Charuga 769 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ZX-10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 25, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Nindzoslava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha, mada mi je honda vremenom sve lepsa i lepsa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha definitivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja se dvoumio izmenju Honde i Kawe i lepsa mi je Honda, nekako Suzana i Yama nisu, previse misle da su lepe pa se nisu bas ppotrudile za ovu godinu, mislim, volim ja njih ali realno!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Honda - Ubedljivo poslednje mesto Kawa - Sve je ok osim prednjeg i najbitnijeg dela za sveukupni utisak. Nije mi jasno sta su pokusali da postignu. Yamaha - Dvoumim se izmedju nje i Suzukija, mada je jamaha previse pozerska tako da... Suzuki - Njemu ide moj glas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kao svaki, agresivnim marketingom zaslepljeni vlasnik motora glasao za Hondu, ali sad kad pogledam, najvise mi se dopada ZX10. Moj razlog za to je sto je OGROMAN. Imao sam prilike da u Lazarevcu razgledam ZX10 2008 i GSXR K8 parkirane jedan pored drugog, i sta reci...K8 je kao trotinet naspram Kawe. U ostalo se ne razumem previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Uopste ne vidim potrebu za ovakvom temom. Ja bih chak zabranio sve teme o tome ko je ljepsi, jaci, bolji, brzi, duzi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan HRC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Haha pa ljudi imate da glasate gore klikne se dugmence jedno i glasano )))))))))) P.S. Suza je ....uh...vr' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1866 Napisano Septembar 26, 2008 Vlasnik sajta, 5360 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Jamaha definitiwno ali ipak je otpala zbog losheg glasa Ja pojam nemam u shta i gde gledaju owi iz Honde kada prawe motore?! Suzana je ODLICHNA, ali KAWA JE BRUTALNA! Nije da sam neki fan, kao wozim Kawu i te fore (wozim je zato shto moram!), ali owaj model stwarno IZUWA! ;D :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumio sam se izmedju Kawe i Suze, ali ipak je na kraju za vrlo malu razliku moj glas izvukao Suzuki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u ovim bojama, onda Honda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan dvoumio sam se izmedju Kawe i Yamahe ...ali glas ipak ide yamahici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se dvoumio. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 806 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan moj glas je dobila japanska masiinaaa od soma kubiikaa kad je vozi balkanac...ju get d pikchr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan CBR definitivno, video sam ga uzivo , ali u bordo beloj varijanti...ma IZUVA BRE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9698 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan moj glas za Suzuki,a sve ostalo mi je onako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sreca pa nismo pristrasni i subjektivni Yamaha je standardno najljepsa, pitajte bilo koju djevojku to isto pitanje i bice vam jasno... [/qYamaha je motor za plavuse najmanje podataka u nazivu kad se nezabune iazgovore ceo naziv R 1! jedno slovo i jedan br ! ;Duote] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Septembar 26, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan cbr. odusevili su me ovim cudnim dizajnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Gixxerrrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha samo definitivno u drugoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1620 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki mi je najlepsi, ali ga ovaj auspuh ubija! Tako da sam vise za Kawu. btw. Ove dizajnere iz Yamahe u poslednje vreme izgelda inspirisu neki skakavci, bogomoljke i ostali insekti, bas me podseca na nekog insekta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...