GixxerK6 819 Napisano April 1, 2021 (promenjeno) Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Za ljubitelje trotineta iz Matighofena KTM Delta Promenio April 1, 2021 član GixxerK6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano April 1, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @Sasha P На шта сад прећи ? Твоји омиљени овлашћени сервисери Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7032 Napisano April 2, 2021 MotoDJIR.com, 1390 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd Druže, znaš kako.... velike korporacije gaze male ljude. I male firme. Delta je već duže vreme uvoznik za BMW motocikle, a takođe i za Hondu. Znam da glupo zvuči, ali iako je ista firma, postoji velika razlika između servisa. Delta je ovo preuzela od 1.1. ove godine. O ekipi iz BMW sam već svašta napisao ja, a znam mnoge koji mogu isto, čak i gore i lošije. Takođe, o ekipi koja radi Hondu sam čuo i lično se uverio sve najbolje. Deo ekipe koja se bavi Hondom, prelazi da radi KTM. Tako da možda nije sve tako crno. Videćemo... Ono što je meni u ovoj priči više žao, jeste što su neki dobri ljudi izgubili posao. Mislim na ProMoto i Zexa, Srđana i sve ostale koji su bili i disali KTM u mnogo godina unazad. Toliko ima promena u zadnjih godinu dana, a na temu svega, da mi je ovo prosto, ne mogu da kažem logično, već ono sa početka teksta: "veliki gaze male". Srećno, svima nama! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 87 Napisano April 2, 2021 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Delta BMW i Delta Honda sasvim različito pristupaju kupcima , a i servis, bar je tako moje iskustvo.Ja se samo nadam da su zaposlili još ljudi za servis, jer ako deo sa Honde samo predje ili dodatno radi KTM biće loše, ne može se to postići sa sadasnjim kadrom, u sezoni pogotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1904 Napisano April 2, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Onaj Promoto je bio tuga i jad. Nadam se da ce ovi pametnije raditi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano April 2, 2021 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd Druže, znaš kako.... velike korporacije gaze male ljude. I male firme. Delta je već duže vreme uvoznik za BMW motocikle, a takođe i za Hondu. Znam da glupo zvuči, ali iako je ista firma, postoji velika razlika između servisa. Delta je ovo preuzela od 1.1. ove godine. O ekipi iz BMW sam već svašta napisao ja, a znam mnoge koji mogu isto, čak i gore i lošije. Takođe, o ekipi koja radi Hondu sam čuo i lično se uverio sve najbolje. Deo ekipe koja se bavi Hondom, prelazi da radi KTM. Tako da možda nije sve tako crno. Videćemo... Ono što je meni u ovoj priči više žao, jeste što su neki dobri ljudi izgubili posao. Mislim na ProMoto i Zexa, Srđana i sve ostale koji su bili i disali KTM u mnogo godina unazad. Toliko ima promena u zadnjih godinu dana, a na temu svega, da mi je ovo prosto, ne mogu da kažem logično, već ono sa početka teksta: "veliki gaze male". Srećno, svima nama! I ja kazem da BMW nista ne valja u svakom smislu, samo Stutgart Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano April 6, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko vec kupovao rezervne delove za KTM kod Delte? Imaju li na stanju sitnije stvari tipa srafovi, dihtunzi, filteri? Promenio April 6, 2021 član mrgud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar-Shark 29 Napisano Avgust 4, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM LC4 640 Pegaz Prijavi odgovor kao problematičan On 4/2/2021 at 7:59 PM, DjoleLO said: Onaj Promoto je bio tuga i jad. Nadam se da ce ovi pametnije raditi Kolega ne bih se složio sa tobom, možda servis nije kao u filmovima ili u velikim korporacijam ALI def su imali sve moguće delove i svima izlazili u susret pritom majstori iz servisa milism na Dekija i Zeksa su vrhunski majstori. Kavi će biti u Deliti veliko je pitanje. U ProMoto dođeš popiješ piće i motor je gotov, u Deltu dođeš pa te ošamare jedno par puta sa ceno pritom čekaš delove par nedelja jer ništa nemaju na lageru. Znam slučajeve kada su u ProMotu radili i celu noć samo da bi ujutru izbacili motor da se vozi, u Delti će toga biti ali u snovima. