emiracko@gmail.com 26 Napisano Septembar 8, 2021 (promenjeno) U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan update 1: Seba nosači bočnih kofera. U dogledno vreme i crash bar. update 2: Odradio sam prvu ozbiljnu test vožnju. Oko 1100 km kroz par dana. Potrošnja 9.7l na 188km (~5l na 100km). Ukratko, oduševljen sam motorom. Problem koji sam primetio je visoka potrošnja ulja (7-8 dcl na 1000km). Očekivao sam nekih 2-3 dcl ali sam poneo sa sobom za svaki slučaj 1.5l. Nivo ulja sam merio na hladno, moguće da je izbacivao višak, proverićemo... Promenio Septembar 9, 2021 član emiracko@gmail.com 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbw201 24 Napisano Januar 23, 2022 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Evo, želim malo da osvežim temu. Naime, motor koji sam ovde predstavio je u fazi rasklapanja. Želim da izvadim agregat kako bi plastificirao ram, zadnju viljušku, fuzastere, sredio estetski rezervoar, ispolirao plastike... Što se tiče samog agregata, ideja je da pronađem pouzdanog majstora koji će ga detaljno pogledati i uraditi šta treba. Ono što sam ja za sada primetio je povećana potrošnja ulja. Pitanje za sve vas. Da li imate preporuku za pouzdanog majstora kome bi mogao ostaviti agregat? Najbolje bi bilo da to bude neko iz okoline Šapca, Novog Sada ili Loznice... Promenio Januar 23, 2022 član mbw201 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sale, Bela Crkva.Gesendet von iPad mit Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbw201 24 Napisano Januar 24, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu @el classico. @vidakn Tačku razumem kao potvrdu da je majstor Sale dobar izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Januar 24, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu @el classico. @vidakn Tačku razumem kao potvrdu da je majstor Sale dobar izbor.Da htedoh reći nego me čovek preduhitrio, naći ćeš ga na facebook-u "sale motors"Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Januar 24, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da,ali on je 200km od NS-a... A ima i onaj kolega sto mu je radio taj Sale masinu od RSV,pa misterija nije resena ko je kriv i sta je bilo,koliko se secam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Februar 29 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo koji bi ste pre kupili motor voznja samo po asfaltu ali samo od ova dva navedena DR-600 Dakar ili KLR 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Mart 1 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, nidza vespa je napisao: zdravo koji bi ste pre kupili motor voznja samo po asfaltu ali samo od ova dva navedena DR-600 Dakar ili KLR 650. KLR 650. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...