa (KGR52 Garda), ekstra se pokazao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexa85 44 Napisano Jul 30, 2020 U prolazu, 55 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha tzr 50, mz 251, Yamaha R6, Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Koje ulje se sipa u posudici za kvacilo? Trebalo bi da se dosipa. V Strom 1000 2002. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...