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1904 Napisano Avgust 4, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Aleksandar-Shark je napisao: Kolega ne bih se složio sa tobom, možda servis nije kao u filmovima ili u velikim korporacijam ALI def su imali sve moguće delove i svima izlazili u susret pritom majstori iz servisa milism na Dekija i Zeksa su vrhunski majstori. Kavi će biti u Deliti veliko je pitanje. U ProMoto dođeš popiješ piće i motor je gotov, u Deltu dođeš pa te ošamare jedno par puta sa ceno pritom čekaš delove par nedelja jer ništa nemaju na lageru. Znam slučajeve kada su u ProMotu radili i celu noć samo da bi ujutru izbacili motor da se vozi, u Delti će toga biti ali u snovima. Pitam Promoto koja je cena Superduke GT, rok isporuke i sve ostalo bitno za kupovinu motora i dobijem odgovor da je skup motor i da ne mogu da ga uvezu!?!? Ubedljivo su najskuplji sa cenama (kod mene u kraju uzimali dvojna drzavljanstva da bi kupili u BiH neke enduro motore). Ko god vozi enduro, kros ili kako vec- niko nema pozitivna iskustva sa njima. Svi kazu da je zalosno sto su oni zastupnici i sad vise i nisu. Da su dobri, bili bi i dalje i i dalje bi dobro zaradjivali i bili srecni i oni i fabrika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Avgust 5, 2021 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan On 2.4.2021. at 12:44, milosn je napisao: Delta BMW i Delta Honda sasvim različito pristupaju kupcima , a i servis, bar je tako moje iskustvo. Delta je jedan vlasnik, jedan celokupni rukovodilac, jedan za sve servise pa posle se razvrstava po granama i markama, nije logično da leva strana valja a desna ne, a ima i migracija osoblja sa jedne na drugu stranu, tako da suštinskih razlika ne bi smelo da bude, uz prihvatenje i uvažavanje svačijih iskustava. BMW je specifičan motor i ne može svako da ga radi, uz dužno poštovanje svima koji se bave njime na bilo koji način, možda su i klijenti na neki načen specifični, tako da lako može doći do kolizije. Svaki brend ima neko svoje pravilo poslovanja i zato može da dođe do razlika pod istim krovom, kakav će KTM-ov biti, ne zna se. Delta nije poremetila predhodnog dugogodišnjeg zastupnika i servisera BMW Radulović koji radi nesmetano već dugi niz godina od gubitka elskluzivitea, kako će biti sa Pro Motom se ne zna, najverovatnije da će KTM o tome imati glavnu reč. Dugo godina se znamo van posla, u par navrata smo se ispomagali kolegijalno, definitivno bi taj servis trebao da ostane, što verujem da hoće, jednako kao i što je BMW Radulović ostao i čak proširio se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2703 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 1016 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Po čemu je BMW specifičan motor, ako može neko da mi objasni.Nemam ništa protiv te marke, čak mi je u izboru kad dođe na red zamena Motora, gsa ili st1200.Ali molim vas da mi neko objasni, zašto je POSEBAN i SPECIFIČAN.@djunta ništa protiv vas. Vozimo se svi zajedno, ali zašto se ta marka toliko uzdiže Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13241 Napisano Avgust 5, 2021 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što su ostali sirotilja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Avgust 5, 2021 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Neka specifičnost nije i ne znači nikakvo izdizanje samo po sebi. Uprošćeno, traži školski pristup a mi već odavno idemo u škole zbog svega drugog a ne da bi učili i naučili, pa matura osnovne škole se prepisuje i lažira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14457 Napisano Avgust 5, 2021 Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Krmco je napisao: Po čemu je BMW specifičan motor, ako može neko da mi objasni. Nemam ništa protiv te marke, čak mi je u izboru kad dođe na red zamena Motora, gsa ili st1200. Ali molim vas da mi neko objasni, zašto je POSEBAN i SPECIFIČAN. @djunta ništa protiv vas. Vozimo se svi zajedno, ali zašto se ta marka toliko uzdiže Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Zato sto su vlasnici kompleksasi #pitajmekojimotorimam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2703 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 1016 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Neka specifičnost nije i ne znači nikakvo izdizanje samo po sebi. Uprošćeno, traži školski pristup a mi već odavno idemo u škole zbog svega drugog a ne da bi učili i naučili, pa matura osnovne škole se prepisuje i lažira. Zar i ostale marke ne traže školski pristup,Zna se kako se neke stvari rade i kako se moraju uraditi.Vi sa vašim načinom rada, bili bi ste isto odličan majstor i za suzuki, jamahu, Hondu,...Neki šarlatan će upropastiti i bmw, i suzuki, i Hondu,..... Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2703 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 1016 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto su vlasnici kompleksasi #pitajmekojimotorimamNisu sviEvo ovde2 gsa1 gs1 Africa 1 tracer2 v stroma1 crosstourerSrbija, Hrvatska i Crna Gora Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Avgust 5, 2021 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Za sve je poželjan školski pristup, tu nema zbora, međutim, mislim da je BMW tu manje tolerantan, a mi volimo uvek neki svoj način da naturamo, a od toga može da proistekne niz posledica, neke bezazlene, a neka baš i ne, naprotiv. pre 20 minuta, dvlns je napisao: Zato sto su vlasnici kompleksasi pre 5 minuta, Krmco je napisao: Nisu svi Svi mi imamo komplekse i "lečimo" ih na ovaj ili onaj način. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2703 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 1016 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Naprotiv,Ja koliko sam čuo, da su kod bmw sa vazdušnim hlađenjem, mnogo veće tolerancije nego kod ostalih motora sa vodenim hlađenjem.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Avgust 5, 2021 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli, mislim na toleramciju u pristupu a na u mašinskom sklopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2703 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 1016 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislili ste na to da traži redovno i kvalitetno održavanje da bi radio i trajao.U tom smislu tolerantan??Da mora sve na vreme da se uradi i uvek kontrolišu primarni sklopovi motoraPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14457 Napisano Avgust 5, 2021 Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da ocigledno niste razumeli ja sam vlasnik BMW Odgovorno tvrdim da ovaj moj nije nista ni komplikovaniji ni jednostavniji od bilo kog drugog motora 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15152 Napisano Avgust 5, 2021 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, dvlns je napisao: S obzirom da ocigledno niste razumeli ja sam vlasnik BMW Nedovoljno iskompleksiran cim ne vozis GS 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2703 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 1016 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da ocigledno niste razumeli ja sam vlasnik BMW Odgovorno tvrdim da ovaj moj nije nista ni komplikovaniji ni jednostavniji od bilo kog drugog motoraZnamo, ali ti se ne računaš.Nije boxerPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4233 Napisano Avgust 5, 2021 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Krmco je napisao: Mislili ste na to da traži redovno i kvalitetno održavanje da bi radio i trajao. U tom smislu tolerantan?? Da mora sve na vreme da se uradi i uvek kontrolišu primarni sklopovi motora Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka To se podrazumeva za svaki motor. Skoro sam debatovao na adv-u, pita čovek da li mora da koristi mazivo preporučeno od strane fabrike. Kad sam kupio sebi BMW, odmah sam nabavio sve te potrepštine i koristim ih isključivo za servis, a ni na jednom motoru koji je servisiran nisam zatekao te preporučene već raznorazne, vole ljudi da pametuju po svaku cenu, a to BMW ne toleriše baš rado. Skoro sam naišao na čuveno kardansko vratilo, defirmisano od čekića da Bog sačuva, hoće da zaglavi ako se nema osećaj i ne zna potez šake pri radu i odma čekić, ili ti srpsko penkalo. To jednostavno ne ide. Ima sličnih bisera, jeste mašinstvo i mehanika u suštini univerzalna i jednako primenljiva, ali se mnoge stvari previđaju i potiskuju pod uticajem rutine, a to opet BMW ne istrpi uvek, ili ne očekivano dugo. Slabo poznajem ostale osim boksera, koji je sinonim za BMW, iako su ti ostali modeli prilično valjani i ne zaostaju, ali nemaju ni blizu ugled kao R, označno slovo za bokser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14457 Napisano Avgust 5, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razumem ja da je to nekome kult (mislim na bokser) ali kardan je kardan i verovatno ni na hondi ili jamahi kardan ne trpi udaranje cekicem, ili gresim. Maziva i tecnosti svakako ne pravi BMW tako da ukoliko neko zeli da kupi lupam Motul i ispostuje standarde ne vidim problem. Onaj koji mudruje ce sjebati i golf 2 nikakav problem Promenio Avgust 5, 2021 član dvlns 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...