alamunja 2431 Napisano Septembar 25, 2023 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Alat za podmazivanje lanca. 3D print. Sa donje strane ima dve rupice i podmazuje gde treba. Ne prska po felni, viljusci... 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2697 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gde ga nadje, bas sinoc video negde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Septembar 25, 2023 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga videh, iskoči negde na Tik-Tok-u. Jako interesantno rešenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Septembar 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Nacrtao i otprintao Promenio Septembar 25, 2023 član alamunja 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2697 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti bude dosadno pusti jedan da se spasim muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Septembar 25, 2023 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, RankoBg87 je napisao: Kad ti bude dosadno pusti jedan da se spasim muke. Idem na biciklarenje 7 dana, pa kada se vratim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 111 Napisano Septembar 27, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @alamunja sjajno! Jel si okacio CAD negde mozda? Drugari imaju printere ali me sramota da ih davim vise da mi crtaju koje kakve gluposti, pa zato pitam koja ti je ideja, voljan sam da platim ili doniram za ovaj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1502 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 951 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nisma skoro uzivao u nekoj temi ovoliko. Odlicna1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Novembar 10, 2023 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Januar 7 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Januar 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Januar 29 član alamunja 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Mart 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Mart 8 član alamunja 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Septembar 15 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Nema farbanja, pa se igram sa 3D skenerom. Sken sata i nosaca Garmina. Pa malo crtanja. I na kraju realizacija. ABS print. Od ideje do farbanja je stalo u pre podne. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Septembar 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi projekat je ozbiljniji. Davno zapocet, ali bez 3D skenera sam napravio osnovu sa koje je klizila kaciga. U bazi je grejac za susenje. Godinama farbajuci kacige, zakljucio sam da je ljudi nose na dupetu, a ne na glavi koliko smrde. Razlog je sto se kaciga nakon voznje ostavi spustenog vizira i znoj nema gde da ispari, a cak i kada izgleda da smo suvi, nekog znoja je ostalo u sundjeru. Obe slike su sken. Neverovatno koliko detalja pokupi. Baza je u osnovi noksir. Imace i hladjenje. Dobra stvar za trkace, da na startu ima ohladjenu kacigu. Hladi do 0 stepeni. Promenio Septembar 15 član alamunja 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1502 Napisano Septembar 15 (promenjeno) Drug član, 951 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Koji skener koristis? I ako nije tajna gde si ga uzeo i koja mu je cena i kako si zadovoljan? Ja dugo nisam hteo da uzimam za sebe, valjda su mi se smucili sto sam morao da ih poslovno koristim, ali sada gledam da uzmem nesto jeftinije za zajebanciju, valjda sam se olenjio vise da modelujem Gledao sam ove kineze za 200-300e. Promenio Septembar 15 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Septembar 15 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Creality ferret. Cena je oko 300, ali je bila neka rasprodaja na aliji - 216 e. Stigao u Austriju da izbegnem cekanje i tamo dao jos 30. Nije za masinske elemente, ali to za cega ga koristim je vise nego dobro. Bolje od svega sto sam placao po BG pre par godina, gde me je jedan sken kostao kao sada skener, a dobijao sam horor hrapavu povrsinu. Quicksurface je odlican program za reverse engineering. Moze da se nadje za DZ. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1502 Napisano Septembar 15 (promenjeno) Drug član, 951 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @alamunja Hvala! Bas sam taj i gledao na aliju sad kad si napisao. Stvarno sam se olenjio, radio sa drugim nekim, a i mnogo puta sam gulio sve rucno bez skenova, ali se omatorilo Promenio Septembar 15 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2431 Napisano Septembar 18 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kome sam farbao ovaj Harley pre 25 godina, je kupio ultra dzizi fenski kocnicu,pa sam se glupirao skenerom, umesto da uzmem subler, izmerim i napravim distancer kako sam uvek i radio. Harley se jos dobro drzi, Malo je ulubljen, nista strasno. Spies Hecker lak, star 25 godina se sija kao da je juce ofarban. 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...